Череши, ягоди и вишни за малки сладки Августовски мишки

• 17 370
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
момичета, знаете ли какви изследвания се правят след като се излезе в 45дневен болничен? освен кръв и урина? чудя се дали да не си сменя държавната лекарка, ама не искам пък да си плащам изследванията, които са по ЗК  Confused чудя се дали да не почна да ходя при джипито само за направления, ама ако изследванията включват и микробиология и от сорта незнам как ще стане
има ли някой, който ходи на държавно при джи пи, вместо ппри АГ?

# 166
  • Pb
момичета, знаете ли какви изследвания се правят след като се излезе в 45дневен болничен?

Взема се вагинален секрет и е хубаво да се вземе, и анален. Но не всички пускат направления за него, защ. това изследване не се включва към пакета за бременни. Ако не ми го пуснат, ще си платя за него, като му дойде реда. Друго, което се прави е кардиограма (това става при Личния). За това се сещам.

# 167
  • UK
момичета, знаете ли какви изследвания се правят след като се излезе в 45дневен болничен? освен кръв и урина? чудя се дали да не си сменя държавната лекарка, ама не искам пък да си плащам изследванията, които са по ЗК  Confused чудя се дали да не почна да ходя при джипито само за направления, ама ако изследванията включват и микробиология и от сорта незнам как ще стане
има ли някой, който ходи на държавно при джи пи, вместо ппри АГ?

Аз ходя на консултация и при двете... и при двете имам картони... ЖП-то ми мери корема, матката, килограмите и ми пуска изследванията а АГ-то ме гледа на ехографа и ми следи състоянието... но АГ не ми е към касата  newsm78

# 168
  • София

Жужка, Персиа, дано да се задържим в отбора на бебките до август  Grinning Нали и на мен днес ми препотвърдиха розовия пол, че се вълнувам заедно с вас.

ООООООООоо дано аз мацката не си я давам! 4470 Така ми се връзват  панделки, думи нямам.
Честито ти потвърждение!  bouquet   Дано август гушкаме живи и здрави беборанки!

# 169
  • София
Ментина,честито ти момиченце.
Елхичка,прочетох,че ще емигрирате след като се роди бебето,ние пък чакаме да се роди и се връщаме в България Grinning.Ако имаш някакви въпроси по отношение на пътуване и пренасяне на вещите на бебето може да разчиташ на мен Hug.Вече няколко пъти пътуваме с Дани и кажи речи съм наясно с тези неща Mr. Green.

# 170
ЕЙ май4ета къде сте по4наха готините дни и ве4е никой непише в форум4ето

ние днес с иви пак излизах ме на разходка прекарах ме си добре  Hug

# 171
  • София
Честито момиченце на Жужка и ментина, много се радвам за тях   bouquet  bouquet

Черешките стремглаво летят надолу с цените, днес имаше за по 8лв/кг..ама тези от пазара казаха, че до към 24 май ще са с нормални цени и те и ягодките.

Знаете ли аз още не съм ходила на курс за бременни, като приключа с немския ще се запиша, тъкмо знанията ще са ми пресни  Laughing Ох на мен все по-топло и изпотяващо ми става, при вас има ли такива признаци? А и глезените определено не са това, което бяха..направо ме е срам да нося чехли, като цоцолана съм. Добре че коремът ми вече направо си е огромен. Абе я да се снимам аз да го видите.

Мегитка, ама спалнята ви е СТРАХОТНА. Адски ми хареса, желая ви много вълнуващи и страстни моменти там  Heart Eyes
inaaaaaa: аз също бих ти препоръчала да направиш почивка, моята лекарка като ги почнах каза нещо от сорта да не се затвори черепчето на бебчо по-бързо от необходимото. Явно си влияе на растежа на дечицата.. newsm78

Мами, а някой да има като мен вагинално течение, при мен ту се засилва, ту намалява  newsm78 Другата седмица съм на ЖК и ще правим цитонамазка, ама все пак..А от време на време се измивам външно с гин. течност на лактацид.

Последно да се оплача от нашите майстори, от 7 дни в седмицата работят 4, все си намират оправдания, почивки, издадоха се, че работят и на други обекти #Cussing out Ако вървим по план все пак до 15 юли трябва да сме се нанесли..
Я да питам аз някоя от вас ще поръчва ли кошара в смисъл от обикновена мебелна фирма или всички ще ги купувате готови или от каталог? Питам, защото искам скринчето, гардеробчето и кошарката да са един цвят, а няма как да стане ако купя готова кошара..?

# 172
  • София
Честито момиченце на Жужка,Ментина и Персия Simple Smile   bouquet Hug
Аз днес доста си полежах,жегите започват да ми действат от сега не добре! ooooh!
Излизах за малко пред блока и до там си и останах Simple Smile поседях 1 час и се  прибрах.
За витамините на Jameson  аз ги пиех всеки ден 3 месеца подред а след това през ден по едно обаче сега от 15 дни не съм пила нито едно,много ми става лошо Sick не знам но си мисля,че си  е от тях! За черешките днес си взех като килограма беше 6 лв, а ягодките 2.50  Peace
Жужка,Сладкишче пазете се много!  Praynig Peace 

# 173
Mimsat  златна си да знаеш!!! Много ти благодаря за обстойния отговор. Аз точно днес спрях да пия аугментина, който ми бяха предписали и след няколко дни ще давам отново стерилна проба и не надявам вече да сме изчистили бактериите.
Момичета пуснете си Нова, за да видите как се печелят 100 хиляди!

