🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СПЯЩИЯ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-44

• 18 500
  • 513
  •   1
Отговори
# 450
Гери,
Наздраве с биричката на Асли ❤️
 И аз черна , ама искам като нейната,  че  в тези жеги няма нищо по хубаво от сатена 😉

# 451
Честно казано на мен роклята от тази сватба ми харесва повече от роклята на втората сватба.
Да видим кой хареса публикацията на Аслъхан Wink

Чаатай не пропуска, браво на него! Wink

# 452
Аз и двете харесвам. Единствено роклята от представянето на Кюбра ми беше странна. Но на хубав човек всичко му отива. Ема един филм, в който играе зинганка. Там също е много сладка. Даже сладка е малко. Голяма красавица е там. Той е от популярните, но аз гледам предимно Чаатай. Ще го потърся някой път да го изгледам. Много ми харесва в откъсите, които съм гледала.

# 453
Нези,
Най големите световни брандове заложиха на тази визия това лято....
И не говоря за масовите...
Сега се чудя и мая, защо Асли не сподели едно стори с Чачко и да се свършва вече тая мъка....
Заедно са, щастливи и успешни ... и хич не ги еня... наслаждават си се на лятото 😉

# 454
Здравейте!
Гери, права си, много е ценно да намериш съмишленици и хора, с кого можеш да си говориш.
Днес отново гледах по време на следобедния сън, нещо напоследък вечер не спим добре...
 Този епизод просто ме разтърси! Сюжетът толкова се заплете, а емоциите бяха на краен предел.
Имаше няколко момента, които наистина ме докоснаха. Пеями е толкова ранен и счупен отвътре, че в момента блъска всеки, който се опита да му протегне ръка. Не желае помощ от никого и най-вече от Есвет. Но точно тук тя показва невероятна сила. Въпреки неговия отпор и студенина, тя не се отказва и прави всичко възможно да бъде до него, дори той да не го осъзнава.
А думите на майка му към Есвет бяха просто право в сърцето! „Не спирай да слагаш мехлем.“ Толкова дълбок, красив и метафоричен момент. Майка му вижда болката на Пеями и знае, че за да зарасне една толкова дълбока рана, се изисква търпение, постоянство и любов, дори когато „пациентът“ се дърпа. Всъщност пропуснах да кажа, че е изключително трогателно как Кираз намира начин да бъде близо до сина си, въпреки цялото минало.
А сцената, в която Мустафа позна Кираз, жената, която е майка на детето му и си е тръгнала от тях... Направо ми настръхна кожата! Мъжът, когото мнозина подценяват, всъщност пази толкова чист спомен за нея. Беше толкова болезнено да го гледаш! Копнежа в очите му, казваше всичко.
Пеями в момента е като ранено животно, което хапе всеки, който се опитва да го излекува. Не знам колко още ще издържи тази негова стена, преди най-накрая да пусне Есвет и майка си до себе си?

Благодаря ви, за споделените моменти на Аслъхан и Чаатай, макар и без Чаатай в кадрите.
Май само на едно място леко се вижда част от профила му, докато шофира.
Честно да ви кажа, разбирам го, че не желае да се снима. След толкова много снимки с фенове, които направи по времето на Ешреф, сега има нужда малко да се скрие.

# 455
След Аслъхан ви нося и Чаатай

Това лято ни е истински подарък!

# 456
Еее, Незиии
Благодаря,
Аз се надявах на двамата заедно, нооо на Чачо съм още по доволна 😀
Убавец ❤️

# 457
Здравейте, момичета!
Най-после успях да ви изчета.
Вече съм си в Родината. И много си обичам родното място Родопите - чист въздух, спокойствие, красота, която се крие не само в планината, а и в усмихнатите хора, които посрещат всеки с добро сърце и искрено гостоприемство.

Тина, сега като те чета и ми се иска и аз да го гледам "Терзи" серия, по серия.
Аз го гледах на веднъж, но ти много правилно си усетила връзката между Пеями и Есвет - две  души белязани от миналото, които постепенно намират сила един към друг. Феноменална игра прави Чаатай като Пеями, впечетлена бях и от Шифанур Гюл, страхотна игра със тиха емоция.
А, колкото до снимка на Чаатай и Аслихан, където трябваше бяха заедно, аз много харесвам свободната им връзка и това, че и двамата са себе си.
Незнам какво се е говорило, Нези ако желае може да ми го сподели на лични🤗, но има хора които не обичат да се снимат, специално Чаатай и преди съм го казвала напълно го разбирам. Това си е негово желание.
Тия дни мисля да изгледам "UYKUCU", отлагах доста време надявайки се да го пуснат по някоя платформа, и продължавам да се надявам.

dimitigabriela Поздрави и прегръдки на всички!

Според доклада за гледаемост на Netflix за първата половина на 2026 г. (януари-юни), филмът #Uykucu с участието на Чагатай Улусой е натрупал 2,2 милиона гледания, въпреки че е достъпен ексклузивно в Netflix Турция.

Поздравления на всички! Да се ​​надяваме, че след такъв анализ филмът Uykucu с участието на #Чагатай Улусой като #Ферман и #ЕлджинСангу като #Сайе ще бъде придобит от платформата #Netflix по целия свят! Това би била изключителна новина за феновете на #Cagatay по целия свят!

#cagatayulusoy

#uykucu

#elçinsangu[/b]

Нези, благодаря страхотен Чаатай!♥️

# 458
Ели, добре дошла на родна земя! Hug
Едно малко допълнение към информацията, която си донесла.

Netflix публикува cедеммесечни данни зa броя филми и сериали, гледани между 01.01.2026 и 30.06.2026. Филмът "Uvkucu", публикувaн нa платформата Netflix в Турция на 15 май, беше гледан 4.400.000 милиона чaca.
За съжаление Uykucu продължава да бъде достъпен дигитално само в турския каталог на платформата. Confused

Тина, благодаря ти за тези емоционални постове!
Terzi е сериал, който те хваща за гърлото, докато го гледаш.И напират много емоции, които искаш да споделиш с някого.
На правилното място си!
Тук винаги сме готови за това. Kissing Heart

Мустафа Мерт Коч е гостувал в предаването, в което скоро гостуваха и продуцентите от TIMSBİ. Гледах го в YouTube. Това е първото иннервю, което аз гледам с него, в което нито веднъж не го попитаха за Чаатай Улусой. Хареса ми.

# 459
Здравейте момичета,
Ели, добре дошла Simple Smile
Нези и аз попаднах на ММК  Simple Smile

Редактирам се....

Започвам да се чудя къде е границата на измисления свят, филмовата история с начало и край и реалността.... а  ИИ съвсем не влиза в сметките...
Та, това ми се струва безмислено...

Миже би е  нужда за хора със специална необходимост.... може би нужда от задължителен  щастлив финал....

Последна редакция: ср, 22 юли 2026, 21:10 от nanni_123

# 460
Шивачът заема специално място в моето сърце. Защото от онова момче в Огледален свят попаднах на нещо съвсем различно. Пораснал и опитен актьор, който те заковава за екрана. И после последва безсънен период, за да изгледам Приливите.

# 461

Редактирам се....

Започвам да се чудя къде е границата на измисления свят, филмовата история с начало и край и реалността.... а  ИИ съвсем не влиза в сметките...
Та, това ми се струва безмислено...

Миже би е  нужда за хора със специална необходимост.... може би нужда от задължителен  щастлив финал....
.
Nanni, границата е там, където измислицата започне да се представя като реалност.
Когато гледаме сериал, всички знаем, че Ешреф и Нисан са герои. Колкото и да плачем или да се радваме с тях, знаем, че историята има сценарий, начало и край. След последния епизод актьорите се прибират по домовете си и продължават живота си като Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, а не като Ешреф и Нисан.
Проблемът с изкуствено генерираните изображения е, че те могат да заличат именно тази граница. Ако някой създаде снимка, на която Демет и Чаатай изглеждат прегърнати, държат се за ръце или са в интимна ситуация, изображението може да изглежда напълно достоверно. За човек, който не знае произхода му, то може да изглежда като доказателство за нещо, което никога не се е случило. И затова тук вече не говорим за творчество, а за риск от заблуда.
Разбира се, има и случаи, в които подобни изображения са очевидно фенарт. Ако е ясно обозначено, че са създадени с ИИ и не претендират да показват реални събития, те са част от фенската култура  подобно на рисунки или фотомонтажи.
Но когато започнат да се разпространяват без пояснение, с внушението, че показват истински отношения между двама реални души, се преминава една етична граница. Това вече може да засегне личния им живот, репутацията им и начина, по който хората възприемат реалността.
Може би най-добрият въпрос, който всеки трябва да си задава, е "Това показва ли реално събитие или показва нечие желание да изглежда като реално събитие?"
Тази разлика става все по-трудна за разпознаване, но и все по-важна.
И може би точно тук отново ще кажа,че  Kübra се оказва актуален. Не защото предсказва бъдещето, а защото ни напомня колко лесно човек може да повярва на убедително изглеждащ образ или история. Днес вече не е достатъчно да се питаме вярно ли е едно изображение. Трябва да питаме и откъде знаем, че е вярно и имаме ли независим източник, който го потвърждава. Wink
В свят, в който ИИ може да създаде почти неразличими от истинските снимки и видеа, именно критичното мислене се превръща в най-важната защита.
А за хората, които ги създават, мога само да кажа " Колко жалко, че предпочитат измислицата пред реалността!"

# 462
Изкуствено генерираните изображения преди бяха много нескопосани сравнени със сега. Помните ли какви ги творяха преди началото на Ешреф. Неговият образ винаги изглеждаше много неестествен и си личеше, че е измислица. Година по-късно технологията много напредна. Всеки телефон може да ти изгенерира подобна снимка и да изглежда правдоподобно. Дори не се нуждаеш от някакви сериозни умения. Постваш, някой нов фен го вижда и почва да си мисли, че е истина. Ако не се задълбочи в темата или не потърси повече информация направо ще си мисли, че това е истината. Затова човек много внимателно трябва да приема всякаква информация, да не се доверява сляпо, да има глава на раменете като цяло. Иначе Аслъхан вече щеше да е в много напреднала бременност, а не да надига бирички в Берлин.
Тук ще направя едно отклонение, много актриси могат да завиждат на това, че тя има тази фигура и може да си позволи бира. И друго ми направи впечатление. На една снимка от пролетта “доброжелателки” коментираха, че не си е направила маникюр. При все, че това бяха снимки от сет, очевидно тя беше в роля, ръцете ѝ изглеждаха много нежни и поддържани. За последното има кой да ѝ завижда. Та да се върна обратно на въпроса. На последните снимки момичето си е с маникюр. Да са живи и здрави разбирачите.
Та мисълта ми отново е, че много трябва да се мисли, а не да оставяш болните разсъждения на разни хора с достъп до интернет да ти влияят. Ако не можеш, жалко. Радвам се, че Чаатай и Аслъхан не се интересуват толкова от мнението на околните.

Сутринта сгреших и прочетох коментар под снимка. Имаше пост, който е един и същ винаги и крайно негативен за тази двойка. Тъжното беше, че автора на публикацията го беше харесал. Може да е било инстинктивно и не е разбрал смисъла, защото беше на турски. Но ако наистина е съгласен, то за мен автоматично престава да бъде фен.

# 463
Според Adba Чаатай Улусой е на 5 място сред най-порулярните мъже актьори за седмицата 15-21 юли.

Гери, ние сме в групата на пишман феновете, и нищо не разбираме,
нали не си забравила! Joy
А истинските, само въздишат по външния му вид и си избират какво да гледат според това как изглежда. Wink

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 11:05 от NeZ_9

# 464
Здравейте момичета,
Аз наистина не разбирам заблуждаващите снимки, генерирани, те не са реални, камо ли да вярваш в тях...
Реалността е живота, големи се да вярваме в илюзиии... разбира се - мечтите са друго нещо 😉
И в този ред на мисли, колежката ще записва песен... Гери е права - технолигиите напреднаха доста!
Честно казано предпочитах да танцува, харесвам енергията и.

Иначе реалността за нашите гълъбчета - пътувания и тук, там по една снимка 😉

Общи условия

Активация на акаунт