Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява таханът от сусам и как се консумира?
-
Какви са мненията за гевреците и какви са техните здравословни алтернативи?
-
Какви са мненията за генетичните изследвания и системата за тяхното провеждане в България?
-
Какви са преживяванията на участниците във форума за контрол на теглото по време на бременност?
-
Какви са мненията за консумацията и усвояването на хранителни вещества от сусам?
... като изключим мързела, който ме е гепил и не ми се пише
...то и няма какво де... подхванах си малко къщата и така... , ааа днес ходихме до новОТО дом да видим как са ни боядисали стаите и до къде са стигнали по принцип.
Анири пусни едно лс с гсмто си, плс!

Виждам, че срещата отпада за днес, та ще чакам следващия път
... ама ще си подложа пърдюхата
с предишното ми раждане и затова така ....

и на мен не ми е най-удобната поза. Така ми липсва сането по кореем
Аз мисля някъде 9тия мес. да пазарувам. Не че ако ми хареса нещо и по-рано няма до го взема, но още не съм ходила целенасочено по магазините. Все си мисля, че има време
ама накрая може и да се озоря!
.., но ти нали си имаш вече нещата, нека ги изпере и подготви някой друг, ти да влезеш наготово с бебчето
. Все пак това бебче не е само негово, как така няма и ти да се нарадваш на покупки!