⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 12 673
  • 321
  •   1
Отговори
# 315
На Червения площад до дюнерите, беше Първа частна аптека, сега е друго име. Може би и там приготвят. Едни кремове, чиито съставки са с рецепта, там сме поръчвали, също и от аптека Попова.

# 316
На “Баба Тонка” има едно магазинче с надписи на витрината “правим мазила”, “правим спрей за нос” и т.н. Не съм сигурна дали е точно аптека, но е ако ви е наблизо, може да проверите.

# 317
  • Варна
Къде приготвят лекарства - само в аптека Попова и Валя Дечева (Окръжна ) ли?
В аптеката на Факултета по фармация на бул. Цар Освободител.

# 318
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Сутиен със свалящи презрамки има Сънсей, видях и в Grazidela(възможно е да бъркам името на магазина). Намира се в Делта планет, това е магазин за бельо и бански. В Сънсей бяха на смешни цени 3-4 евро и щерката си на купи няколко цвята. Много е доволна.

# 319
Кокоши трън на самото  ходило отдолу махнах с онези лепенки дето се продават в аптеките и имат зелено нещо в средата на лепенка. Но слагах всеки ден и изразходвах две кутии. Обели ми се всичката кожа около тръна и той падна заедно с нея.

# 320
Има ли часовникар или магазин за часовници около Проектантска / окръжна болница? Трябва ми за регулиране на верижка.

# 321
Има ли часовникар или магазин за часовници около Проектантска / окръжна болница? Трябва ми за регулиране на верижка.
В района на Окръжна- на ул. Битоля 20 има часовникар

Общи условия

Активация на акаунт