Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 263

• 16 588
  • 465
  •   7
Отговори
# 450
Здравейте момичета и благодаря за всичко.
Малко усмивки по вечерно време

Изгледах интервюто на Бирсен. Хареса ми. Оказа се, че Туба е взела доста голямо участие заедно с Али Кемал по създаването на образа на Мерал. Не само да я изиграе, но и каква да бъде. Имали са изключително кратки срокове за подготовката. Първоначално Туба се е поколебала дали да приеме ролята, но после се е хвърлила с цялата си отговорност и енергия  да изгради образа. Впечатли ме, че по цял ден е носила обувките в къщи , за да свикне, докато Дерия каза, че на снимките е пълзяла , защото и е било много трудно да ходи с тях.
На няколко пъти Бирсен каза колко е благородна Туба, като е аплодирала на Истанбулския фестивал друга актриса, която е спечелила наградата. Благодари и , че представя по такъв красив начин турските жени на различни международни мероприятия.

Филмът нямах време да гледам, ако някой е успял да каже нещо.
Хубава вечер!

Последна редакция: чт, 24 сеп 2026, 19:05 от sninova

# 451
Среднощен привет, момичета!

Добре дошла на златната есен! Flowers Maple Leaf Ама защо така дойде с толкова ниски температури Rolling Eyes Unamused

Благодаря ви за всичко споделено през изминалите дни! Heart - снимки, видеа, гифчета
Злати Hug, Снинова Hug
Интервюто на Туба и Пънар ще го видя утре (надявам се)
Линка Hug благодаря ти за руския превод на "Султана". Сега през уикенда ще го изгледам с кеф.
Вичи Hug много ми хареса написаното от AlieHeidema за Туба. Hands Thumbsup Hands Clap
Направих още няколко гифчета вчера и онзи ден, но не успях да стигна до тук, за да ги сложа

От интервюто с Али Кемал

Мерал

Сега ни очакват още хубави емоции покрай фестивала на късометражния филм в Маракеш. Значи в събота Туба ще води майсторски клас.Злати мерси за информацията за фестивала. Предполагам, че някое и друго видео и снимки ще се появят.
Преди няколко часа Туба е споделила сними и кратко клипче от Маракеш Hands V

Значи и Ясемин е с Туба в Маракеш    

Снинова  благодаря ти за споделените впечатления от почивката ти в Бодрум

Лятото и Есента се срещнаха на прага на септември.
Едната носеше в косите си слънце, мирис на море и спомени за дълги вечери. Другата беше облечена в злато, с шепа кестени в джоба и тихия аромат на дъжд.
Погледнаха се и се усмихнаха.
– Време е – каза Лятото. – Аз да си тръгна, а ти да продължиш историята.
– Не се сбогуваме – отвърна Есента. – Просто сменяме цветовете.
Седнаха една до друга, наляха си вино и вдигнаха чаши.
За топлите дни, които остават в сърцето.
За прохладните утрини, които предстоят.
За всичко, което си отива, за да направи място на нещо ново.
И докато последният лъч на лятото докосваше чашите им, двете красиви жени се усмихнаха една на друга.
Наздраве, Лято! ❤️
Добре дошла, Есен! 🍂🍷
Защото животът е точно това – една красива вечна смяна на сезоните, в която всяко сбогуване носи обещание за ново начало.

Лека, спокойна и уютна нощ!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 02:48 от kanti

# 452
Добро утро,момичета!

Благодаря за всичко споделено от вчера-нови снимки,гифчета,инфо и четиво! HugHug
Имаме нова снимка и тийзър от SOY!

Туба е добавила към instastory #TubaBüyüküstün

SOY_Тийзер/24.09.2026г/

https://vkvideo.ru/video-63875573_456248974
Туба сподели репост от Rozam в историята си в Instagram #TubaBüyüküstün
Опитаха се да те предупредят... 9 октомври.
#SOY #Rozam #OfficialTrailer

https://vkvideo.ru/video-63875573_456248977
Туба сподели повторен пост от Ерик Кристиан в историята си в Instagram #TubaBüyüküstün
ЕРИК КРИСТИАН, ЕВРОПЕЙСКО ТУРНЕ 2026
Туба написа под снимката: Нямам търпение да те видя на сцената...
Ерик Кристиан, гордея се с теб, скъпи приятелю ✨Браво!!

Приятен есенен ден!

# 453
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

"Съвършенството е достигнато не когато няма какво повече да се добави,
                           а когато няма какво да се премахне." - /Антоан дьо Сент-Екзюпери/

Приятен следобед,дами

# 454
Здравейте!
Благодаря за споделеното.
Чакаме новини от Маракеш.
Естествено и Ясемин е там. И тя, като нас, се запознава със света, благодарение на Туба.
Както винаги, Чери Франк има какво да каже по този въпрос
През годините Tuba ни запозна с един свят, в който изкуството преодолява границите, и за това съм дълбоко благодарна.(и аз!!!)
Някои интересни факти около Международния фестивал на късометражни филми в Марракеш (MarrakechsFF):
Фестивалът е създаден през 2020 г. от Ramia Beladel по време на пандемията, първоначално с идеята да върне киното в Марракеш чрез на открито прожекции.
Фестивалът е умишлено на открито и интегриран в града, вместо да бъде ограничен до конвенционални кина. Организаторите описват самия Марракеш като неотменна част от идентичността на фестивала.
Това, което е впечатляващо за 2026 г., е, че като президент на Международното жури Tuba ще ръководи панел, съставен от четири жени. Ясно е, че фестивалът не е бил ограничен от идеята, че международно филмово жури трябва да включва мъж.
Tuba ще участва активно в майсторски класове, разговори и кръгли маси – тя ще ръководи майсторски клас по занаят, креативност и ангажираност на 27 септември.
Приветствайки Tuba като президент на Международното жури за изданието от 2026 г., фестивалът отбеляза: „Това бележи началото на вълнуващо пътуване заедно, с вече планирани бъдещи сътрудничества на хоризонта.“ Вълнува ме да видя какво предстои.
Докато следим тази следваща глава, ще е удоволствие да наблюдаваме Tuba на фестивала. За нас, нейните фенове, тя никога не пропуска да вдъхновява.

Не съм гледала още нищо, ще го направя по-нататък. Признавам, че ме е страх да гледам „Султана“, ами ако не ми хареса...
Провокативен е филма и още не съм готова за него.

Ето го и трея на SOY

Боже! И за него не съм готова...
И една новина

Пожелавам ви спокоен уикенд!

# 455
Здравейте момичета и благодаря за споделеното.
Много  нови неща и новини.

Туба е споделила много пъстри и цветни  снимки от Мароко.
Тази вечер е откриването  в историческият дворец Ел Бади. Мароко в момента е с 3 часа назад  от нас, така че по-късно ще очакваме снимки.
Фестивалът в Адана се открива утре. Хубаво, че Султана е в специалната селекция. Дали ще я оценят друг въпрос.
Лина гледай го, и да не ти хареса сюжета, поне ще се насладиш на изпълненията на Туба. И не, че съм и фен, но са перфектни.

За сега толкова.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 19:26 от sninova

# 456
Туба в Маракеш

Лека нощ!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 00:15 от Lina_4

# 457
Среднощен привет, момичета!  

Благодаря ви за споделеното през деня! Heart
Да продължа сложеното от Линка Yum
Ето я Туба на откриването на Международния фестивал на късометражното кино

Предполагам, че утре ще има повече видеа и снимки с по-добро качество Hands V

Ето го и международното жури

Туба е споделила и тези няколко снимки в ИГ сторито си (на този етап Smile)

Лека и спокойна нощ!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 02:51 от kanti

# 458
Добро утро,момичета!

Нека започнем деня си с усмивка, чашка ароматно
кафе и усещането, че ще бъде един чудесен ден.

Благодаря за споделеното от вчера.А то не е малко.Вече сте донесли нови снимки с Туба и останалите представители на фестивала в Маракеш! КантиHeart е направила и гифчета!

Сутринта са качени нови по-чисти снимки във ВК.Тоалетът  на Туба е съобразен спрямо страната,въпреки,че като гледам две от журито са по-разголени.

#TubaBüyüküstün #MARRAKECHsFF2026
Туба на откриването на Международния фестивал за късометражни филми в Маракеш.

Туба с Ясемин и Мерве Атач

7 видеа на линка:
https://vk.ru/clubtuba507?w=wall-63875573_260653

#ТубаБююкюстюн #Султана
Филмът *Султана*, режисиран от Али Кемал Гювен и с участието на Туба Бююкюстюн и Деря Пънар Ак, е избран за специалната програма на 33-тия Международен филмов фестивал „Златна топка“ в Адана!

Откъс от интервю на Бирсен Алтунташ с Туба Бююкюстюн и Деря Пънар Ак.

Бирсен Алтунташ: Скоро ще се появите пред публиката във филма „Султана“. Проектът предизвиква голям интерес, тъй като обединявате усилия и съчетавате прекрасна енергия – невероятна женска енергия.
Нека започнем с Туба. Как се стигна до участието Ви в проекта? Каква беше първоначалната Ви реакция, когато получихте сценария?

Туба: Когато ми предложиха този проект, вече бях ангажирана със снимките на друг. Режисьорът Али Кемал ми се обади и каза: „Туба, има един проект. Много искаме точно ти да изиграеш тази роля, но персонажът е напълно различен от всичко, което си правила досега. Не знам какво ще мислиш по въпроса“, добави той. „Можеш ли да погледнеш сценария?“ Разбира се, съгласих се. Прочетох материала и да – от една страна, образът ми се стори труден и предизвикателен. Беше роля от тип, с какъвто изобщо не бях свикнала, и известно време се колебаех. С Али Кемал водихме дълги разговори за това как да изградим образа и как да подходим към ролята.
След това си разменяхме дълги гласови съобщения, в които обсъждахме миналото на героинята. Али Кемал ми задаваше подробни въпроси – например кога е преживяла първата си любов, какво е чувствала и каква е била първата ѝ любовна мъка. Беше процес на изграждане на образа, който обхващаше всичко – чак до обзавеждането на стаята ѝ. Естествено, процесът беше изключително приятен и ми позволи да изградя дълбока връзка с героинята. Така с течение на времето съвсем естествено станах част от проекта. Превърнах се в Мерал.

Бирсен:Да, напълно. Ролята ти пасваше идеално. И ние бяхме изумени. Видяхме една съвсем нова страна на Туба Бююкюстюн – да танцува и да пее. Наистина разгърна целия спектър на актьорския си талант. От тази гледна точка работата носеше огромно удовлетворение. Предполагам, че за теб като професионалист този филм е бил изключително значимо и успешно преживяване.

Туба: Благодаря ти. Да. По време на подготовката... Да, със сигурност беше съвсем различно преживяване. В смисъл, че беше уникално изживяване за всички участници. Възможност като тази не се появява всеки ден.

Бирсен: И точно тогава ти се присъедини към проекта, Деря. Как се почувства, когато получи сценария? Все пак трябваше да говориш с чужд акцент, докато танцуваш – и всичко това в рамките на много натоварен работен график, както обикновено се случва.

Деря Пънар Ак: Да, точно така. Знаеш какъв е графикът ми. Когато ми предложиха сценария, бях изключително заета. В началото – или по-скоро първоначално – дори не го прочетох; веднага казах, че е невъзможно предвид графика ми. Но тогава мениджърът ми каза: „Проектът е страхотен – нека поне го прочетем.“ Накрая се съгласих, прочетох сценария и веднага се обадих с думите: „Моля ви, нека го направим.“ Все пак ми предстоеше за първи път да танцувам на пилон – нямах представа какво включва това. Трябваше да говоря руски (с руски акцент) и да пея. Точно затова веднага започнах да чета. Бързо организирахме среща. По време на срещата, наред с други неща, ми казаха: „Водим преговори с още две кандидатки, но ще видим как ще се развият нещата.“ На практика натовареният ми график ме изправи пред дилема: ще успея ли да стигна до репетициите за танци? Ще мога ли да съчетая това с всичко останало? Помня точно какво казах на Ердил и Али Кемал Ходжа: „Ще го направя. Няма нужда да говорите с никого другиго. Обещавам ви, че ще накарам и тази програма да проработи.“

Бирсен: Влюби се в този проект.

Дерия: Точно така. Защото сценарият наистина ми хареса. А и крайният резултат се получи също толкова чудесен. Освен това по онова време снимах друг проект в Бодрум. Трябваше да идвам в Истанбул за репетиции. В крайна сметка така и не успях да стигна до нито една сесия в Истанбул. Затова си намерих студио за танци на пилон в Бодрум. Снимките там приключваха в 23:00 ч. Към полунощ се освежавах и отивах там. Успях да съчетая всичко въпреки толкова натоварения график – и то само защото сценарият беше просто невероятен. Да се ​​надяваме, че публиката ще го оцени така, както и ние. Какво да кажа? В тази работа бяха вложени огромни усилия. Това важеше за всички: работихме здраво и бяхме изтощени. Надявам се резултатът да зарадва зрителите и те да му се насладят.

Бирсен: Чудесно. Между другото, що се отнася до танците на пилон – обикновено се възприемат като забавление за нощни клубове, но във филма ти си ги издигнала на съвсем ново ниво. След като го гледах, си помислих, че това лесно би могло да стане част от живота ни. Лично аз го видях и като спорт, който позволява на жената да ангажира тялото си по всякакъв възможен начин, нали? Спорт, който натоварва всяка мускулна група.

Туба: Дерия си спомня това. И аз бях в Париж, и там започнах да тренирам. За съжаление, по онова време не можех да бъда с групата и за всички ни беше трудно. Поддържахме постоянна връзка. Благодарение на този спорт открих един мускул – ето тук – който наричам „мускула, който ти помага да се държиш за живота“. Точно тогава той се разви. Защото, ако не се държиш здраво и паднеш, могат да възникнат сериозни проблеми. Има хора, които са получили травми на врата или гръбнака при падане. Затова го нарекох „мускула, който те държи за живота“; всички станахме по-мускулести след това. Спомням си теб – постоянно казваше: „Имам много хубави ръце“. Мускулатурата там започна да се оформя, но честно казано, като спорт това влияеше на всичко: гъвкавост, сила и равновесие. Не знам... чувствах се наистина много добре през онзи период – здравословно бях отлично. А и освен това се учиш да се държиш за живота.

Дерия: И сякаш на следващия ден дори не чувствахме умора. Това е занимание, което причинява силна болка – бяхме целите в синини. Можехме да се държим за пилона само с кожата си, което беше много болезнено. Но два дни по-късно дори не усещахме умора. Мускулите ни работеха толкова интензивно, че започнахме да свикваме с ритъма.

Бирсен: Ти, така да се каже, се държиш за живота.

Дерия: Точно така – вкопчихме се в идеята, че ще успеем да се справим. Но е много трудно. Когато за първи път се замислих за това, си казах: „Е, просто ще се въртя на пилон. Какво толкова сложно може да има? Това е танц; ще успеем да се адаптираме.“ Така разсъждаваш в началото.

Туба:
Тогава се появиха продуцентите. Един ден Али Кемал се отби да види какво правим. А ние всъщност не правехме нищо конкретно. Не че безделничехме, но такава беше ситуацията. Той попита: „Колко е трудно?“ Каза: „Мислех, че ще се справите лесно – просто се въртите.“ После добави: „В момента дори не мога да си представя как ще го осъществим.“ Тогава всички изпаднаха в паника. В крайна сметка разполагахме с около месец и половина за всичко това. А колко тренировки могат да се поберат в месец и половина? Не чак толкова много. Може би 10 или 12.

Дерия: Точно така. Дори двете сами нямаше да се справим.

Туба: Можеш да направиш 10–12 тренировки. Обективно погледнато, за да преминеш отвъд нивото на начинаещ в този спорт, са нужни от 3 до 9 месеца – извинявам се, от 6 до 9 месеца. Разбрахме го по-късно. Добре, че го научихме по-късно; иначе можеше да се уплашим и да избягаме. Още от самото начало е невероятно трудно. Всички бяха в шок. В онзи момент всички бяха ужасени. Постоянно питаха: „Как ще го направим?“ Изглеждаше лесно, но не беше. Наистина трябва да използваш всяко умение, което притежаваш – всичко, включително способността да вземаш бързи решения.

Бирсен: Маневреността, способността да завъртате тялото си и така нататък. Когато гледахме филма, точно това ни направи впечатление най-напред. Използваха ли се дубльори за каскадите? Изглеждаше така, сякаш сте се справили без тях. Или все пак ги имаше?

Туба: Не сме ги ползвали. Е, всъщност ние *поискахме* дубльори.
— Поискахте ли?
А Али Кемал каза: „Полагате толкова много усилия. Няма да постъпя несправедливо спрямо вас.“ О, колко мило. Да. „Не искам да бъда несправедлив към вас“, каза той. „Вложихте толкова много енергия в това“, каза той. „Няма да ползваме дубльори“, каза той. „Ще се справим“, каза той. „Доверете ми се“, каза той. И точно така се получи.

Дерия: Имаше и още един момент: да кажем, че бяхме свободни през цялата седмица и теоретично можехме да ходим на тренировки всеки ден, но на практика това беше невъзможно. Идваме един ден, а на следващия искат да насрочат нова сесия, но просто не успявахме да съчетаем нещата. Да. В крайна сметка графикът стана изключително натоварен. Трябваше да свършим всичко. Това, което правехме единия ден, не можеше да се повтори на следващия – дотогава физическото натоварване вече си казваше думата. Вече не ставаше въпрос просто за лек удар; превръщаше се в дълбока синина и просто не можехме да се справим с това. Така че, въпреки че целият процес се проточи месец и половина, всъщност имахме само около двадесет дни реална работа.

Желая ви приятен и спокоен ден!

# 459
Здравейте момичета,
благодаря за всичко, което сте споделили. Както винаги прекрасна Туба.
Както Злати е отбелязала, съобразен външен вид с мястото и събитието.
Интерес от журналистите

Малко информация за мястото, където беше откриването
Дворецът Ел Бади (El Badi Palace) в Маракеш, чието име буквално означава „Несравнимият“, днес представлява величествени, атмосферни руини, които разказват за златния век на Мароко. Поръчан в края на XVI век от султан Ахмад ал-Мансур, комплексът някога е разполагал с над 300 стаи, инкрустирани със злато, тюркоаз, италиански мрамор и кристал. Около век по-късно обаче дворецът е изцяло оголен и деконструиран от следващия султан Мулай Исмаил, който пренася скъпоценните материали в новата столица Мекнес.

И още

И с председателя на местното жури

И тоалетът. Марокански дизайнер.

Хубав ден!

Последна редакция: сб, 26 сеп 2026, 10:44 от sninova

# 460
Здравейте!

Снинова Heart

Да пусна новото,което видях до момента във ВК!

Предполагам пие чай на сутринта...

Tuba/Instastory/26.09.2026г/
https://vkvideo.ru/video-63875573_456248997
Туба добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Доброе утро✨#марракеш

https://vkvideo.ru/video-63875573_456248994
1. Туба говори за проекта ''Маслиново дърво''🌿
„Това е необикновена история. Сценарият и диалогът бяха наистина великолепни. Още щом прочетох сценария, веднага си представих как се развива действието. Искрено се заинтригувах от това как ще се разгърне историята и каква ще бъде героинята. Създадохме чудесна история. Да, това е много специален проект и за мен. Мисля, че вложих много от себе си в образа на героинята, но в замяна тя даде много на мен – и на живота ми.“

https://vkvideo.ru/video-63875573_456248995
2. „Ще бъда председател на международното жури на Фестивала за късометражно кино в Маракеш. Да, в продължение на пет дни ще отдадем почит на късометражните филми и изкуството на разказването на истории, като очаквам събитието с голямо нетърпение. Това е и първото ми посещение в Маракеш; вече усетих ентусиазма на мароканските фенове и топлото посрещане на града.“

https://vkvideo.ru/video-63875573_456248999

https://vkvideo.ru/video-63875573_456249001

По-дълго видео.Туба говори но няма превод все още..
https://vkvideo.ru/video-63875573_456249005

Говори председателя на месното жури
https://vkvideo.ru/video-63875573_456249003

https://vkvideo.ru/video-63875573_456249004

Приятен следобед.

# 461
Злати мерси,

Попаднах на хубави снимки

Малко колорит от откриването

Хубава вечер!

# 462
Добро утро!

Още нови чисти снимки пуснати във ВК.Тази няма как да не я повторя.
Толкова чисто лице и гримът е лек,почти незабелижим! HeartNature Sparkles

#TubaBüyüküstün #MARRAKECHsFF2026
Туба на откриването на Международния фестивал за късометражни филми в Маракеш.

От Instagram профила на marrakech_short_film_festival #TubaBüyüküstün
Акценти от вечерта на откриването на MsFF ✨
Сърдечни благодарности на всички, които се присъединиха към нас! Присъствието ви направи вечерта незабравима, докато празнувахме красотата на киното и изкуството на разказването на истории под сияйните звезди на нашия любим град Маракеш.
#MARRAKECHsFF26 #MsFF26 #tubabüyüküstün

✨ Туба Бююкюстюн на Фестивала за късометражни филми в Маракеш ✨
Председател на международното жури ✨

tubafangeo_1790434873356.mp4
В клипа са няколко видеа с руски субт.Говори за Ламис,за ролите си и за МД/ДА!
https://vkvideo.ru/video-158123700_456249848

Имайте приятна почивка в неделя.

# 463
Здравейте,

От Medi1radio, Туба благодари за любовта и гостоприемството на хората в Мароко.

Чакаме около 19 часа да излезе нещо от Мастър класа и.
Проектите на Туба от тази година. Всъщност трябва да сме много благодарни, че е толкова работлива, всеотдайна и
експериментатор. Струва ми се, че мина времето на сериите с рицаря на бял кон.

Приятен ден!

# 464
Здравейте

МомичетаБлагодаря ви за всичко споделено.

Една малка, позитивна мисъл сутрин може да промени целия ни ден.
                             Мислете добро, правете добро, нека бъдем добри!

Приятен следобед,дами

Общи условия

Активация на акаунт