С какво ви дразнят свекървите? - 174

• 5 024
  • 143
  •   5
Отговори
# 135
За сестра му - тя като иде с детето в тази къща, на внучето се казва "ти си на гости, вуйчо ти си е вкъщи".

Ужас.....

# 136
Да Динчо. Реве им и ги вика постоянно, че нямало кой да я погледне и като дойде в родната си къща сестрата чува, че детето и е на гости. Чула съм го с ушите си.
Тетке, родила е моя на 21 като е била.

Последна редакция: чт, 18 юни 2026, 20:39 от ЗЛОДЕИДА

# 137
Горе си допълних поста - представяш ли си се с нея под един покрив?

# 138
Много тегава жена. И по някаква причина никой не й се е озъбил до момента - ни син, ни дъщеря, ни друга рода. Ужас.

# 139
Мъжът и не е искал да изгони майка си, което също разбирам донякъде. Сигурна съм, че от тук присъстващите никой няма да изгони директно майка си, каквато и тъпотия да е направила.
Нищо не разбираш. И не си познала. Гоня я.

Ок, изключвам теб. Аз, за себе си знам, че много трудно бих го направила. Трябва тотално да ми е паднало пердето.

# 140
Горе си допълних поста - представяш ли си се с нея под един покрив?
Абсурд. Аз даже на гости няма да и ида повече.

# 141
Този мъж няма да отреже майка си по начина, по който се дават съветите, колкото и да се обсъжда това между него и Злодеида. Затова и тя набира яд и спрямо него. Той не е от типа, който може да заяви твърда позиция спрямо майката и да претърпи цената тя да му се разсърди и да го залива с вина. Няма да откаже ремонтите у майка си.
НАправо припадам. Как така никой - аз познавам такива мъже. На моменти и моя собствен мъж.
Янтра, не бързай да припадаш... Първо прочети какво пише в изреченията. Казах, че ТОЗИ мъж няма да отреже майка си. Този, за който се коментира. Мъжът на Злодеида. Май не се е коментирал до момента ТВОЯТ мъж. Преди да се заядеш, първо чети Simple Smile

# 142
  • ЯМБОЛ
Дори целта на свеки не е да им влоши отношенията и златния син да се върне при нея?!Не знаем какво й се върти в главата, но е възможно

# 143
Чак да се върне едва ли ,но да го придърпва за слугинаж. Трябва и мъж на къщата ,но заедно няма да мелят, ще реват и  двамата при такова развитие.
 Едно време с мъжа ми си говорехме ,че ни искат да сме при тях ,но някак като при водородна бомба, да остане метериалното ,пък  да се изпаряваме  иначе физически, просто да има труда ни и сигурността, без нас.

Общи условия

Активация на акаунт