🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СПЯЩИЯ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-44

• 25 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, здравейте,

Не знам дали сте гледали "Навсякъде ти", много забавен сериал. Започнах го и него 🤣
Та в него участва нашата девойка Аслъхан Simple Smile много е сладка, нея само в Кюбра съм я виждала, но както казах той не ми тръгна нещо. Със сигурност ще се върна към него, но ще е по-натам Simple Smile
Та ако ви се гледа Аслиханче, махар и във второстепенна роля, но предупреждавам, че си е ромком 🤣 за тези, които харесват екшън/драма този ще ви се стори лигав 🤣

Лале,
Много точно казано Simple Smile
Ако имате нужда от терапия, гледаш и не мислиш млади, красиви и щури сладури...
В периода на Ковид, доста добре ми се отрази....особено когато се разболях, само където нямах спомен от половината сериал, та го повторих 🙂
Айбюке е от Меджезира
Аслиханче от Кюбра

# 721
Мерси, Lale! Ще го имам предвид. Hug
И аз съм гледала Аслъхан само в Кюбра.
Ако проследим Инстаграм сторитата на Хамид, можем да видим, че дингито( така се нарича лодката към яхтата,която превозва хора и продукти) отново тръгва към морето.

# 722
Момичета,
Какво мислите,

💥 Kanal D (6 предавания):
Този списък засилва напрежението и мистериите: Daha17, Uzak Şehir, Güller ve Günahlar, Haysiyet, İyilik Öğretmeni и Karakuyu.

💎 Покажи телевизия (4 предавания):
Микс от утвърдени предавания и мистерии; начело с хитовия сериал Kızılcık Şerbeti, заедно със Sevdan Bir Ateş и Cevher, докато статусът на Muhtemel Aşk остава несигурен и се преразглежда!

🛡 TRT 1 (5 предавания):
Баланс между епична история и любима драма:
Mehmed Fetihler Sultanı, Gönül Dağı, Teşkilat, присъединени от Evlilik Güzeldir и Taşacak Bu Deniz.

📌 Кой канал смятате, че ще доминира през сезона и ще заеме първото място?

# 723
Нани, има още!
Турските драматични екрани се готвят за много горещ сезон, започва битката на гигантите между големите канали, които са събрали най-големите си продукции, за да претендират за първото място в рейтингите на зрителите. Ето пълната карта и разпределението на произведенията по каналите:

🔥 ATV (6 сезона):
Между романтиката и конфликта, списъкът включва: ABİ, Aşk ve Taht, Güneşin Doğduğu Yer, Mercan Köşk, Hamal и Altı Üstü İstanbul.

⚡️ NOW TV (Най-големият състав - 9 серии): Влиза в сезона с най-голямата колекция от драми, които доминират на сцената: Yeraltı, Halef Köklerin Çağrısı, Adana Günlükleri, Ömür Usta, Sevdam Karadeniz, Anne Yarısı, Şapkacı Kadınlar, Adana Ayazı и завладяващите драма Centilmen.

💫 STAR TV (5 серии): Фокусира се върху дълбоки човешки истории и трагедии: Çirkin, Sevdiğim Sensin, Başkalarının Hayatı, Tuzlu Kahve и Bir Hayat Hikâyesi.

Аз на това му викам турлю гювеч. Grinning
Освен Taşacak Bu Deniz, който си гледах и миналия сезон, нищо не ме привлича.
Виж, ако Чаатай се включи някъде, нещата ще се променят, но не се надявам прекалено много.

Скрит текст:
нали така се прави- слагаш снимка и пишеш каквото си искаш. Wink

# 724
Ооо, Нези
Само чакаме Чаатай, дано в сезон 2027 се включи ❤️✌️🍀🧿

Скрит текст:
точно

# 725
По- рано днес изгледах 3 ти епизод на Yeşilçam. И се сетих за още една любопитна подробност за Чаатай и Афра Сарачоглу.
В сериала има танцова сцена между Семих и Тюлин( в този епизод).Двамата са тренирали около седмица, за да я направят както трябва. Сцената получава доста положителни реакции след премиерата.
Много са сладки.
Слагам клипче от подготовката и от сцената.

https://youtube.com/shorts/_9f2nUsB9vw?is=Yn7K-WPFivP1G3hO

# 726
Нези,
Благодаря за тази красота Simple Smile
Аз пък ви нося  Танер,

# 727
Хайде, момичета, да подкрепим Чаатай!
https://popgolden.org/poll/pxhRbfJIVd?fbclid=IwVERDUATy8c1wZG9mB … RQypKBV5fTGi0Vb6A
Награда „Златен турски актьор“ (2026)

Наградата „Златен турски актьор“, връчвана ежегодно от Pop Golden Awards, е престижно признание, което отбелязва изключителните постижения на турските актьори и актриси както във филмовата, така и в телевизионната индустрия.

Това, което прави тази чест наистина специална, е, че победителите се определят изцяло от гласовете на феновете, което я прави сърдечен поклон пред най-възхищаваните и обичани фигури в турската развлекателна индустрия.

Тази награда не само подчертава изключителния талант и артистичните постижения, но и отразява силата на глобалната подкрепа на феновете, която продължава да издига турските звезди на световната сцена.

Аз вече гласувах, лесно е. Wink

# 728
Гласувах и аз. Чаатай не е събрал много гласове към момента. Confused

Но мисля, че може да се гласува повече от веднъж. Утре пак.

# 729
Гласувах!

Посъбрали са се още гласове, но не са като на челните места. Ама да не се надяваме твърде много.

Нези, танците им са много сладки. Аз понеже съм крайно пристрастна, щи кажа за пореден път, че в Dancing stars сигурно няма да го видим. Ама такава съм си необективна. Получава им се, но подозирам и участието на дубльор. Както в интервю за сериала Чаатай казва, че тя е била по-подготвена за танците. Направо си дошла подготвена.

Последна редакция: чт, 20 авг 2026, 08:43 от gerryto_2

# 730
Добро утро!
Снощи късно асистента на Чаатай публикува тези снимки в Инстаграм.

Аз лично загубих надежда Uykucu да бъде преведен на български или поне на английски.

По- късно ще пиша още за Yeşilçam.
За танците не мисля, че е имал дубльор. Доста усилия хвърли да ги научи. Wink

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 731
Добро утро, момичета!
Подкрепен е и от мен Чачко, шернах линка и на други фенове. Айде, време е да гушне и той награда.

О, да Нези абсолютно си права!
"Желязото се кове, докато е топло", щом не излезна "UYKUCU " до сега няма изгледи.
Нерон поне не си направи труда, знаейки колко е харесван Чаатай Улусой, Елчин също от българската общност и той ме разочарова.
Аз още съм  на първа серия на "Yeşilçam", не мога още да влезна в нормален режим, в 9ч и съм "труп"😀

Итир, приятелката на Енгин е на летището заминава някъде, тъй че, свадби - ще почакаме.

Хубав и прохладен ден ви желая на вас!
(при мен е вече21⁰)

# 732
Ели, вероятно си пропуснала, но Итир скоро каза, че сватбата ще е след 4 седмици.
Може би в началото на септември. Wink
Сега чакаме да видим, кой ще се жени в края на този седмица и дали Чаатай ще присъства.

Момичета, пишете си спокойно, имам готовност да пусна нова тема, по- късно през деня. Hug

# 733
Здравейте! Снощи и аз успях да гледам 3 ти епизод. Май Тюлин започва да се влюбва в Семих. Тюлин е човекът, който внася наивността на старото Йешилчам в самия сериал. Тя вярва, че любовта има значение,
думите имат значение, доверието има значение, мечтата има значение.
Прекрасен беше жестоко да подари първия си хонорар на майка си, а за себе си да запази само спомен. В този епизод видяхме, че около нея се навъртат и недобронамерени хората. Подозирам, че именно те постепенно ще  я научат, че в Йешилчам всяко нещо има цена. Майката на Семих... Ето това вече беше моментът, който направо ми изтръгна сърцето и промени тотално начина, по който гледам на него! Дотук Семих ми изглеждаше като чаровен блъфьор, инатлив мечтател и борец, който винаги има готова усмивка и бърз отговор. Но появата на майка му открехна вратата към най-дълбоката му, кървяща рана и ни показва защо той е такъв, какъвто е. Сцената с майка му беше абсолютен майсторски клас. Без излишни крясъци и изкуствен драматизъм, само с поглед и с промяната в стойката си той ни показа човек, който носи огромен кръст на гърба си.

# 734
Момичета, здравейте!
Минавам да оставя новите и стари  сериали през новия 2026-2027г. сезон  Ще   има  избор  измежду 35 сериала
Аз лично си чакам Taşacak Bu Deniz, който си гледах миналия сезон, от  новите нищо не  ми грабва окото. Ще погледна  само Любов и трон   от  новите

И  един Чачкин  трудещ се над  поредната ебру  картина

Общи условия

Активация на акаунт