⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 10 563
  • 279
  •   2
Отговори
# 270
Аз за оптиката се включвам. Препоръчвам "Призма" до пощата. Там на сина правихме слънчеви очила с диоптър. Рамката може да е от слънчеви очила, може и от рамките за диоптрични.
Ако улучите и д-р Добрин Бояджиев за преглед ще е супер. Преди в четвъртък след 14 ч беше там, но това преди две години.

# 271
  • Варна
Да знаете дали Capella Play работи? Не мога да се литна в сайта, телефонът е на гласова поща, а не ми се ходи до там само да проверя.
Редактирам се, видях във фейса, че не работят и се местят.

# 272
Дали мога във всяко фото да разпечатам снимка в голям формат? Кои са по-известните и големи такива?

# 273
Откъде мога да намеря такива големи вафлени фунийки?

Последна редакция: вт, 14 юли 2026, 15:36 от alethea

# 274
  • In transit
Откъде мога да намеря такива големи вафлени фунийки?

В Кауфланд, но без цветната лента в края.

Фото за големи снимки има едно на ул. Цар Освободител, точно до кръстовището с ул. Цар Асен. Не се сещам името, но имат сайт, онлайн прикачаш снимките, които искате да печатате, избирате размер и хартия, после ви се обаждат от фотото направо да си ги вземете.

# 275
  • Варна
Мисля, че фотото е Пиксел Плюс.

# 276
Предварително се извинявам за въпроса, защото често се коментира и аз си мислих, че съм си записала, но при смяната на телефона е изчезнала снимката и в месинджър не мога да я видя хронологията...a сега съм в отпуска.
Та, трябва ми майстор за няколко дребни ремонта у дома- да стегне вратата, че драска паркета, да монтира една лампа, че откакто сме се нанесли все ще я слагаме и висят кабели и още 2-3  неща, които дразнят ежедневно, но се отлагат. 😃

# 277
момичета, там в образната диагностика в Аспарухово, за която писахте тук, правят ли МРТ на млечни жлези без контрастно вещество?

# 278
  • Варна
Предварително се извинявам за въпроса, защото често се коментира и аз си мислих, че съм си записала, но при смяната на телефона е изчезнала снимката и в месинджър не мога да я видя хронологията...a сега съм в отпуска.
Та, трябва ми майстор за няколко дребни ремонта у дома- да стегне вратата, че драска паркета, да монтира една лампа, че откакто сме се нанесли все ще я слагаме и висят кабели и още 2-3  неща, които дразнят ежедневно, но се отлагат. 😃
Потърсете във фейса "Варна домашен майстор - Varna Home Services" .

# 279
  • Варна
момичета, там в образната диагностика в Аспарухово, за която писахте тук, правят ли МРТ на млечни жлези без контрастно вещество?
Не не правят. Имат само обикновен скенер.

Общи условия

Активация на акаунт