Лекциите за бременни- дати и градове. Най-полезните съвети, които ще запомним

• 429
  • 7
  •   1
Отговори
Присъствах на две лекции за бременни и ми се стори полезно да имаме такава тема. Да обменяме графици по градове, дати, програми. А смятам за полезно да споделяме и нещо, което ни е впечатлило като съвет или информация, чуто от някоя такава лекция.

# 1
Здравей, не съм присъствала на такава но звучи много интересно, аз съм от София и ще разуча дали има и ще пиша.

# 2
В София имаше буквално преди няколко дни, през уикенда 13-14.06, но не успях да присъствам.

Темите и лекторите бяха доста.

# 3
Да видях, че са минали. Дано има отново, в кой месец си. Аз съм в 4ти и се чудя дали направо да не се запиша за училище за мамита, че ми е за първи път и няма кой да помага

# 4
Аз съм в 6-и месец.
Това училище звучи много интересно. Какво представлява?

# 5
Аз ходих на тези лекции на 13 и 14. Нищо не сте изпуснали, само 3 имаха полза. Всичко друго беше огромна реклама от спонсорите и общо взето нищо не се научава. Аз по - нататък ще се запиша на някои индивидуални курсове в Мисия мама.

# 6
Ще има ново събитие на 21 юни. Оставям това тук ако някой реши да ходи.

# 7
Общо взето са лекции за разбданвтп и чослв гледанвто, идеята на тези курсове е  да се поготвят бъдещите мами, има уроци за повованв, сменяне на памперс, това е примврно училище още не съм решила къде да ида но наистина се замислям, още повече че имам и повече свободно време 😁 , иначе за лекциите на 20сти мисля да ида щв бъде полезно https://maichindom.com/school-parents/quote author=BonniBonn link=topic=1887302.msg51254712#msg51254712 date=1781684261]
Аз съм в 6-и месец.
Това училище звучи много интересно. Какво представлява?
[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт