Отговори
Здравейте. По принцип съм човек, който не боледува често, а ако боледува то е за 2-3 дни. Не бях боледувала от 3 години и половина. Нито гърло, нито хрема, нито нищо. Но ето, че от две седмици ме мъчи един "сопол" който не минава.😀 Започна с гърло - два дена болки. После кихане, хрема, запушен нос. Запушения нос си седи вече седмица и нещо. Пооправя се, но такова нещо до момента не съм имала. Днес започна да ме боли и едното ухо. Остри болки от време на време. На фона на всичко това - температура няма. Аз, за моите 30+ години толкова тежко не съм се чувствала дори и когато карах Ковид. 😀 Нормално ли е бременността да усилва неразположението? В пети месец съм.
Съпругът се шегува, че понеже нося момче в себе си сега усещам какво им е на мъжете когато боледуват.😀😀😀

# 1
  • Melmak
Имунитетът спада, явно за това. Търсете лекарска помощ, недейте просто да търпите. Аз също не боледувам почти, но бях бременна до скоро и ме хвана хрема есента. Стигнах до алергичен ринит след вируса.

# 2
Две седмици сопол не е тежко боледуване в моите очи.
Но да нормално е организма да се бори по-дълго с вирусите, все пак е "натоварен" и с обгрижване на бебето. Приемате ли някаква хомеопатия, нещо за имунитет, промивки с физиологичен разтвор?

# 3
  • Телиш/Плевен
Носен секрет изследва ли? Може да имаш някаква бактерия.

Общи условия

Активация на акаунт