# 174
Честито момиченце на Жужка,Ментина и Персия   bouquet  bouquet  bouquet Надявам се и при мен да се потвърди , но давидим Simple Smile
И на мен явно жегите не ми понасят тъй като все ми се вдига кръвното , пия си хаповете и пак е високо.Нямам все пак все още подувания ни на краката ни на ръцете , но днес докато спях ми се схвана крака.
А да се похваля днес с мъжа ми ходихме до Билла и там видях парченце диня , че така ми замириса на хубаво , че не се стърпях и си купих Simple Smile сега си я хапвам.

# 175
Енти аз също се изпотявам напоследък повече отколкото е нормално и си представям какво ще е през големите жеги, но май е нормално и е от бременността. Аз досега не съм имала гинекологичен преглед  newsm78 Нешо оставам с впечатление че няма да имам такъв до края, но за всеки случай ще питам доки на следващият преглед. Вие всички ли сте имали Thinking
За витаминките аз си пия сиропчето на Хип, но от няколко дни не съм то пила и си давам почивка самоинициативно а и вече се ядат доста плодове и зеленчуци.
Ние сме решили да си вземаме легълце като тези на Дибо и една сгъваема кошарка за игра докато бебчо е малък да си спи при нас. Аз мисля като спрем нощното хранене бебчо да си спи сам за да свиква без нас, тъй като имаме възможност да го отделим, а и ако плаче повече ще е по добре аз да спя при него, отколкото да ни буди и двамата с таткото.

Дотогава има още известно време тъй че предполагам че ще се ориентираме.
Чао и лека вечер на всички   bouquet

# 176
  • София
Сега погледнах обстойно снимките на покупките, май само аз НИЩО не съм купила  Embarassed А като ги гледам лигите ми текат по тях  Joy Много са ви сладки покупките..за най-сладките бебовци..ох кога ще идва август да ги гушнем тия меки същества  Hug

# 177
  • Ланкър, планините Овнерог
И при мен жегите са проблем. Карката ми още повече се подуват, потя се като звяр, а и се усещам, че май потта ми понамирисва. При вас как е положението, защото на мен ми е супер гадно? Пробвах с бебешка пудра, но не помага.

# 178
Привет и от нас!Аз съм едната от мамите която не пише редовно Embarassed но пък за сметка на това редовно ви чете!Най-накрая и аз качих снимки на коремчето си в албума.Гледам обсъждате килограмите аз да си призная вече съм 17кг. отгоре  Embarassed но пък почти не ми личат защото съм висока а и бях много кльощава.На мен също ми потвърдиха розовата новина и съм много щастлива.Бебка е добре даже отговаря с една седмица напред по размери.Изписаха ми едни ампули Тотема+витамин С защото хемоглобина ми е нисък и освен тях пия Матерна и Магнерот а Зимуфлора го спрях на своя глава.В понеделник съм пак на преглед при моята си лекарка и да видим вече дали ще ми спре Магнерота.Аз все още не съм пазарила нищо за бебка но пък другата седмица започваме с ремонта на спалнята защото заради външната изолация която сложихме ми изби мухъл и то точно в спалнята.Това е засега от мен.Извинявам се че стана много дълго и обещавам да пиша по често.Цункайте тумбаците.Лека нощ!

# 179
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug
Бързам да се разпиша, че след малко трябва да събудя моите мъже и да ги изпратя всеки по направление, а после съм си поставила задача да изчистя вратопрозореца в спалнята и да изпера пердето  ooooh! Искам да приключа до обяд и после да изляза, естествено  Mr. Green

Благодаря на всички ви - наистина сме много щастливи от розовата новина  Grinning

За жегите и потенето - и аз съм така, особено като избие под мишниците ми много ме срам  Embarassed Какво ли не прбвах - няма ефект. Мисля в юлската темичка мернах една мама, която споделя че ползва Одорекс, купен от аптеките /предполагам за дезодорант става въпрос  newsm78/ и е доволна. Мисля да попитам днес в някоя аптека и да си купя.

Мами, а някой да има като мен вагинално течение, при мен ту се засилва, ту намалява  newsm78
........
Я да питам аз някоя от вас ще поръчва ли кошара в смисъл от обикновена мебелна фирма или всички ще ги купувате готови или от каталог? Питам, защото искам скринчето, гардеробчето и кошарката да са един цвят, а няма как да стане ако купя готова кошара..?

Енти, за течението - имам също като при теб. Казаха ми, че по-нататък ще го лекуваме - то не остана време, ама  newsm78 Иначе моето няма мирис и цвят, за което съм чувала май, че е по-добрия вариант.
За кошарата - ще купуваме готова, защото на мен не ми трябва скрин и гардеробче за бебка. Имаме детска стая, която е предвидена за две деца, но засега в нея се шири Йоан. За госпожицата на първо време съм отделила място в нашия гардероб, ще ползвам и отреденото място за нейните неща в детската. Иначе естествено тя ще спи при нас. Наши приятели си поръчаха скрин и кошара в мебелна фирма, направиха ги с цвят като спалнята им с идеята, когато направят детска, скрина да остане за тяхно ползване, а да поръчат ново детско обзавеждане вече за по-голямо дете.

Babylove, честито и на теб потвърждение   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт