Зима мина, пролетта дойде, лятото ЮЛСКО бебе ще ни донесе!

• 13 404
  • 269
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Аз може и да се размина със стриите, но целулита гаранция ще го имам - трътката ми е станала релефна като карта Simple Smile

Рени днес ще ме довършиш с бисери  Joy Joy Joy Обаче смех не смех и аз съм така. Поне по ръцете нямам ама задника и краката са ми уджаст за мен

Аркси, дали да не пробваш с Имазол, то е доколкото знам за всякакви гъби, при все че го ползвахме за Ицо за лишеи newsm78 Не е скъпо и хубаво миришка, остава и да е за бременни Peace

# 151
marisasav, разбирам те, вчера майка ми се опита да провежда с мен спорове за името  Shocked Като че ли е нейна работа.  Crossing Arms Опитах се съвсем спокойно да й обясня ситуацията и ме остави на мира, но подозирам, че ще има втора серия с убеждения.... и ще се наложи да съм лоша  Tired

Асиии, блазе ти... аз море тая година май няма да видя... може би септември, ама много "може би"... Ако зависи от теб да решиш - отивай  Grinning Sunglasses

ах, как имам чувството, че и мен това ме очаква скоро  #Cussing out . с майка ми вече се скарахме няколко пъти на тема дали може да се купува нещо преди да се роди бебо и аз й казах, че тя изобщо няма глас по този въпрос и че аз не съм някоя бабичка...  #2gunfire за името още не са ме почнали, но усещам приближаването....  ooooh!
а за моренцето - за съжаление не зависи от моето решение - аз съм винаги "за" Simple SmileSimple SmileSimple Smile чакам фирмата му да се организират за да видя дали има смисъл да ходя - ако ще са само за една вечер хич няма да бия толкова път  Stop . виж за 2 вече е друго  Joy  стискайте палци да го измислят така, че да мога да отида, а аз обещавам да се топна по веднъж и за вас  Peace
А това Аураслим-къде да го търся в аптеките или в козметични магазини???
мила, в аптеките го има, 5.50лв струва Wink

# 152
Мерси Аси  Hug.Още днес го купувам и нападам врага  Joy Аси топни се и от мен в моренце
Веси направо ти завиждам за моренцето - че е така близко,аз само като се сетя че няма да мога да ходя тази година и ми става много мъчно.Събирай тен и за мен  Flutter

# 153
Здравейте 2-3 дни ме нямаш и сега се оптвам да ви прочта но едвам успявам .Сега ще се разпиша и ще ви чета.

# 154
  • Sofia
elpet, мерси за препоръката - сега гледах, че е със същото съдържание като Канестен, а той със сигурност може да се ползва от бременни (вече го плзвах) и имам от него вкъщи - ще почна да се мажа, че е супер неприятно ...

# 155
  • София
elpet, мерси за препоръката - сега гледах, че е със същото съдържание като Канестен, а той със сигурност може да се ползва от бременни (вече го плзвах) и имам от него вкъщи - ще почна да се мажа, че е супер неприятно ...
Аркси, а става ли този  Канестен за гъбички на други места по тялото. Излезнаха ми на свивката при лакътя и изглежда гадно. Преди съм ползвала Паверил и имаше мн. добър ефект, но не знам дали става за бременилки
Цвети туко що я поканиха на РД на 13-ти от 11 ч., но предполагам, че баща и ще я води. Та най-вероятно ще мога да дойда, но без нея.

# 156
  • Бургас
ох да ви се оплача - имам гъбички на стъпалото на единя крак.
ако някоя от вас има такъв проблем нека да сподели ако е намерила лек.
Сега ще ти кажа лек който научих от бившия (и той да ме научи на нещо) и съм се лекувала успешно.
Купуваш си от аптеката спирт 95% (май това беше най-силния) и ацетизал (аспирин от най-обикновения). Стриваш 1 1/2 до 2 блистера от аспирина на прах и го смесваш със спирта. Трябва да се получи смес бяла като мляко приблизително. Да не те притеснява че не се е разтворил напълно аспирина. Препоръчвам да го държиш в прозрачно шишенце например от мин.вода да го наблюдаваш. Преди употреба го разклащаш добре. Вземаш памуче и го напояваш със сместта и мажеш засегнатите участъци. Аз, понеже ми се появи между пръстите на краката, си увивах напоени памучета наоколо за 2-3 мин. и после ги махах. Изчакваш да изсъхне сместта на кожата ти и си обуваш чисти памучни чорапки. Правех го сутрин и вечер докато кожата на краката ми не изсъхна и не започна да се бели, а самите гъбички просто изгоряха (някъде около 2 седмици мисля). Успех.

anna_m нищо не казват докторите от какво се е получило, не било машина да го разглобят и да видят...

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 16:46 от 6u6on4eto

# 157
Сега прерових старата темичка и направих списък на желаещите за интензивен курс към училище МА-МА за юни (примерно от 4ти)
1. elpet
2. kami27
3. mimi79
4. Там-там
5. Ani_s
6. arksi_
7. Stephy

Кажете ако има още желаещи или някой се е разколебал и ще звънна тези дни да питам дали ще ни направят курс.

# 158
Искре, баща ми за такива неща ползва борова киселина (то е като прахмче) и го нанася на крака. Ще проверя дали имам още из къщи и ще ти донеса за срещата в неделя. Премахва всекакви гъбички и миризми на краката.

# 159
След малко си тръгвам от работа и влизам в първата аптека да си купя този Аураслим,защото и аз като повечето стрии нямам, ама целулита бъка яко по задника и краката.Дано да има ефект.А иначе за след това съм решила да си купя крема на Nivea,сега гледам на рекламата предлагат и някакви 8-часови лепенки с които било по ефективно.Аз миналата година лятото имах малко целулит по дупето и първо с една туба на Дева от която също бях много доволна ,и след това една на Nivea почти го заличих,ама сега зора ще е голям.
Хайде да се стягам да си ходя,
Пожелавам ви лека вечер!

# 160
  • Sofia
шушонче, много благодаря - и това ще го ползвам.
Рени, а дали се продава в аптеките? евентуално да попитам дали имат.
намерих този сайт с листовки на всякакви лекарства: http://www.doctorbg.com/medicine.php

# 161
  • sf
сега да споделя моята дилема , ама няма да се смеете, моля  Embarassed
гледам на пазара от зелените люти чушлета. много ги обичам печени с чесън, ама дали въобще да рискувам. сигурно ще ме атакуват киселинии или най-малкото някое стомашно....
мнения?  Embarassed

# 162
  • София
Хапни си... Laughing С повече хлебче. Иначе ще има да ги мислиш..

Някой случайно да има впечетления от Вършец, че мисля там да пращам Цвети и баба й през лятото?

# 163
  • София
Ами аз понякога получавам киселини от лютото, но пък друг път не... Май съм чела някъде, че лютото предизвиква контракции.. аз не съм забелязала такова нещо де. Та си папкам лютичко, вкл. и люти чушки.
А от чесъна задължително имам много киселини.

# 164

гледам на пазара от зелените люти чушлета. много ги обичам печени с чесън, ама дали въобще да рискувам. сигурно ще ме атакуват киселинии или най-малкото някое стомашно....
мнения?  Embarassed
И аз много обичам люто, но пък на мен ми вреди на псориазиса, и затова избягвам да ги взимам тез чушлета. Но пък ако си нямаш киселини, мисля, че точно те не биха ти ги предизвикали (е, ама не да преяждаш с тях де Simple Smile ) Аз като почна да ги ям тези чушлета и докато не се разхълцам не спирам.

Общи условия

Активация на акаунт