iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 140

• 32 885
  • 694
  •   2
Отговори
# 375
  • София
Здравейте,Денис!Става въпрос за венозна храна
Скрит текст:
Nutricomp Peptid.Има много разновидности с вкусове,но търся точно пептиди, по лекарско предписание.Благодаря Ви за отговора!
Здравей!
Това е лекарствен продукт, а сайтът не предлага  медицинска храна. По-добре първо говорете с лекаря - дали може да се ползва аналог и какъв точно.

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

# 376
Здравейте, търся отзиви за този NAC, хубав ли е? Досега сме взимали на друга марка, но го загледах покрай промоциите. Понеже ще го пие мъжът ми, а той вече приема отделно 100 мкг селен, прекалено ли ще стане?

https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-n-acetyl-l-cys … ie-capsules/97436

# 377
Тази  година няма ли да има код за отстъпка по повод рождения  ден на сайта? Или ще са само флаш оферти всеки ден?

# 378
  • Berlin
През септември трябва да са големите намаления. Очакваме с нетърпение.😀

Моят код - DCN033

# 379
  • София
Здравейте, търся отзиви за този NAC, хубав ли е?
Скрит текст:
Досега сме взимали на друга марка, но го загледах покрай промоциите. Понеже ще го пие мъжът ми, а той вече приема отделно 100 мкг селен, прекалено ли ще стане?

https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-n-acetyl-l-cys … ie-capsules/97436
Здравей!
Продуктът е хубав и дозата на селена не е висока. Ако приема вече 100мкг + 25мкг= се получава125мкг ... предполагам, че приема по 2 капс. респ 150мкг, което не е висока доза.
Може да следите нивата на селена, ако се притеснявате... или селена 100 мкг. да приема с почивки: 4-5 дни прием 1-2 дни почивка.
Селенът участва в метаболизма на андрогените, подпомага сперматогенезата, функцията на простатната жлеза, антиоксидант... и за мъжете, малко по-високи дози, не са проблем.

# 380
Само на мен ли ми се струва, че тази година намалението нещо се развива по по-различен начин? Има ли шанс да не пуснат така чаканите от всички отстъпки -30%?

Годишната разпродажба вече официално започна, а няма нищо интересно... За момента пуснаха един общ код за 23% , но не важи за нас (само за Сингапур). Миналата година по това време още в началото на разпродажбата имаше за няколко дни код за 29% на всичко и почти веднага след него започнаха с кодовете за отделните групи продукти. Помня, защото тогава за един ден си напоръчвах всичко още през август и бях много доволна Simple Smile
Iherb толкова си промениха кампаниите последните месеци- няма ги вече ежеседмичните намаления с 20% на група продукти или марки, дано не ни изненадат неприятно!

Аз реших да не рискувам, възползвах се от вчерашния бъг в приложението и си поръчах някои по-спешни и важни неща с 25% (благодаря сърдечно на съфорумката, която сподели за кода), но имам още бая планирани за поръчка с по-голямата отстъпка.

# 381
Денис, можеш ли да ми предложиш нещо за подсилване на имунитет за човек, който кара херпес зостер ? Също така, трябва ли да спре ежедневния прием на креатин, колаген, HA, магнезий? Аз разполагам и с DefensePlus Nutribiotic&Epicor.

И въобще - вие  правите ли си detox от тези добавки и за колко време?

Благодаря!

За трети път си побутвам запитването...

Последна редакция: чт, 20 авг 2026, 12:39 от mamaLina

# 382
  • Berlin
Имам спомен, че миналата година започнаха всяка седмица с намаления по групи и след това пуснаха едно голямо, но пак септември.

Креатин, колаген, магнезий, ХК - няма нужда от спиране. Даже при спиране може да се загубят ефекти от тези добавки, специално колаген и ХК и после отначало.

# 383
Питам, защото снощи четох, че ако се приема успоредно и креатин се натоварва много черния дроб, защото терапията е тежка.

Магнезия предполагам мога да го пия. Въведох Б-комплекс, омега 3 и Цинк от вчера.

# 384
mamaLina, за херпес зостер може да се направи акупунктура. Знам че не това е въпроса ти, обаче го казвам, защото съм виждала ефектите от нея.

# 385
  • София
Денис, можеш ли да ми предложиш нещо за подсилване на имунитет за човек, който кара херпес зостер ? Също
Скрит текст:
така, трябва ли да спре ежедневния прием на креатин, колаген, HA, магнезий? Аз разполагам и с DefensePlus Nutribiotic&Epicor.

И въобще - вие  правите ли си detox от тези добавки и за колко време?
Извинявай.
Най-правилно е да се консултираш с лекар, който да направи преценка за причината и оценка на общото състоянието в момента, вкл.  на имунната с-ма и т.н.
Дали да спреш добавките?! - не мога да отговоря.

# 386
  • Berlin
...
Креатин, колаген, магнезий, ХК - няма нужда от спиране. Даже при спиране може да се загубят ефекти от тези добавки, специално колаген и ХК и после отначало.
Отговорът ми е общ, на този въпрос:
...
И въобще - вие  правите ли си detox от тези добавки и за колко време?
Благодаря!

# 387
  • have faith and be patient ..
Денис, може ли предложение за хубав протеин, благодаря!  Може и колаген ❤️

Едит: взех тези два продукта, изкушена от някакво намаление, надявам се да са ок 😁

Последна редакция: пт, 21 авг 2026, 08:17 от С. Алекс

# 388
  • София

- валидни 24 часа, от 20:00 до 20:00ч.
- всеки ден, нови продукти
- до изчерпване на количествата

С. Алекс, продуктите са хубави Peace

# 389
Във връзка с разпродажбата, това е информацията от фейсбук страницата на iherb.

"We're rolling out the most extraordinary sale of the decade..".
Това, което е в момента си е Anniversary Sale. Ще е от 17ти август до 15ти септември  с до -70% на разни продукти плюс дневни флаш предложения. Явно няма да има кодове за -30%, както беше предишните години.

Everything you need, and its all on sale! The iHerb Anniversary Sale is officially here, and the savings are huge:
🎉 Up to 70% OFF site-wide
💳 10% credit back on your order
⚡ Daily Flash Deals you won't want to miss
From skincare and vitamins to pet supplies and pantry staples, now is the time to stock up.

Общи условия

Активация на акаунт