Февруарските мами на 2027 ❄

• 6 181
  • 170
  •   2
Отговори
# 150
Ако е удобно, бих го разгледала този списък от бебемакс. Благодаря🤗

Аз съм готова Sweat Smile

Избрали сме си всичко, а каквото не сме имаме много близки семейни приятели с деца около годинка от които ще си наследим останалото. Силно ви съветвам да гледате по възможност на място. В бебемакс ми дадоха списък за пазаруване ако ще ви помогне. За момента купено имаме само стол за кърмене защото беше на 50% намаление в Айко. Останалото ще купим по черния петък и ноември като цяло.
За сега чистим детската стая за да я пребоядисаме и октомври месец да сложим едрите мебели (гардероба и шкафа) че от същите приятели ще наследим и доста дрехи. Козметика също оглеждам и като видя че е на промоция или  има мострички (аз обожавам мостри хаха) взимам. Имам силно чувствотелна кожа и напълно очаквам да имам проблем и с детето.

# 151
Споделете нещо за движението на бебчето ви😊 Всички ли усещате вече? Трябва да сме около 17,18 седмица горе долу всички и какво усещате💓

# 152
Аз съм 16+2 и все още нищо не усещам. Нямам търпение за движенията. За сега само изпитвам дискомфорт от растящия корем 🫣
Вие все още успявате ли да прикриете коремчетата? Аз се опитвам, искам да изкарам максимално дълго, но то не е само корема, де - и гърдите са ми наедрели доста, за съжаление и в бедрата съм качила.

# 153
Аз съм 16+2 и все още нищо не усещам. Нямам търпение за движенията. За сега само изпитвам дискомфорт от растящия корем 🫣
Вие все още успявате ли да прикриете коремчетата? Аз се опитвам, искам да изкарам максимално дълго, но то не е само корема, де - и гърдите са ми наедрели доста, за съжаление и в бедрата съм качила.
И аз съм така, спокойно😂 Нищо не мога да скрия вече. Бях 52,53 кг като забременях, предния път когато ме мериха бях 55.А вече отивам 60.И корем, гърди, бедра... Всичко😂 Не съм усетила някакво силно движение от бебчето, дори не знам и да съм усетила. От утре съм в 18с

# 154
Утре ще дегитализирам списъка и ще видя как ще успея да го изпратя че той е на книжка направен.

Аз си имах коремче от преди това, знам че ако бях слабичка щеше да ми личи. Иначе на килограми не успях да дръпна защото първия триместър го искарах много тежко. Не повръщах кой знае колко но не можех да ям нищичко. Карах на филийки. Гърдите са ми ОГРОМНИ. Започнах с чашка Д. По 600гр всяка (не питайте любопитството ме беше обзело) в момента са по 800 а лявата е около 900гр. Болят много. Но са едни такива кръглички хаха. С мъжа се шегуваме че като порасне малката ще им излеем пари да ги всигнем със силикон че както са тръгнали ще се спъвам в тях.

# 155
За списъка стига да не те затруднява, благодаря!
Как ги теглиш 😀 иначе и моите станаха много приятни на вид и форма - от Б на Ц е при мен и само в началото ме боляха, сега по-скоро са тежки, но не е нещо болезнено.

# 156
На кухненската везна хаха.

[/b]
За списъка стига да не те затруднява, благодаря!
Как ги теглиш 😀 иначе и моите станаха много приятни на вид и форма - от Б на Ц е при мен и само в началото ме боляха, сега по-скоро са тежки, но не е нещо болезнено.

# 157
Здравейте, момичета! Аз също си чета и тук, също и в групата за януарски бебчета. Аз съм вече средата на 18г.с и още нищо не усещам... притесних се и миналата седмица поръчахме един фетален доплер с гелче. Пробвах го вече и май хванахме пулса на малката, 153 удара. Та, успокоихме се малко... Прегледът ми е на 14.09, а 10дни след него съм и на втора фетална морфология. 😊 При мен за съжаление гърдите са си същите, малки и леки, хах, иначе съм качила 2кг само и то на коремче, което изглежда като преяло все още😁

# 158
Здравейте, момичета! Аз също си чета и тук, също и в групата за януарски бебчета. Аз съм вече средата на 18г.с и още нищо не усещам... притесних се и миналата седмица поръчахме един фетален доплер с гелче. Пробвах го вече и май хванахме пулса на малката, 153 удара. Та, успокоихме се малко... Прегледът ми е на 14.09, а 10дни след него съм и на втора фетална морфология. 😊 При мен за съжаление гърдите са си същите, малки и леки, хах, иначе съм качила 2кг само и то на коремче, което изглежда като преяло все още😁
от къде поръчахте доплера

# 159
Извинявам се за късния отговор, сега отварям групата. Поръчахме го от emag, излезе около 12-13евро и дойде за 2 дни, с гелче заедно 😊

# 160
Извинявам се за късния отговор, сега отварям групата. Поръчахме го от emag, излезе около 12-13евро и дойде за 2 дни, с гелче заедно 😊
усетихте ли движение

# 161
  • София
Здравейте, знам, че е индивидуално, но как се справяте с гаденето? Тези от вас, които са в 17,18 с. гади ли ви се още?
Аз съм в 15 с. и си продължава.

# 162
Здравейте, знам, че е индивидуално, но как се справяте с гаденето? Тези от вас, които са в 17,18 с. гади ли ви се още?
на мен не. Аз съм в средата на 18с.Нито веднъж не стигнах до повръщане, но имах гадене през целия ден. И при мен може би беше до 14,15с

# 163
Аз бях много много зле с гаденето. Три месеца не спря. На всичкото отгоре бях и с киселини та беше някъв ужас. Карах на препечени филийки. Понякога с масълце но рядко. Антиметила ми помогаше от време на време. Гледах да го пия преди да ям че да мога да вкарам нещо. Сега в 16та съм в пъти по добре но още ям по малко и без никакво месо. Не мога да си представя да ям месо. Пия протеин с мляко поне да вкарам нещичко ама такова е. Много се депресирам че всички около мен качват и в инстаграм гледам как бременните жени ядаъ повечко и тн но аз просто не мога. Килограми не съм качила. Надявам се да се попромени вече

# 164
Аз съм вече със 7,8 кг отгоре от както забременях

Общи условия

Активация на акаунт