Акушер - гинеколог гр. София

• 203
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,
С партньора ми решихме да си имаме детенце. Имам нужда от добър гинеколог в гр. София, който да посетя сега, за да започна да се подготвям за бременост и съответно след това той да продължи да следи бременността. Това ще ми бъде първа бременост, така че приемам всякакви съвети - за болници, за специалисти и тнк.
   Благодаря предварително!

# 1
Вижте болница Вита.

# 2
Здравей, аз съм в 4ти месец и де следя при доктор Надя Башлиева. Невероятен лекар е много мила и внимателна и работи изцяло със здравната каса. Нямира се на бул. България 104. Иначе в случай че има проблеми Надежда са добри, това си е клиника за репродуктивна медицина изцяло.
Здравейте,
С партньора ми решихме да си имаме детенце. Имам нужда от добър гинеколог в гр. София, който да посетя сега, за да започна да се подготвям за бременост и съответно след това той да продължи да следи бременността. Това ще ми бъде първа бременост, така че приемам всякакви съвети - за болници, за специалисти и тнк.
   Благодаря предварително!

# 3
Наскоро родих в Надежда. Илиана Бътева-Христова ме изроди и проследи бремеността. Изключително доволна съм. Страхотен човек и професионалист е. Обяснява всичко, така че да разбереш, а не със сухи термини. Дава си номера, може да й пишеш и звъниш при нужда. Доволна съм и от самата болница с изключение на две от акушерките, които ми вгорчиха последните часове преди изписването.

Общи условия

Активация на акаунт