A.B.I./Семейството е изпитание - №3

• 15 654
  • 372
  •   1
Отговори
# 360
Аз нямам проблеми със сценария  Heart Eyes

https://x.com/abitvdizisi/status/2103137391342948825

На Рюя ѝ намериха друг кандидат...

https://x.com/abitvdizisi/status/2103114730369916942
Долу ръцете от доктора Grinning

От Х Broken Heart

# 361
Голяма глупост да спрат сериала, има къде къде по-скучни. Ама така е, като махат половината актьори и сменят сценария..

# 362

Снимки зад кадър Heart Eyes

Definition of the queen #berguzarkorel

#Kenanİmirzalıoğlu #Abi 🤎🤎🤎🤎

Едно мнение от Х

...Вие как мислите? Аз не смея да предполагам.Кенан беше казал в интервю, че е иска да прекарва повече време с децата и затова е направил пауза .Но те вече пораснаха и ходят на училище, така, че не се знае Blush

# 363

Едно мнение от Х

...Вие как мислите? Аз не смея да предполагам.Кенан беше казал в интервю, че е иска да прекарва повече време с децата и затова е направил пауза .Но те вече пораснаха и ходят на училище, така, че не се знае Blush
И аз не знам, ама каквото такова. Ние сме свикнали да чакаме. Heart И дано има късмет следващия път, щото много трудни станаха нещата. Head Band Може пък да даде ред на Синем да се пробва. Joy

# 364
Може пък да даде ред на Синем да се пробва. Joy

Мда, вярно...ако нямат планове за трето, редно е и тя да поработи Joy
Последният ѝ сериал беше читав, и като сценарий , и каста му беше супер,но пак го финализираха без време.

Бих предпочела Кенан да избере проект на платформа. Може да са малко епизоди, но поне се гледат спокойно...Обаче кой ни пита, и като му знаем родолюбието ,няма е американска, ами трябва да е турска платформа Grinning Нали "Алеф" беше на BluTV

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 20:31 от Косе Петрова

# 365
Тц, на платформа не. Joy Изглеждам ги за максимум 2 дни. Joy Искам да го гледам всяка седмица. Heart

# 366
За мен някой, който много не харесва Кенан е Бергюзар им спретна това "продължение"- компромат. Аз разбирам от маркетинг, а и да не разбирах- с непредубедено око се вижда, че след първия сезон тази формула не може да сработи. Заложиха им авторитета на дуспата. Когато обясних защо не бива да правят така, ми се обидихте, защото бях писала за "възрастни" актьори. Стана ми смешно, защото вероятно съм най-стара от всички вас. Но няма как сериал, който си е намери сегмента с Афра да намери публика и за Бергюзар... Не се случват така нещата. Това не е "Разузнаване"- там криминалната интрига е водеща... Съжалявам...

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 21:51 от victoria vassileva

# 367
За мен някой който много не харесва Кенан е Бергюзар им спретна това "продължение"- компромат. Аз разбирам от маркетинг, а и да не разбирах- с непредубедено око се вижда, че след първия сезон тази формула не може да сработи. Заложиха им авторитета на дуспата. Когато обясних защо не бива да правят така ми се обидихте, защото бях писала за "възрастни" актьори. Стана ми смешно, защото вероятно съм най-стара от всички вас. Но няма как сериал, който си е намери сегневта с Афра да намери публика и за Бергюзар... Не се случват така нещата. Това не е "Разузнаване"- там криминалната интрига е водеща... Съжалявам...
Ами то като се обърне каруцата, пътища много. Joy Въобще не знаем какво точно се е случило. Моето мнение, нямам обяснение защо Сема и Ейлем се отказват от проектите си. Предвид финалите разбрах коя е по кръвожадна и кой от двата възможни  финала на "Карадайъ" чии са.  Та дали Ейлем първоначално е замислила този финал, или просто е отмъщение към фенките на Афра, които плюят сериала от самото начало? Няма как да знаем. Head Band  Вики, няма как да си по стара от мен. Joy Нейсе, живи и здрави да сме и да се виждаме в други проекти на Кенан, скоро! Heart Извинявам се! Heart Да се наслаждаваме на малкото , което остава и да се молим новия сценарист да не ни разочарова накрая. Hands Pray

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 22:19 от pipilota65

# 368
За мен някой, който много не харесва Кенан е Бергюзар ...

Ако бях на мястото на Батю щях да напиша в телефонния си указател вместо името на  този продуцент Гювендиев - НЕ ВДИГАЙ! Joy Joy
Шегата настрана...сега проверих, защото не бях сигурна...Онур Гювенатам е бил продуцент и на Мехмед, сериала на Кенан ,завършил на 6ти епизод. Така, че дано да няма трети път.Hands Minus1

Не знаем какво се е случило ...може би, ако бяха натиснали още малко и щеше да им се получи, но те си знаят най-добре.

Доан: Времето дойде, Бехрам.
Шшт, спокойно...
Яшар, приготви се. Натисни бутона сега.
Сарухан: Какво става, лан?
Н: Стоката гори.
Доан: Да не си мислеше, че ще те оставя сама, Лейла?
Обещавам ти, че ще се върна.
Няма да позволя на никой да ни раздели повече.
Синан: Казах ти да не се месиш. Срещу кого мислиш, че вдигаш ръка.
Доан: Лицето ми ще бъде последното нещо, което ще видиш на този свят, Сарухан.
Сарухан: Ела да те видим, Аби.
Семейство Ханджъолу ли? Какво става, лан?
Доан: Търсиш на грешното място, Сарухан. Ще платиш цената за всичко.

Тук май са в стаята с изкъртената прозоречна решетка Blush

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 17:56 от Косе Петрова

# 369
Привет момичета!Бях се зарекла да не пиша във вашата тема ама пусто отново не успях да се въздържа.Много съжалявам за АБИ.Но е време да си кажа мнението именно за Онур Гювенатам."Рибарче" с Афра Сарачоглу и Мерт Рамазан Демир,го окепазиха по същия начин.Сезон 1 сценарист беше Мехмет Баръш Гюнгер.Просто невероятен сезон.Той ме запали да гледам турски сериали.Не знам дали някоя от вас го е гледала,но досега за мен си остава абсолютния фаворит.Дойде сезон 2 и Гюнгер беше отстранен.Първа серия на сезон 2 беше много мощно начало и най-хубавата серия в трите сезона,според мен,но новата сценаристка директно с 2-ри епизод направи манджа с грозде и от там все по-зле и по-зле.Към 12 епизод,под натиска на фандома,Гювенатам върна Гюнгер ама л...та,дето се вика,бяха вече ...та човека едва успя да оправи някои неща.В сезон 3,дойде сценарист номер 3,Зейнеп Бонче.Ако видите това име на някой нов сериал бягайте далеч.Тя,също като в АБИ,реши да прави нов сериал и направо занули целия успешен проект скоропостижно.Та въобще не се учудвам за АБИ.Онурчо беше продуцент и на "Ако краля загуби",сериала с Халит Ергенч,на "Сърцебиене" с Керем Бюрсин,изобщо силен каст и слаби сценаристи.Също така се говори,че Онур много обичал да се меси в сценариите и кадърните сценаристи бягат от него.Извинявам се,стана много дълго,но исках да го кажа.

# 370
Пипилота, едно уточнение. Аби не го плюха фенките на Афра, а на АфРам. Фенките на Афра подкрепяха активно проекта в първия му сезон, после се оттеглиха, което е нормално.

# 371
Вторият сезон не ме грабна, погледнах само еп. 1 - исках да видя развитието на Махи, събирането с децата и, исках освен Доган и племеникът му да е оцелял. Исках да видя как градят хотелиерската си империя, развитието на образите на Генджо и компания, интригата мадам Злата-Махи, майката на мъжа на Мелек (забравих му името) и т.н. От всичко това едно Гюлче са оставили и Бехрам. Ами мерси, ама за мен сценария не се получи.

# 372
...Също така се говори,че Онур много обичал да се меси в сценариите и кадърните сценаристи бягат от него

Този продуцент определено обича социалните експерименти...
Възможно е нещо подобно се е случило зад кулисите в края на първи сезон, за да си тръгне Ейлем. Ако тя си беше продължила със сценария прехода във втори сезон щеше да бъде плавен и логичен. Да не говорим, че двете с Бергюзар вече са работили в Карадайъ. Казваха, че героинята Фериде Шадоулу е излязла под перото на Ейлем, докато Сема пишеше за Махир Кара, героя на Кенан.

Феновете на #BerKen

Biraz aksyon biraz sevgi 😍 #AbiDizisi #DoğLey

Общи условия

Активация на акаунт