Майско слънце вън пече, ДЕКЕМВРИЙЧЕ във коремчето расте!

• 14 563
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Ами знаете ли аз пък нощем спя като пън.И сутрин немога да се събудя.Точно когато стана се чувствам ужасно. smile3507

# 136
  • в Надежда-та
Ми можеш само да се радваш в такъв случай Grinning

# 137
Tedsan, при мен видяха такова нещо в яйчника. Докторката ми обясни, но май нищо не разбрах - май че се образувало на място на яйцеклетката и било жълто тяло, но сигурно бъркам. Тя дори на коремен виждаше само това миналата седмица и каза, че отговаряло на пета седмица, но на вагинален вчера видя другия ембрион, който си отговаря на седмиците, в които съм.

Това беше  Naughty Flutter вече се успокоих и съм много по_добре  Mr. Green имаме си един бебо, на хубаво място, със силно сърчице и нормални раzмери  Hug baby_neutral сега ми е постоянно лошо и съм постоянно гладна. Вчера като дадох отчет какво съм яла и народът около мен иzпопада ooooh!
За секс си умирам, не понасям цигарите и терориzирам татито по всички параграфи, ям канелени бисквитки с лютеница и смуча айрян като като смок суроватка. Rolling Eyes дрехите ми отесняват, в гърдите съм като колхоzна аристократка с zаслуги в млеконадоя, а ве4ер ходя като Каспър с побеляло лице иz апартамента и мърсувам zа пореден път в хладилника. hahaha
А и докторчо каzа, че сме щели да се борим zа бебе 2008, ама термина ми е zа 3.01.2008 (надявам се да не ме иzхвърлите сега от темичката ви като мръсно коте  Whistling ама така ще е докато не се амбицирам и да пусна тема и zа нахалните януарчета  bowuu)

# 138
Здравейте и от мен!Май позатихна малко гаденето....дано не се възобнови.С първата си бременност нямах никакви такива признаци...бях като пушка, а сега....ужас.еВЕРНО ЧЕ И ТОГАВА БЯХ НА 27, А СЕГА НА 31, но не са чак толкова много...
Приятни почивни дни на всички:-)

# 139
здравейте момичета,
добре дошли на новите мами Hug
чакайте да ви кажа за болничните - днес питах Wink
онези 90%, които се изплащат до 9месеца на детето не зависят от размера на болничния, който е ползван преди болничния за бременност и раждане,т.е. аз както съм с термин 02.12.2007 ако реша да излязя в болничен от 01.06.2007 то този болничен ще ми бъде изчислен на база последните 6 месеца - 80% от тях, а когато дойде време за онези 90% то те се изчисляват пак от 6 месеца назад, но за времето на болничния се взема дохода от който е изчислен, все едно от заплатата...така че спокойно може да си се ползва болничен преди излизане по майчинство...дано ме разбрахте, че с мъжа ми се скарахме ей сега, че не съм го обяснила правилно newsm78

# 140
Това е много добра новина!!!  newsm10 newsm10 

Мерси, че си разпитала! Simple Smile

# 141
Да се разпиша и аз най-накрая.
Ще е втори младеж (така го чуствам, въпреки мераците на таткото). Дата на пристигане на щъркела - 14 декември.

Голям страх ме гони, защото горе-долу в същите седмици минала година стана фал, а днес от градината ми връчиха бъдещия батко със скарлатина. Надявам се да няма последици целия този екшън, но в момента никой нищо не може да направи.

След вчерашния преглед доктора ми постави ултиматум - до 2 седмици да си избера какъв пакет ЖК ще ползвам.
1. По ЗК
2. Абонамент в шейново - 330лв
3. Абонамент в клиника Асцендент - 600лв

И седя и се чудя и се мая. Предния път бях в Шейново, но явно вече е доста популярно като услуга и предполагам че ще си чакам доста Включени са всички изследвания по ЗК плюс БХС, разните там васермани, спин, кръвна група и т.н. един куп. В шейново на прегледите се редуват - един път преглед от доктор, един път от акушерка), докато вариант 3 винаги е доктор. Включени са и всички извънредни изследвания които се налагат - кръв, урина, микробиология и т.н.
От трета страна ако ходя по ЗК и искам преглед на УЗ - ще си плащам като поп по 25 лв.

Абе Чуденка. Може би трябва временно да си променя ника.

Ами това е от мен засега. Стискайте палци

# 142
Благодаря за отговорите ви и за окуражителните думи, надявам се само всичко да мине добре.

# 143
Здравейте момичета, аз днес имам час за ЖК, ще се запиша пак в Шейново и 1-ия път бях там, пък и там ще раждам, живот и здраве.
raspberry , разбрах че там цената била 280лв., но може твоята информация да е по-актуална.
Желая на всички хубави почивни дни, а на младоженците, нека както този хубав ден днес, такъв да им е и семейния живот Simple Smile  bouquet

# 144
Привет, denitsa  Hug

Тук май само аз съм пропуснала да кажа кога ми е термина  newsm78 На 02.12. А аз имам рожден ден на 05.12. Ако реши бебо да се позабави с 2-3 дни...  Grinning Тогава ще е весело. Има ли тук и други, родени през декември?

И аз съм родена през декември!!!  Wink

# 145
Да се разпиша и аз най-накрая.
Ще е втори младеж (така го чуствам, въпреки мераците на таткото). Дата на пристигане на щъркела - 14 декември.

Голям страх ме гони, защото горе-долу в същите седмици минала година стана фал, а днес от градината ми връчиха бъдещия батко със скарлатина. Надявам се да няма последици целия този екшън, но в момента никой нищо не може да направи.

След вчерашния преглед доктора ми постави ултиматум - до 2 седмици да си избера какъв пакет ЖК ще ползвам.
1. По ЗК
2. Абонамент в шейново - 330лв
3. Абонамент в клиника Асцендент - 600лв

И седя и се чудя и се мая. Предния път бях в Шейново, но явно вече е доста популярно като услуга и предполагам че ще си чакам доста Включени са всички изследвания по ЗК плюс БХС, разните там васермани, спин, кръвна група и т.н. един куп. В шейново на прегледите се редуват - един път преглед от доктор, един път от акушерка), докато вариант 3 винаги е доктор. Включени са и всички извънредни изследвания които се налагат - кръв, урина, микробиология и т.н.
От трета страна ако ходя по ЗК и искам преглед на УЗ - ще си плащам като поп по 25 лв.

Абе Чуденка. Може би трябва временно да си променя ника.

Ами това е от мен засега. Стискайте палци
Защо бе, мила?? Защо да си плащаш УЗ ако си по ЗК, ако на доктора в кабинета му има няма да плащаш, аз ходя при такъв и нищо не плащам. Отделен е въпроса колко разбира  Simple Smile и колко добра му е техниката.

# 146
  • Sofia
Здравейте и от мен!
Аз пък за тази ЖК изобщо не съм наясно. Ходя от известно време при един лекар от Шейново , но в частния му кабинет.
Задължително ли е да се запиша на ЖК някъде или може да продължа да си ходя при него. То така или иначе като гледам май все се плаща, така че...
А и още един въпрос - това Но -шпа за глава пие ли се, че днес направо ще умра. Повръща ми се чак, така ме боли. Е може и да не е от това...

# 147
1. ЖК не е задълително, но ЗК поема изследванията за ПКК, урина - многократно, васерман, хепатит, така че защо да ги плащаш сама?? При доктора от Шейново пак ще си ходиш.
2. Но-шпа-то е спазмолитик, дава се да намалява спазмите на гладката мускулатура. Това не е най-доброто обезболяващо за глава - мисля, че парацетамола ще свърши по-добра работа, но си питай доктора.

# 148
  • Sofia
Кalinuccia, благодаря ти много за инфото. Наистина е по - добре да се запиша някъде. Но има време , само живи и здрави   bouquet

# 149
Привет и от мен Grinning Присъединявам се към вас за сега, дано остана до края  Praynig
Термина ми според калкулатора на БГ Мамма е 01.01.2008, според доктора ми е 05.01., но тъй като съм секцио, ще е декември, може би между Коледа и НГ, въпреки, че можех да обера наградите за бебе 2008 Mr. Green.
В момента имам кървене и съм на тръни, пия Утрогестан(3 пъти по едно през устата) и пуснах тема даже в Майките, нещо не ми влияе добре.
В момента усещам, че заспивам права Tired
Нямам никакви признаци на бременност, освен подутите гърди, нито ми е лошо, нито ми се яде и слава Богу, защото с Пепи качих 25 кг и приличах на хипопотам Blush
Даже бях пипнала някакъв вирус миналата седмица и имах разстройство, свалих някое и друго килце Mr. Green
Ходя при д-р Маленов, ще раждам при него в Тина Киркова, най-добрия лекар за мен Heart Eyes
Клер, мисля че мога да се сетя коя е тая колежка с джина  Laughing Радвам се, че сме заедно в декемрийския отбор.
От заглавията за следващата тема май последното ми допада най-много, въпреки че тези рими ми идват малко в повече Blush
Ох, зле ми е, като в унес съм, отивам да си легна Tired

Общи условия

Активация на акаунт