Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 372
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Мегита, то и моя док не работи със ЗК  newsm78 ти само микробиологиите ли правиш на частно?
аз рано-рано да се оплача, че мъжо адски ме вбеси днес. направо ми идва да го..  #2gunfire най-мразя като ми каже "извинявай". и след 2 минути "ама не мога да разбера за какво ми се сърдиш"  #Cussing out

# 181
Добро Утро!!!!
Честити момиченца и от мен те са ни малко и трябва да им се обърне специално внимание  Hug
Енти, и аз не съм купила абсолютно нищичко за моя малчо, ама мисля да поизчакам Simple Smile не знам, просто не мога да превъзмогна страха си и дори не влизам в детски магазини  Rolling Eyes. Мисля като влезем живот и здраве в 8-9 месец тогава да се развихря, а и би трябвало тогава вече да съм дипломирана бъдеща мама  Praynig
Някои спомена за череши по 6 лева...Къде има такива добри продавачи?? При нас са по 28  Confused  #Cussing out!
За лекциите на 9 месеца мисля да ида на 28 май, може да се разберем с тези които ще идват да се видим  Hug
Черпя по кафенце   food010!

# 182
beli4ka то за сега май само аз ходя и упорито разпитвам дали някой друг не ходи, но... глас в пустиня, така че ако искаш можем да се уговорим...
Относно течението, малко съм се притеснила и аз, доста е обилно при мен на моменти, няма мирис, не сърби, цвят няма, НО както казах на моменти направо трябва да си сменям бельото въпреки ежедневната превръзка Shocked...Преди като ми вземаха ваг. сек. слагах някакви глобули, но честно казано нямаше кой знае какъв ефект newsm78
Вие как сте с този проблем, нормално ли е, да се тревожа ли, не знам вече Tired

# 183
  • Ланкър, планините Овнерог
Добро ви утро, мами! Как сте?

Аз изпратих мъжо с детето и сега набивам пред компютъра. Не, че след известно време няма и аз да ида на работа, но.......

И аз имам течение, което вече н-пъти го лекувам и не само през бременността. Сега последно съм на Флоражил от време на време профилактично.

Беличка, и аз видях череши по 5.50лв., ама не ми изглеждат като да стават за ядене- на нищо не приличат.

# 184
 Добро утро от слънчево Търново. Тук от сутринта такива жеги се очертават, че само чакам обед и зачезвам по разходки.
bob4enka - я вземи да си угодиш с джинчето. Нищо няма да му стане на бебчо. Аз биричка си пия и никога не съм я спирала. Особено много ми се пиеше като кърмих малката.
lulumba и mari_eta - чакаме отчети от вас. И Мариета нека най-накрая разбулим тайната на твоето бебче. Аджаба  дали ще е пацоран   или дупла
Жужка Персия Ментина - само така са розовите  новини. Те много мъже ще се въдят през август, нека и ние да се запишем.
herelina - първата ми бременност я следи моето Джи пи. Изключително много съм доволна от него. Пуска ми какви ли не изследвания и чудасе, даже повече отколкото е нужно. Нямах уговорка с никого за раждането ама като влязох в 9 месец и ме хвана  smile3514 та седмица преди да се роди бебка ми ходатайстваха за един доктор, при който отидох сутринта преди да се роди бебка (нямах болки, просто леко неразположение в същия ден - а се оказах с 3 см. разкритие. Спя си и си получавам разкритието - дано и сега да е така ама да са поне 6. smile3532
Енти и Беличка - споко бе и аз не съм купила нищо  smile3534 като изляза в отпуска след 2 седмици каква ми е работата. Сега не успявам, даже не ходя и по магазините. С това мое работно време е ужас (макар, че някои ми завиждат)
За течението - имах в началото и гледам, че и сега се опитва нещо да ме хваща пак, ама няма да му се дам box

# 185
а за покупките, снощи му викам на мъж ми, айде събота и неделя на пазар за бебешорски дрешки и той как само ме изгледа Naughty Naughty "Рано е Stop" и аз му викам ама знаеш ли колко мами вече са купили това онова, пък мене така ме сърбят вече ръчичките Praynig, но той категорично отсече: "Ще изчакаме, рано е! Naughty"
Та така и аз още не съм взела нищо освен помпа..., ще чакам милото да разреши Blush а и честно казано малко ми е съвестно и на мен, и аз имам чувството че е рано, пусто суеверие... Blush

# 186
благодаря ви момичета, май ще почна да ходя при джи пи, че с тая лекарка хич не ми е спокойно  Confused

# 187
Ивченце, много ще се радвам да се разберем и да се видим на курсовете,аз нали ще ходя за 1 път и ще ми е особенно приятно да съм с компанийка  Hug. Мислех си сега как ще се познаем, ама като се сетих колко добре се открояваме на фона на останалите мацки, вече изобщо не се тревожа  hahaha
А за черешките явно ще трябва да поизчакаме още малко...

# 188
Привет тумбаланки Flutter
Жужка ,Персия ,Ментина-честити ви розови новини-вас трябва да си ви пазим много ,че с този мъжки отбор ..... Grinning
Аз при моето ЖП не ходя , АГ ми е по ЗК и ми пуска всички изследвания,доста е заета и позабравя но аз като си кажа кръв и урина или друго  -пуска ми направления без проблем .Досега не ми е отказала .
И аз имам течение -но АГ ми взе проба и хоп ,,,,,,гъби .Сега ги лекуваме .Моето течение обаче беше със цвят -жълто-зелено .Взимането на секрет не е опасно -изобщо не ви бъркат,а с една клечка за зъби леко я допират до входа и толкова .
Сега за тези прословути черешки да ви се оплача-няма и толкова   no,за утеха си купих ягоди -обаче много не ги обичам.
Мами ,искам да ви питам за стерилизаторите ?-мятам сег да ползвам ,но нямам идея какъв да си взема -вие какво мислите по въпроса

Отивам да пия кафенце .До после kaffeetrmker_2

# 189
  • Ланкър, планините Овнерог

Мами ,искам да ви питам за стерилизаторите ?-мятам сег да ползвам ,но нямам идея какъв да си взема -вие какво мислите по въпроса

Аз пък го пия тук.
Laughing

С Танти ползвах стерилизиращия разтвор на Чико. Бях много доволна, че в него плясках и неща, които не бива да се варят. Май и сега с него ще си действам.

# 190
  • UK
Добро утро  Hug  bouquet
 Аз пак да си кажа, че ония от завода пак си пускаха мръсотиите посред нощите... щом мъжо се събуди да затвори вратата  #Cussing out миришеше на нафта... ужас  ooooh! дано на бебчо да не му вреди само  Naughty
 Аз днес съм в болницата на изпит и ще разчитам да стискате палци, че както съм наредила 6-ците да не се изложа с нещо по- слабо  Whistling
 Вчера успяхме да се приборим със скрина и съм много доволна... мъжо защочна да разглобява старите мебели и днес чакаме спалнята ама ще я сглобяваме утре или в други ден, че много се умарям вече и днес искам да се поразходя малко  Crossing Arms
 Честито на розовите гащички много панделки да връзвате   bouquet

Мегита, то и моя док не работи със ЗК  newsm78 ти само микробиологиите ли правиш на частно?

На мен не ми взимат секрет нито личната нито АГ ама и не искам защото ме е страх от магарето и не ми се чекне сега...  Embarassed а ти като си комшийка можем да се разхождаме заедно когато си свободна  Hug  bouquet

# 191

Аз пък го пия тук.
Laughing

С Танти ползвах стерилизиращия разтвор на Чико. Бях много доволна, че в него плясках и неща, които не бива да се варят. Май и сега с него ще си действам.

И аз си го пия тука пред компа   food010 много е гот, сръбвам и си пиша.....
Гита кажи повече за този разтвор на Чико, на таблетки ли е как се действа, чувам много мами го предпочитат. Хайде кажи на невежите.  Rolling Eyes

# 192
  • София
Здравейте и от мен,

Аз преди работа скокнах до лабораторията и ми източиха кръвчицата - даже лаборантката много се зачуди за кодовете по които трябва да прави изследванията - пита ме - Вие проблеми със съсирването на кръвта ли имате - отговорих - Не с вените на краката, а тя се упули на среща ми. После си замезих солидно с кроасани и вафли - ами лошо ми стана, знам, че трябва да ограничавам сладкишите, ама....какво да правя Tired. Следобед ще ида да взема резултатие и в понеделник съм на съдов хирург.

За стерелизторите - няма значение марката - на Чико са добри, по 20-30 лв са , на Авент е скъп, но е хубаво да са микровълновата. Събират всякакъв модел шишета. Даже сега вече има и на Бертони и на не толкова известни марки, но са идеални, всички са на един и същ принцип.

За изпотяването - от една бивша съседка, която е живяла много години в Никарагуа знам едно изпитано нещо - местните жители го прилагали и имало страхотен ефект - разрязват половин лимон и с него се намазват под мишниците - действало безотказно Naughty.Сестра ми има проблем с потта и каза, че било супер ефективно.

А на мен постоянно ми е студено - незнам каква е тая работа Thinking. Хемоглобина ми е 126, значи не съм анемична, за да изпитвам студ, ама нещо се повредих с тази бременност. Предния път понеже бях бременна зимата - ми бе постоянно топло и не давах да се пуска парното у дома, а сега ходя с едни плътни блузи с дълъг ръкав - нещо не съм добре ooooh!.

За теченията - не се шашкайте - било нормално. Естествено ,ако са без цвят и мирис - тогава най-вероятно има някакъв проблем.

Е, стига толкова за сега от мен - лек ден на всички ви   bouquet

# 193
Привет и от мен!

Искам да питам, вие вземате ли Зимофлор? И по колко таблетки? Аз вземам по 1 на ден, сутрин.

Течение и аз имам, но не е в никакъв случай обилно, съвсем нормално, според моят док, а няма нито цвят, нито мирис, така че си е ок. Вашето доколко е обилно, всъщност? ... На мен секрет за изследване не са ми вземали? А задължително ли е и в коя седмица го правят при вас?  newsm78 ... Иначе, всеки път като съм при джинето, ме гледа и гинекологично, много леко, за да види дали съм затворена.

Честито на мамите, които получиха потвърждение за своите малки принцески   bouquet  Момченцата обаче си остават повече, така като гледам и не само в нашата темичка  Wink

Аз пускам перални от сутринта, че от понеделник го дават дъждове, да поизпера поне  Crazy Сменях чаршафи сутринта и мъжо като ме видя се побърка- много съм работила, щял да ме върже накрая, че от дума не съм разбирала и само съм си намирала работа  Mr. Green  Еееехххх, мъже!  Laughing  Ама вие какво ги слушате вашите за покупките. Моят и той така казваше, а рано е, рано е още, ама аз веднъж като отворих пазара и той като видя колко неща има да се купуват, монтират, сега дивана ще сменяме, трябва да се види кое как ще се намести и то все има нещо за правене, всяка седмица по нещо. Ако почна в 8-ия месец къде ще му излезе края. Така че, мами хич не им давайте ухо да вашите мъже, а си правете каквото си искате  Whistling Още повече, че вече сме съвсем напред със седмиците. Ами ако детенце е седмаче, нали трябва да сме готови  Wink Crazy Mr. Green

# 194
  • София
    Здравейте ,момичета!

Аз съм от тези ,които рядко пишат,но ви четат редовно. При мен всичко е наред,бебо рита непрекъснато. Grinning Другата седмица съм на ЖК ,предполагам ,че всичко ще е наред с изселдванията ми. Аз ,за щастие ,все още нямам отоци по краката, но се съмнявам да ми се размине. Май нищо не помага за тях ,само повдигане на високо и студен душ. Хубавото е ,че след като се роди бебето изчезват за дни. И тогава кантара е пръв приятел Hug -аз предния път за 4 дни свалих 4 кг.  За течението -знам ,че е нормално да е засилено при бременност. Ако няма специфична миризма и сърбеж не би трябвало да се притеснявате.
  Четох ,че обсъждате ваничката на Sonita. Перфектна е ! Аз купих такава за сина ми преди 4 години и още я ползва. Laughing Моята също е на OK Baby, доста е голяма. Всъщност по-голяма ваничка за бебе не съм виждала  Simple Smile. Още първата вечер си го сложихме да легне в нея-съвсем удобно е направено и по този начин елиминирахме цялата тълпа родители -помагачи. Може и сама да си го изкъпеш бебето,лесно е , но аз май само веднъж съм го правила. Ми така де, таткото няма да се скатава я! Wink В началото си я слагахме на поставката и го къпехме в стаята. После пак на поставката -в банята ,че много плиска жабчето. А сега е на пода в бянята ,Петър е седнал в нея (с леко свити крака  Laughing) ,вътре е пуснат подвижният душ и тече топла вода. Той си играе и плиска по 30 -40 мин,като му омръзне ни вика да го изкъпем и готово. Естествено ,ако имахме вана нямаше да ползва тази ,но и така става. Тогава я купихме от " Пинокио" ,струваше малко над 40 кинта ,а поставката -не си спомням. Тогава ми се стори много скъпа ,на фона на коритата за по 5 лв., но сега смятам ,че тя и бебефона са най-полезните ми покупки!   Peace
   Много се разписах,но пък нещо като е удобно -как да не го похваля. Поздравявам ви всички и излизам да си купя ягодки. Ха познайте защо !

Общи условия

Активация на акаунт