Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

черен списък на лекари

 • 155 134
 • 279
 •   1
Отговори
 • Мнения: 9
Искам да попълня списъка с името на д-р Снежинка Велева от ДКЦ "Свети Лука". Въпросната лекарка през 2011г. при явни симптоми (контактно кървене и болки при полов акт) вместо да ме изпрати да се направи биопсия, ми обясняваше че съм имала малка раничка, която не следва нищо да й се прави към онзи момент. Изписваше ми една купчина лекарства, с които да лекуваме някакво течение с ефект никакъв. И това до м.април 2012г. когато кръвнах обилно и попаднах на д-р Вълчанов от Закрила ( цял живот ще съм благодарна на този лекар) който буквално ме пришпори да постъпя в болница за биопсия. В резултат на това едногодишно мотане благодарение на въпросната лекарка Велева се стигна до диагнозата "рак на маточната шийка". Последствията за мен са тотална хистеректомия, вкл. с премахване на лимфни възли, лъчетерапия и най-вече невъзможност да имам деца.

# 1
 • Мнения: 1 217
" Доктор " Танев от спешен кабинет 113 и " Доктор " Каменов от Исул. Отказаха да прегледат детето ми, държаха се просташки и аругантно без никаква причина, първият ни посрещна още от вратата с пуфтене, сумтене и се опита да влезе в ролята на регулирочвчик, " Е що точно тука решихте да дойдете ? ", сякаш е собственик на болницата. Детето ми е здравноосигурено и неведнъж е преглеждано от лекари в тази болница, дори сме давали направление за преглед, въпреки, че според тях болницата няма договор с НЗОК. Вторият пък на въпроса ми как се казва директорът на болницата каза " Има си химикал за тези неща " сякаш е в реда на нещата, когато детето ти се оплаква от болки да тръгваш от вкъщи подготвен с арсенал от тефтери, химикали и пастели за рисуване.
Всички хора пред кабинета решиха, че детето ми трябва да влезе с предимство, без да се налага да ги моля за това, само Те, светилата, при които не кой да е простосмъртен има право на преглед решиха, че няма нужда от внимание.
Детето ми, както и всички вкъщи сме здравноосигурени и " доктор " Танев ( ако това е истинското му име, млад е ) не можа да ми отговори на въпроса защо след като заплатата му идва и от моя джоб съм длъжна да търпя такова отношение.
В крайна сметка все пак детето ми беше прегледано и снимано по линия на здравната каса, но в друга болница и от истински лекари, които сами прецениха, че е нужно да се обърне сериозно внимание на оплакванията.
Освен това в спешния кабинет в Исул , освен " доктор " Танев имаше някакъв високоинтелигентен едър мъж, който се развика пред детето ми да напуснем кабинета и поведението му не се различаваше по нищо на празноглава мутра от 90-те.  Ще ви е нужен много късмет, ако попаднете на този " екип ", аз им показах красноречиво високото си мнение за тях и прецених, че е по-добре да потърся адекватни специалисти, вместо да се разправям с такива индивиди.

# 2
 • Мнения: 0
Здравейте,искам да Ви помоля за някакви мнения за д-р Каралеев от Втора градска болница,прочетох едно мнение от 2006 г. ,но все пак ако някой има някакво мнение за него,моля да пише,скоро ще раждам и както всяка една бъдеща майка искам всичко да е наред Simple Smile Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 3
 • Мнения: 36
Здравейте на всички!
Регистрирах се във форума, тъй като до момента съм била само читател/ползвател, за да добавя д-р Николай Милушев (уролог), имащ кабинет в болница Вита.
Опитът ми с д-р Млушев е от миналаа година и не съм изказвала мнение по форуми до сега, но бях провокирана от публикация във вестник, че скоро ще прави безплатни прегледи на пациенти (на 08-ми март)
Първоначалните ми добри впечатления от доброто и милото му отношение бяха заменени след като се оказа, че разбива несъществуващ бъбречен камък в уретра,че си е измислил още 2 камъка в двата бъбрека- и всичко това, ако не от незнание, е за да се точат пари от здравната каса. Установените несъответствия са от други двама лекари, след като д-р Милушев ми предложи и отворена операция и аз реших да потърся втори мнения. Съветвам ви, моля ви, ако се лекувате при него (а и не само при него) винаги да търсите и второ мнение, когато ви се предлага някаква инвазивна процедура или лечение. Не описвам с подробности, не обяснявам документите и процедурите, който съм предприела, но се надявам мнението да е достатъчно, за да не отегчавам излишно.

# 4
 • Мнения: 0
Здравейте момичета! Искам да споделя с вас огорчението си от д-р Маргарита Станкова-психиатърка, при която ходих на консултация, защото бях в депресия след поредното неуспешно инвитро. Там вместо да се отнесе с мен като специалист, тя ми говори като махленска клюкарка за други "подобни случаи" при които лекарите "отсвирвали"пациентите. Освен това си позволи да цитира имена на жени ходили при нея, които не са безизвестни като Юлиана Дончева. Похвали се, че работела и с деца с нарушения, но за щастие времето ни свърши и не й оставих време да поклюкари и там!
Болката ни е достатъчно силна, за да ставаме храна за клюки на псевдоспециалисти, да не допускаме това!

# 5
 • Мнения: 0
Здравейте!!! Бих искал да споделя мнението си за "д-р" Маститска или Мастицка - "гастроентеролог" от Детско здраве. На 20.02.2013 бяхме на преглед при нея и тя прегледа детето ни, което беше с болки в корема, гадене и температура. През цялото време говореше само "докторката" /при това като картечница/, имах чувството, че се опива от собствения си гласец - ние почти нищо не успяхме да и споделим!!! Тя просто предчувстваше какви са симптомите на детето!!! Бяхме безмълвни!!! На следващия ден жена ми отново завела детето там, пак поради болките в корема, и помолила да погледне детето на ехограф, при което "многоуважаемата" "лекарка" изпаднала в ярост /защото се оказало, че не може да прави ехогафско изследване - просто не е доучила/, обвинила жена ми, че лъже и я изгонила най-безцеремонно от кабинета!!! Това за нас означаваше,че скъпоценният талон за преглед при специалист е изгърмян и ние вече не можем да потърсим истински специалист. Наложи се да търсим платен прием!!! Ето така губото, арогантно и непрофесионално отношение на "лекарката" ни бръкна и в джоба!!!

# 6
 • Мнения: 140
Искам да попълня списъка с името на д-р Снежинка Велева от ДКЦ "Свети Лука". Въпросната лекарка през 2011г. при явни симптоми (контактно кървене и болки при полов акт) вместо да ме изпрати да се направи биопсия, ми обясняваше че съм имала малка раничка, която не следва нищо да й се прави към онзи момент. Изписваше ми една купчина лекарства, с които да лекуваме някакво течение с ефект никакъв. И това до м.април 2012г. когато кръвнах обилно и попаднах на д-р Вълчанов от Закрила ( цял живот ще съм благодарна на този лекар) който буквално ме пришпори да постъпя в болница за биопсия. В резултат на това едногодишно мотане благодарение на въпросната лекарка Велева се стигна до диагнозата "рак на маточната шийка". Последствията за мен са тотална хистеректомия, вкл. с премахване на лимфни възли, лъчетерапия и най-вече невъзможност да имам деца.
Случайно попданах първо на твоя пост и много ми заприлича на моята история -с контактното кървене и изписването на лекарства,няколко месеца след това цитонамазка -3а група и пак лекарства/нямало нищо страшно, някакво възпаление / и ето ме на прага на хистеректомия с премахване на лимфни възли -д-р Румен  Шопов -Варна .По стечение на обстоятелствата се запознах с друго момиче ,което е било при същия лекар , също с проблеми , на които той не е обърнал нужното внимание и сега вече е с такава операция.

# 7
 • Мнения: 104
И аз да се включа... Sad Д-р Николай Димитров- GP- Кнежа. Два месеца лекува баща ми от "прегъната, възпалена жлъчка". Въпреки загубата на тегло, повръщането и ехографията, той не го насочи към специалист. Когато видях, че положението е наистина тежко, с триста мъки успях да вкарам баща си в Александровска. (защото и да се изпроси направление за хоспитализация беше придружено от повишен тон). Лекарите бяха шокирани. Въпросния "д-р" не беше видял увеличен черен дроб, метастази в стомах, бъбреци и бял дроб  Cry . Та така... Вече от 40 дни си нямам баща...Не знам защо някои GP се срамуват или страхуват да препращат при специалист, а като се "обърне колата".....

# 8
 • Мнения: 0
Непременно трябва да си включи „д-р“ Евгения Божикова от център Лора.

Периодично ми се появяват малки доброкачествени образувания - невуси, които се премахват с ток, колкото по-рано толкова по-добре - преди да са станали по-големи - минимум поражения, мигновено е, почти не се усеща болка. Раничките са колкото образуваниянията.

Тази жена, обаче ми направи рани с диаметър 5 милиметра за образувания от 1 милиметър! Защо толкова големи - не знам. Като махнах превръзките щях да припадна! Истински касапин!
Направих грешка да отида при нея.
Бих сложила и снимка (но не ми се получава, ако някой ме каже как), не бива никой да се лъже да ходи при нея!

# 9
 • Мнения: 0
Др Филипова- хомеопат в Пловдив и в Асеновград. Влоши  ушен проблем на момиченце и се стигна до парацентеза след 4 месечно "лечение" .  Naughty Чух и за други пострадали от нейни лечения. Внимавайте с хомеопатите.

# 10
 • Мнения: 9
Д-р Еделвайс Нешкова "ДКЦ ХVII София" - кардиолог и интернист.
"Докторката" изписва лекарства четейки брошурата за даденото лекарство в момента, пратиха ме за холтер при нея. Холтера не беше настроен какво да записва, нито лекарката беше в състояние да работи с апарата (и с компютъра), докато компютъра четеше резултата, заби. Резултата, вместо за 24 часа имах резултат само за 4 часа, и въз основа на този запис, заключението и е - "Нормален холтер!"
Само за тези 4 часа холтера е записал 60 надкамерни екстрасистоли... за останалите 20 часа не се знае какво е било, но тя постави заключение, че всичко е в норма! Нямам думи.
Гледам че по справочниците я има като детски кардиолог!!!

# 11
 • Мнения: 26
Доц. д-р Цветанка Дянкова - акушер-гинеколог спец.онколог - ул. проф. Георги Павлов 21, кв. Гео Милев, София
Тази пролет направи конизация на сестра ми, в частният си кабинет. Аз лично съм присъствала на прегледа на който тя установи  - само по направени от други лекари, изследвания, че е наложителна конизация и ни обясни колко лека и безпроблемна порцедура е.  При самата интервенция също присъствах и чух всяка дума и обяснение, че всичко е наред и няма проблем. Момичето, след два дни беше с инфекция от която самата лекарка се уплаши. Но, освен силни антибиотици и упреци към пациента друго не направи. Дори и загриженост елементарна не прояви. В предпразничините дни на май 2013 търсихме лекар, който да овладее инфекцията, която можеше да доведе фатален край. Доц.Дянкова каза само че няма кой да я гледа през 6-те почивни дни!!!
Тази жена може да е помогнала на много хора, включително преди 10 години и на нашата майка, но днес тя е възрастна и според мен напълно неадекватна и безскрупулна.

# 12
 • Мнения: 9
По повод коментара на gina_k, искам да споделя моето лично впечатление от въпросната доц.Дянкова. Незная колко добър специалист е била преди години, но лично аз, считам че човек който е бил добър лекар, няма как изведнъж да загуби тази си способност. Та да си дойдем на думата за тази доц.Дянкова. Преди да се подложа на операция като всеки човек и аз си имах своите съмнения и притеснения,  и в тази връзка реших да получа второ мнение, та по този повод съвсем случайно попаднах на тази "докторка". Та тя без дори да е погледнала и да ме е прегледала само с един поглед определи, че тумора ми е над 7 см., което по нейните думи означавало че не следвало да се прави операция, а следвало да се подложа на лъчетерапия, за да се намали тумора и тогава да се оперира. Естествено, за да напълни касата ме изпрати на ЯМР, от който се установи, че тумора е около 3см. Няма да комертирам реакцията на хората от лабораторията, като видяха написаното от въпросната доцентка в направлението за ЯМР, това беше показателно за качествата на това лице. Моя близка приятелка сподели в последствие за пораженията, които е нанесла въпросната лекарка на нейната майка, но подпобностите ще ги запазя, тъй като те се отнасят да друг човек и не следва да ги разкривам. Както ще кажа - направо си е късмет да попаднеш на точния лекар, в точното време. Аз съм благодарна, че попаднах на прекрасни лекари в лицето на д-р Сарандев и д-р Вълчанов.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 16:40 от Persifona

# 13
 • Мнения: 26
Persifona хиляди благодаря, че сподели мнение. Аз ходих с моята сестра, която е по-малка и неопитна от мен, не на второ, а на трето мнение, та накрая въпросната "докторка" ни подреди. Доверих се защото не срещнах в нета отрицателно мнение за нея. Преди 15 години направи конизация на майка ни, когато лекарите искаха пълна операция. 15 години по-късно майка ни е съвсем добре и се оказа, че е могло да мине с конизация вместо тежка операция. Затова казвам, че може да е била добра. Сега обаче е неадекватна. Спестила съм тук много подробности. Дано сме били полезни, въпреки горчивият си опит!!!

# 14
 • Мнения: 0
Д-р СИГРИДОВ уби едно от децата ми, докара съпругата ми до тежка прееклампсия и бъбречна криза. Другото ми момиченце се бори за живота си в "Майчин Дом" Не мога да намеря думите с които да опиша този ексцентричен, прехвален некадърен "лекар".
Д-р Сигридов работи в клиника Надежда. Не зная как Стаменов търпи това некадърно докторче.
Единственото хубаво нещо което направи за нас е да ни каже "отивайте в Майчин Дом, че женати умира. Пожелавам на този "доктор" това което "направи" за нас да му се връща двойно.
Проклинам деня, в който прекрачих прага на кабинета, на този некадърен смешник. Извинявам се за силните думи, но това е реалността.

Общи условия

Активация на акаунт