⚓ На пазар във Варна - тема 83 ⚓

• 15 254
  • 406
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,
моля, препоръчайте лекар за ехография на млечни жлези, работещ по ЗК.
Благодаря! 🌸

Д-р Силвия Йорданова от Аджибадем Сити клиник във Варна. Прави и разчита ехографии и мамографии.

# 376
Преди две седмици ходих при Темелкова в Сити клиник. Доволна съм.

# 377
И аз съм доволна от др темелкова

# 378
Някой, който е ползвал новото приложение за билети може ли да каже откъде се появява кода за чекиране при минало плащане от картата. Днес опитах, платих 0.51, но не можах да изкарам кода, та купих от старото приложение, мина контрола и тя не успя. В моите билети няма нищо, а плащането 100& е минало.

# 379
Май като при старото самият билет се визуализира на екрана след покупка и може да се "отвори", за да се покаже кода, вижда ли се? Някой път май не става веднага лек бъг, тогава излизам/влизам от приложението или на Моите билети са всички купени. Това ако е успешна покупката на билет, не само плащането (на старото нали често минава транзакцията, но билет няма, после ми връщат парите😁).

# 380
Може и бъг да е, но почти 5 ч. са минали, и нито билет, нито пари върнати. В новото приложение има обратна връзка, писах им и за този случай, и мнението си за уч.година и навалицата, не знам дали ги четат, а ако се случи както днес, и няма вече старо пр-е, машините щели да отпадат,  ще пътуваме гратис....

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 13:12 от Iva1111

# 381
Мисля, че ако билет е успешно купен това ще се отрази веднага (ако не се появи на екрана, в Моите билети ще го има). Ако не е успешно купен връщането на пари в старото приложение става на другия ден не по-рано (явно в края на деня правят някаква засечка транзакции/издадени билети) и после изравняват ако имат да връщат пари. Проверявайте и дали билетът не стои в кошницата за купуване. За новото не съм сигурна дали е аналогично всичко това...

# 382
# 383
Сега си изтеглих приложението-новото.
Като прочетох негативните коментари реших да не деистолирам старото до последно ( в статията пише края та юли)
Да...но не мога да се регистрирам в новото, защото...имейла вече бил регистриран 😂😂😂😂

# 384
+1 за д-р Темелкова в Сити, много внимателна беше, аз си обясних, че имам проблеми и с пролактина, та подробно ми обясни как се отразява на гърдите, какво вижда, от какво е и какво да правя.

# 385
Тепърва почват цирковете с приложенията!
За всяко едно от тях обаче трябват данни за дебитна карта. Аз за момента ще се въздържа от инсталацията на каквото и да е и ще чакам за опция за предплатена карта. Казаха, че трябва да има такива карти. Да видим. Иначе имам една Nokia 1110 която все още ползвам и ако се заяжда контролата любезно ще и я предоставя да инсталира приложението.
Омръзна ми да се пробват да ми извиват ръцете по един или друг начин.

Не знам как е при вас за боклука, но при нас единия казан е обърнат обратно и има залепен плик със съобщение: "Моля не ползвайте казана. Ще го сменим в петък." Ама кой петък и коя година - не пише.
Някой ползвал ли е Sameday  куриерски услуги?

# 386
  • 🌊
Сакън.
Толкова са зле, че тотално зачеркнах Емаг, които ги пласират

# 387
  • ВАРНА
Успокоих се,че не е само при мен проблема с приложението.

# 388
Пробвайте с вход, вместо нова регистрация, на мен ми прехвърли данните от старото пр-е, само паролата искаше да сменя - 8 символа- малка, голяма буква и цифра.
Но пък не ми даде билет, ще видим другите дни. Аз предпочитам старото, макар че е без екстри, но пък "на широко" мога да си закупя билет на спирката, и да се кача, като внимавам къде да се задържа, вместо да "търся валидатор".
Но нямаме друг избор, от 01,08 старото няма да важи.

# 389
  • Варна
   Пратките от Емаг ми ги доставят до бокс и не съм имала никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт