Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 385
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Ланкър, планините Овнерог
Ей, Енти, това е суперско. Този беборан/а да си трае вече, че аман от притеснения.

Аз я пия след 3-ия месец по 1 таб. през ден, сутрин. Ти всеки ден ли я вземаш?

С тази бременност въобще не съм я пила. В началото се помъчих да пия ХИП, но не го изтраях и го изхвърлих. Но с първата я пиех всеки ден нон стоп.Констанца се роди 3200г и 49см, т.е. напълно нормално бебе. Фонтанелата също й беше наред.

# 91
Страхотна темичка, изкушаващо заглавие.Наистина тази година с тези череши се поуляха малко /меко казано./
 Енти   много се радвам за теб и за бебо. newsm10.
И аз да кажа за контракциите и аз ги усещам най-вече сутрин и то все като бързам за работа, но от понеделник си казах, че трябва да я карам по спокойно, ама дали ще го изпълня.Плюс това съм много емоционална и много се паля за малки неща.Градския транспорт ми идва в повече  #Crazy.Не си спомням в първата бременост от кога съм имала контракции, чудя се да казва ли на доктора, е днес вече се чудя а в понеделник бях сигурна, че ще му кажа, защото се притесних, ама хич не ми се пият лекарства.А и се замислих да не би пък да ми прави вагинален преглед, като кажа за контракциите, за да се провери за разкртие. Дано да е било само от преумора, че аз в събота прекалих. Praynig Много се радвам на покупките като ги гледам и се зареждам с оптимизъм.И аз го побърках моя мъж да го карам да обикаляме магазините, ама така обичам да гледам бебешки неща/е и да купувам де/.Нали съм забравила за толкова години какво е. Хайде, че се поувлякох Heart Eyes

# 92
Браво на бебето на горската фея Енти! Наиситна не може без изпитания. Аз така усетих колко много имам нужда и обичам бебето след първия преглед и установените контракции. Стоях тук и се страхувах както сега и само се молех всичко да е времнно изпитание! браво на теб, изчака и чудото си дойде!
Марианамама, стискам палци теди да се оправя бързо-бързо като на едно малко зайче!
Аз излизам с таткото, докато не са ме нападнали привечерните черни мисли!
Гита, и аз съм си мислела, че това за матерната е преувеличено и заключенията са плод на случайност

# 93
  • Златна Добруджа
Добър вечер, мами  Hug
Бързам да поздравя Енти за добрите новини и Тиги-Мигъл за позитивизма   bouquet
За Матерната - с 1-вата бременност и аз я пих няколко месеца, Йоан се роди 2950 г /според мен малко бебе/ и фонтанелата си му беше съвсем в ред  Peace
Сонита, много приятно изглежда на твоята тераса. Тези дни мисля и аз да сложа няколко петунии в саксиите и да си изнеса масичката вече отвън. Досега все ми се струваше студено, но се надявам да се задържи само хубаво време оттук нататък.

# 94
  • Златна Добруджа
Ха, влязла съм в 7-ми месец според лентичката  Heart Eyes
Утре сутрин съм на ЖК и след това ще докладвам  Grinning

# 95
Енти, много се радвам, че всичко е наред  Hug

# 96
  • София
Енти радвам се,че всичко е наред Hug  bouquet Аз до сега се пържих на котлона  ooooh!  и направооо........ Mr. Green много жега ми стана! Ударих го днес на яка почивка излизах за малко само до пазара и това беше Party Сега пък моя ми се обади да ми каже,че няма да успее да се прибере преди мача //пак мач Crossing Arms/ и че ще го гледа навън с приятели и това значи,че ще се прибере към 00.00  Confused и на мен ми се развали настроението! Е верно мачовете не са всеки ден,ама защо да седя сама постоянно Crossing Arms Излезнал е днес в 11.30 и от тогава съм си все самичка Confused а сега хем съм изнервена и нямам грам сили да се ядосвам повече ама това аз си го знам а той не го разбира! Confused 

# 97
  • София
Страхотен отбор сме! Една без друга трудно щяхме да преодоляваме трудностите..

Тиги-Мигъл: права си за вечерните черни мисли, мен направо ме е страх от тях и затова гледам да избягвам да оставам сама или да не върша нищо. Онзи ден моето момче ме накара да поиграем на карти, а аз веднага си помислих "кви карти..моето бебче сигурно се мъчи, а аз карти ще играя", но бързо се окопитих и се съгласих..и някакси като почна да излиза пяна от устата ми, задето ме лъжеше и побеждаваше всяка игра забравих тъмното и се озарих с усмивка..а усмивката е лъч надежда. Надеждата пък е най-важното нещо за нас. А относно контракциите - ами аз получавам всеки ден дали леки дали по-силни. Но изобщо не ги мисля..знам, че са нормално, че тялото ни се подготвя и друго не ща да знам. Е онзи ден пийнах едно но-шпа за успокоение на духа  Wink Затова недей да се тревожиш. Лекарката днес даже ми каза, че тревогата и безпокойството също водят до контракции. Затова повечко комедийни филми и само усмивки.
сонита: а черешки има ли при вас (облизвайки се те питам)  Joy

димянки: Е..това с мача и при нас го има. Но поне създадохме правило, единия ден да го гледа с мен, а другия с приятелите  Naughty  Аз даже като има мач се старая да направя някаква по така трапеза..вино да си пийва господина, всичко да му е наред, мезенца туй онуй и знаеш ли какво ми каза последния път "айде, лягай си, виж, че ти е студено в хола, аз като свърши мача ще дойда" и аз направо  #2gunfire Та мисля, че опитите ми да го прикоткам да гледа вкъщи няма да се увенчаят с успех  newsm78 Т.е. не сме им най-добрата компания за такива събития, въпреки че аз също гледам шампионска лига и си коментираме с него..нооо не съм с "пишка", което автоматично ме изстрелва в пета глуха  Joy

# 98
Момичета да знаете, че много се радвам за Енти и Тиги Мигъл  Heart Eyes

Днес се запознахме с Франито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Безкрайно ми беше приятно, като изключим че малката не спря да се тръшка, аз тичах след нея, а Франи миличката си седеше сама. Хич не ставам за бременелски разходки  Embarassed А колко е елегантна да ви я похваля. Мен всички ме мислеха за бременна в 9-тия. Тя се депресира от големия ми корем, аз от нейния малкия и утре се надявам да се видим пак  Mr. Green

# 99
  • София
Енти гадно е да сме сами  Confused и т заради някякъв мач! Аз много пъти му казвам ела си ще си седнеш маса каквато пожелаеш ще направя ама явно на него си му е по приятно с приятелите му Confused а аз умирам от скука и се чувствам ужасно! Днес ми каза,че ще се прибере раничко и аз взех та направих вечерята,няма да казвам каква и какви ли не неща + десерт и за какво?.... всичко да стане на подметка  Confused как да не се дразня? Иви хубаво е че сте се запознали с Франито Simple Smile ние с Адриана_Д също се виждаме понякога та то нали живеем в съседни блокове и е много приятно да знаеш,че още някой е в твоето  положение Hug Flutter

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 22:30 от dimianki

# 100
Много ви съчувствам за тези мачове, ако знаете каква късметлийка съм, че мъжа ми не си пада по футбол Heart Eyes

Ох я да си го похваля, след уморителния ден ми е сготвил толкова вкусно Hug Имам си наоколо доста съкровища. Сега се оставям да бъда поглезена  Whistling

# 101
  • Пловдив
Енти много се радвам че всичко с бебо е наред Hug
Моя мъж ме заведе на дълга разходка по Гребната база.Чак сега се прибираме и съм капнала.Има и нещо друго краката и ръцете ми почнаха да отичат по малко и направо си болят.Знаете ли лек срещо отоците?

# 102
  • София
Едвам изчетох всичко! Успокоих се, че  и др. са с подобни болежки, знам ,че някои неща са неизбежни но е съвсем др. като знаеш че не си само ти с тях. Не,че искам  да се мъчи   някои друг като мен, но мисълта че явно е често срещано явление е успокоителна.
Мерси много на всички!
 bouquet
Аз утре съм на ЖК и от сега се подготвям психически за взимането на кръв / всеки път ми бодат и двете ръце/.  Надявам се всичко да е наред.
А за витамините за бременни и аз не съм пила нищо, а и нито предишната нито сегашната докторка казаха да пия нещо. newsm78
 Лека вечер от мен, дано да спим тази нощ! baby_neutral

# 103
еххххх Ivy ме испревари и аз щях да те похваля Hug мноог си готина пак ще излезем   bouquet

сега даси кажа аз тая сутрин с тези 4ерешки дет ме искошихте тук до нас пазар4ето имаше 8 лв килцето ама едни дребошлъци ама няма как взех си 1 кило и сега така се на плюсках  Crazy тежкомиееееееееее

за витамините нищо немога да кажа не съм пила още нищо и незнам дали ще пия трябва да питам док

лека ве4ер аз отивам в морската с моя любим да се растоварим след тая ве4еря

# 104
  • София
Тук черешките  са по 28 лв килото Mr. Green и още не приличат на нищ и мисля че няма смисъл Peace ще почакам още месец! А ягодите вече понамалиха- 3 лв за килограм! Не са лоши никак днес си взех CrazyАз сега се навечерях и ми стана тежко ooooh! как можах да ям толкова късно не знам Simple Smile сега ще пуфтя цяла нощ, а не стига че ми тежи корема а сега и с яденето мани,мани!  CrazyЛека нощ на всички мами,гушвам ви!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт