⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 15 739
  • 420
  •   1
Отговори
# 405
Аз съм доста доволна от BoxNow, не ми се смейте, ама седмично имам по поне 5 пратки от тях, защото предпочитам да купувам онлайн, че много често има кодове за отстъпки. Почти винаги плащам онлайн през приложението им. Ако видя, че има опция доставка с BoxNow са ми първият избор - кутиите са ми близо и удобно, защото нямат работно време, а отделно че доставката им съм забелязала, че излиза най-евтино + в много сайтове имат и безплатна доставка с тях, дори за по-малки пратки. Вече до офис поръчвам единствено, ако искам да има преглед или е от място, където искам да платя с наложен платеж като видя състоянието на пакета 😅
Но да, BoxNow засега са ми фаворит. Пращала съм и чрез тях, оказа се доста лесно също, но не знаех, че ако искаш доставката да е на следващия ден трябва рано да оставиш пратката в кутията (мисля, че зависи дали куриерът им е минал вече през кутиите). Аз оставих пратка следобед (а куриерът вече беше минал през деня), пратката беше взета от бокса на следващия ден и изпратена за доставка за следващия. Мисля, че ако я бях оставила рано сутринта щеше да бъде получена на следващия ден.

# 406
От миналата година не съм слизала с автомобил на морска гара. Дали има някаква промяна на вход и изход?
Миналата година се вдигаше бариерата, а на излизане имаше човек, който извършва таксуването. Дали още е така и ако някой е обръщал внимание на цената на паркинга, моля да сподели.

# 407
Миналата седмица ни таксуваха 3 евро за час и десет минути. За 1 час е 1.50 евро и тъй като бяхме застъпили втория час,платихме за 2 часа.Плаща се на излизане.

# 408
И всъщност сега с новата система на ГТ единствения начин да си закупиш билет е новото приложение, така ли? Т.е. няма да има никакви хартиени билети? Голямо безумие..

# 409
  • Варна
Здравейте,
Налага ми се да ходя до Златни пясъци с кола вечерно време. Някой знае ли как стои въпроса с паркирането и къде може въобще да се паркира?

# 410
Официално вече са пуснали новото приложение за ГТ. Старото ще бъде активно още "известно време" но не казват колко. Хватката е, че сега всеки билет трябва да се валидира на валидатора на вратата. И ще се почне едно висене пред валидаторите и конфликти на качващи се със слизащи пътници.
 Така де, вместо да се види пред машината ще се види пред валидаторите.
Както се казва, Вилкомен в ГТ-Варна!

Алеята на книгата почна ли вече? Някакви впечатления?

# 411
А някъде видяхте ли дали пише колко време след закупуването трябва да се използва един билет?

Питам защото на 29.07 си купих билет и вчера на 30.07 се опитах да го използвам неуспешно. На двете налични машинки в автобуса пробвах по няколко пъти.
Билетът продължава да ми стои в приложението като неизползван.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 14:13 от May_sea

# 412
# 413
От 01.08 старото отпада, така пише в статията,, линка, който бях качила и контрола ми го каза, хартиени има засега. Но се изненадвам, че на д-р..ден билета не може да се активира. Аз първия път си платих, а не получих билет и обр. превод. Но си представям какво ще е след 15.09. Може да се наложи, друг да го чекира, което не е редно. Поне да бяха оставили и старото, да е по избор...  Горе пише няк.билета могат да се купят наведнъж и активират при нужда, ще питам може ли едновременно, примерно за двама от 1 телефон, по-скоро не.

Последна редакция: пт, 31 юли 2026, 14:18 от Iva1111

# 414
Тъкмо месец и половина тестов период да си настроят системата и да ни опъват нервите в жегата.
Ние в ролята на будали -бетатестери.
Иде ми да взема едно дърво и да ги почна от кмета наред. Парите ни от данъците отиват на вятъра и само оправдания слушаме. Егати абсурда в който живеем!

# 415
 Горе пише няк.билета могат да се купят наведнъж и активират при нужда, ще питам може ли едновременно, примерно за двама от 1 телефон, по-скоро не.
От старото приложение можеше да се купуват колкото искаш билети с един телефон. Аз правех скрийншот на баркода и го изпраща на човека за когото купувам. В случая с новата система - не знам.

# 416
  • Deutschland/HE
А сервиз за прахосмукачки?

Преди две години купих една на майка ми от Амазон, за да тествам доставката над 49евро Simple Smile Първата година беше много доволна, но сега нещо не дърпала. Да я занесе да я видят и да кажат става ли, не става ли.
Марката е някаква испанска Cecotec и надали имат сервиз тук, прилича на безкабелните, но си има кабел.

# 417
  • Варна
Първо сменете филтрите.

# 418
  • Варна
И аз съм за филтър.

# 419
  • Deutschland/HE
Да, отидох и аз да я прегледам и единият филтър е оле мале, не става и да се изпере. Ще видя от къде да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт