Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 263

• 10 578
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте    
                 Момичета        Благодаря ви за   многото  интересни неща които споделяте .

Подарете си трите най-важни неща: красота, море и свобода!            

Приятен следобед,дами.Пазете се .

# 286
Здравейте!

Хубаво, че сте тук - Снинова, Вичи, без вас е пусто в темата.
Разходих се по сайтовете, Туба си почива и не дава знак за себе си.
Затова пък имаме бебепад! Joy
Нашият МЙ ще си има второ детенце! Да му е живо и здраво!
Иначе от скука реших да видя някои проекти на новия си любимец Шюкрюто.

Във ФБ той има много активна група и постоянно ми излизат клипчета с него.

Та попаднах на игрален филм,мисля, романтична комедия „Любовни тактики“. Шюкрю е готин, но играе с Демет Йо., а нея не я харесвм и първити 3 мин. разбрах, че е почти римейк на „Как да разкараш гаджето си за 10 дни“  с Матю Макконики, който съм гледала много пъти и знам как ще се развият нещата.
Айде друго - кратък сериал - 9 епизода - пак нещо средно между екшън и романтична комедия с Бурчу Озберг, нея я харесвам, но едвам изтраях първи епизод - така ми писна, че дори не ме интересува как завършва. вече не ставам за турски сериали, пък дори и романтични, щом и красив мъж - отличен актьор, не ме задържа пред екрана...

Вие какво гледате?
Хубав ден от мен!

# 287
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.

Много бебета , много нещо. Първо Джансел и Илкер Аксум, сега Умут и Мурат. Хайде да залагаме на кого ще е следващото бебе?😂

Линка , аз се улавям на моменти, че дори някои от  старите сериали на Туба не съм гледала много отдавна и нямам желание за повторение. Но видях, че върви реклама за някакъв нов сериал  на Мурат. Злати кажи две приказки за него, каква му е тематиката?
Туба днес е харесала пост на Бончук, така че следи кой какво, но не публикува.

Модните дефилета тази година са последните дни на септември и началото на октомври, ако Туба реши да се покаже тогава поне.

Хубава вечер!

# 288
Добро утро,момичета!

Благодаря за споделеното от вчера! HugRevolving Hearts
Линка,аз нищо не гледам с бг.превод през лятото,освен някои по телевизията следобед докато си почивам.С Шюкрю съм гледала един сериал преди много години по телевизията.Чела съм,че много го харесват в един друг серила ''Şeref Meselesi/Въпрос на чест'' също стар от преди 10 г.Може да го има с бг.субт.,не съм го търсила.
Намерих инфо за сериала с бг.превод чрез гугъл в Уикипедия:
https://tr-wikipedia-org.translate.goog/wiki/%C5%9Eeref_Meselesi … l=bg&_x_tr_pto=sc
Снинова,сериалът с Мурат е ''Рози и грехове''.Нашите му обърнаха заглавието на ''Грехове и рози''.Аз го гледах онлайн 1-ви сезон от есента до юни месец.Сега септември ще започне 2-ри сезон.Играе с Джемре Байсел,където се коментираше, че имат голяма разлика,както и за др.двойки,ако си спомняш.Дават го вечер от 21,30 ч. по БТВ стори,повторение на др.ден сутринта от 9,00 ч.
Инфо за сериала на линка:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B7%D0%B8_%D0%B8_%D … D0%BE%D0%B2%D0%B5

Много се зарадвах вчера като разбрах,че Мурат ще имат второ детенце.Като си спомням какво  се изписа преди да се роди първото.Иман имаше спонтани аборти и след като забременя бяха заминали за САЩ.После пуснаха снимки оттам вече в напреднала бременост.Явно и сега са направили така,не се знаеше нищо. Бирсен е писала,че е в 9-я месец.Да се роди живо и здраво.

Приятен ден да имате!

Последна редакция: чт, 13 авг 2026, 08:59 от Zlatina3

# 289
Здравейте
                         МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Всяко нещо идва в живота ни. Дава ни нещо. Взема ни нещо. И си отива. Като вълните. Като приливите и отливите. Като изгревите и залезите. Като сезоните. Като кръговрата в Природата. Като Живота. Като хората."

Приятен следобед,дами

# 290
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Туба още не се е появила и това и нетипично отсъствие, наистина провокира човек да си мисли разни неща.
Дано всичко да е наред.

Злати много благодаря за информацията за сериала. Щом ще има и втори сезон , явно е с добър рейтинг по техните си правила. Ще се опитам да погледна нещо.
И като няма ново, феновете творят

Хубава вечер!

# 291
Добро утро,момичета!

Да започнем деня с горещо кафе, усмивки и надежда, че хубавото предстои...

Благодаря за всичко споделено от вчера! HugTwo Hearts
Да ни е честито на Бургас-домакин на Евровизия 2027 г.! Grinning
https://www.facebook.com/BNT.Bulgarian.National.Television/video … 2844278245965009/

Туба сподели репост от ogm.pictures в историята си в Instagram #TubaBüyüküstün

1. Терапия, но с гледка към морето. 🌞🏖
Новият сезон на #ZeytinAğacı вече е в Netflix. #OGMPictures

2. Препубликация от @turki
Суперкупа на Испания
Испания
Истанбул
Място за Суперкупата на Испания през 2027 г.
Турска футболна федерация
Суперкупа
Турки Ал-Шейх обяви, че Riyadh Season ще спонсорира Суперкупата на Испания през 2027 г. в Истанбул.
РИЯД, САУДИТСКА АРАБИЯ, 13 АВГУСТ 2026 Г.: Негово Превъзходителство Турки Ал-Шейх, председател на Генералния орган за развлечения (GEA), обяви, че Riyadh Season ще спонсорира Суперкупата на Испания през 2027 г. Турнирът ще се проведе в Истанбул, Турция, като част от стратегията на проекта за разширяване на присъствието му на големи международни спортни събития. Суперкупата на Испания ще се проведе в Истанбул по споразумение между Кралската испанска футболна федерация (RFEF) и Турската футболна федерация (TFF).
Скрит текст:
Турнирът ще се проведе на Олимпийския стадион „Ататюрк“, едно от най-емблематичните места в историята на футбола, което преди това беше домакин на финалите на Шампионската лига на УЕФА през 2005 и 2023 г., а сега ще бъде домакин на водещи испански клубове. Като част от това сътрудничество, Sela ще бъде организатор и координатор на Суперкупата на Испания в Истанбул. Заедно с Кралската испанска футболна федерация и Турската футболна федерация, компанията ще управлява търговските права и операциите на турнира, осигурявайки най-високо ниво на организация за клубове, играчи, телевизионни оператори, партньори и фенове.

Спонсорството на турнира от Riyadh Season засилва ролята на проекта в развитието на спорта и разширява международното му присъствие чрез партньорства с водещи световни спортни организации. Това също ще привлече нова публика и ще подобри статута на Рияд на световната сцена.
В турнира ще участват Барселона, Реал Мадрид, Реал Сосиедад и Атлетико Мадрид. Подробности относно графика, продажбата на билети и съпътстващата развлекателна програма за феновете ще бъдат обявени на по-късна дата.

Имайте приятен ден!

Последна редакция: пт, 14 авг 2026, 08:55 от Zlatina3

# 292
Здравейте!

Туба е дала признаци на живот.
Не, че разбрах нещо от испански футболен турнир в Истанбул, спонсориран от арабите...
Ама карай, футболът не ме интересува.

Благодаря за споделеното.
Снинова, и аз не мога да гледам стари сериали, дори и на Туба.
Докато не ми омръзне гледам последния до откат, и след това изобщо не го гледам, вероятно го знам наизуст. Joy
Но като няма новини и народа изтрещя и взе да създава произведения с ИИ

Напоследък излизат и много авторски работи за ДГ, поне в моя ФБ

Е, Туба нека си почива...

Спокоен ден!

# 293
Здравейте дами и благодаря за споделеното.

Ти да видиш, след като Туба е дала признаци на живот , рязко от Формула 1 е завила към  испански  футбол.
Малко информация за този турнир и защо са го преместили в Турция.
Истанбул ще бъде домакин на турнира за Суперкупата на Испания през 2027 г., който ще се проведе в периода от 2 до 7 февруари 2027 г.. Кралската испанска футболна федерация официално обяви, че престижните мачове ще се изиграят на Олимпийския стадион „Ататюрк“ в турския мегаполис, тъй като традиционният домакин Саудитска Арабия по това време ще приема турнира за Купата на Азия.Надпреварата ще се проведе във формат „Финална четворка“, като в нея ще премерят сили четири от най-големите испански грандове:Полуфинални двойки Реал Сосиедад – Реал Мадрид и Барселона – Атлетико Мадрид. Това е добре дошло и за турските фенове на футбола.пък и за нашите. Ще можеш да гледаш на едно място най-добрите. Ще ми е любопитно да видя Туба на футболен мач.
Злати да ви е честито домакинството на Евровизия. Ти ще си ни репортерът.
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт