Е, аз не се престраших да се дотътря с "танка" на срещата и сега ме е яд на себе си
. Ама то нали знаете - каквото човек сам си направи, никой друг не може. Ще видя дали ще събера смелост за следващия път.sky angel, на нас като ни биха Пентаксима дигнахме малко температура привечер, дадох Панадол и нямах повече проблеми. На мен ми казваха, че не трябва да храня през нощта още от родилното, но сърце не ми даваше да "залъгвам" детето с вода и си го хранех. Пък той, на мама душичката, му дожаля за мен и сам се отказа преди около 2 седмици. Та сега си спим блаженно по цяла нощ

kristina_83, ние се родихме 3.000, на последната консултация ни измериха 4.640. Не би трябвало да се притесняваш. Нашето педи ни вкарва данните в някаква програма и твърди, че сме в норма.
Очаквам с нетърпение снимки, за да се ядосвам какъв парад на бебета и мами сме пропуснали

Лека вечер на всички

Аз съм в див възторг от срещата!!
И вие и бебоците сте невероятни!
). Но цифрите при нас са следните: 5600 гр. и 59 см. (сантимите са относителни, аз вкъщи я измерих 60), но Габи се е родила по-късно, така че... Свиркай си!!

ние тука си обикаляме улиците самостоятелно и то само в кенгуро че към количката сме алергични май
. Последния път с татко му и баба му излязохме и картинката беше следната : мама носи празно кенгуру защото бебо да свиква с количка трябва
, а тете ни носи 
, а вие дайте да гледаме поне снимки от софийските паркове да не сме съвсем капо
(Макар, че след този саботаж от страна на Миа, не знам дали ще пробвам втори път... )
. Ще кача малко снимки каквото успях да нащракам. Аз нещо хем бях развълнувана, хем и ми беше странно да храня Мартито навън с шише, та имам чуството че съм пропуснала срещата. В смисъл, че ми се искаше да обърна внимание на всички, ама явно вече така ще е .
.
мноооо ме нерви тая женка. Та тя като се роди детето много угрижено заяви незнам ама е много далече за толкова малко бебе
и от тогава момчето ми нали е мъжко и без опит гледа уплашено и вика ама много е далече.
, чак днес се сетих и пуснах тема в родители в чужбина. Няколко мами ми отговориха да не съ халосвам, че нищо няма да му стане на детито от един ден лашкане в автобус
и мъжо рече, ми добре тогава шъ ходим и баба му да го види
, та шъ изпробвам колко отзивчиви са софиянци. 

и да уведоми присъстващите и фчеличката,че "ПЪК на мен и майка ми и баща ми са тук" ..На мама сладура.
Сега ми се допи и на мен, кажи-речи за втори път през живота ми. Жалко -- сигурно до утре, когато ще имам възможност да си закупя, ще ми мине, опустяло
. 
), но сигурно не ти е леко с нея и с бебока да се тътрузиш!