iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 140

• 6 486
  • 139
  •   2
Отговори
# 120
  • Berlin
Същите са (като за САЩ).

Моят код - DCN033

# 121
Някой може ли да ми даде имейл за контакт с iHerb, понеже чат бота им е безполезен.

# 122
Мисля, че вече няма официален e-mail адрес за контакт - връзка може да се осъществи само през чата (като изрично настояваш да те свържат със служител).

Код за отстъпка: CWG5069

# 123
Някой може ли да ми даде имейл за контакт с iHerb, понеже чат бота им е безполезен.

Може да опиташ на този

info@iherb.com

Но може и да е невалиден вече.
Настоявай чат бота да те свърже с човек.
За какво става въпрос?

# 124
Мерси, Гърненце и Елора. Надявах се да са го скрили някъде имейла. Най-накрая успях да накарам виртуалния асистент да изпрати мейл до къстъмър съпорта. Голям зор видях.  Един час безуспешни опити. Исках да се оплача от Български пощи и да им кажа, ако е възможно да не ми пращат с тях повече. Пуснах две поръчки през няколко дена. Първата ми я пуснаха със Спиди, втората с БГ пощи. Аз живея в малко село, с един пощенски код сме със съседното по-голямо, където има пощенски клон. Обаче вътре работи един човек. Сутринта получих съобщение, че ми е там пратката, следобед отивам, работното време е от 08:00 до 12:00 и от 12:30 до 13:30 ч. И най-якото, пет дена ще дават пенсии. Като два от тях даже ще са в други села и пощата няма да работи, т.е. още пет дена не мога да си взема пратката.

# 125
Minnie, много неприятна ситуация! Sad

Аз поръчвам само до Германия (с превозвач), тъй като ми е по-изгодно, демек - в малка или голяма степен, поне засега съм решила казуса с доставките, но разбирам колко са кофти тези постоянни промени, в ущърб на клиента.

Прави ми впечатление, че последната година от 'iHerb', за съжаление, предприеха много стъпки, с които да ощетят и ограничат ползвателите си. Това, сякаш, е в унисон с глобалния тренд, но за обикновения лоялен клиент няма как да не е дразнещо.

Ето, в тази връзка, се сетих да ви питам: къде е отишла категория 'Try It'? През лаптоп поръчвам в повечето случаи, но сега не я намирам...

# 126
И аз не я откривам Try It
Там интересни неща имаше и доста силно намалени.

# 127
  • София
Ето секцията Trial items, но в момента има само 3 продукта:
https://bg.iherb.com/trial-pricing
- в нулевия пост има линк към нея
- в някои секции, периодично, не се предлага нищо, но въпреки това ги посочвам за удобство и с надежда,  отново да са активни

При пълната версия:
- най-отдолу на страницата: Resources=> Sales & Offers =>

натискате линка Trials (1) => след това

Последна редакция: вт, 07 юли 2026, 19:30 от denis©

# 128
Мерси, запазих си я.
Явно са я скрили, защото доста време я издирвах в сайта и не я открих.

# 129
Аз също я намирам чрез търсачката на 'Google', но ми беше интересно през сайта как се стига до въпросната категория. Simple Smile

Там не я откривам никъде.

# 130
  • Berlin
При мен е в началната станцията на приложението, скролвам, докато стигна до секцията.
Скрит текст:
Преди оттам си допълвах с по някой продукт на супер ниска цена, но от известно време няма нищо интересно и като бройка са много малко вече. В момента например има само 3 продукта при мен.😳

# 131
Фолиева киселина, метилфолат търся, Денис! Имала съм нещо набелязано в любили, но е изчерпано.

# 132
  • София
Фолиева киселина, метилфолат търся, Денис! Имала съм нещо набелязано в любили, но е изчерпано.
Ето няколко  предложения за Метилирана ФК, избери си:
https://bg.iherb.com/pr/jarrow-formulas-vegan-methyl-folate-400- … ie-capsules/42778
https://bg.iherb.com/pr/solgar-folate-666-mcg-dfe-100-tablets/14274
https://bg.iherb.com/pr/doctor-s-best-fully-active-folate-400-40 … veggie-caps/38067
- приема се след хранене

iHerb® Код:  YUL919
- въвежда се след друг код

# 133
Minnie, много неприятна ситуация! Sad

Аз поръчвам само до Германия (с превозвач), тъй като ми е по-изгодно, демек - в малка или голяма степен, поне засега съм решила казуса с доставките, но разбирам колко са кофти тези постоянни промени, в ущърб на клиента.
Ще ги разгледам тези превозвачи и вероятно и аз ще се ориентирам към такъв.
Отговориха ми, че доставчика се избирал на база многобройни логистични фактори. Попитах как са се променили тези фактори за 5 дена, ама не ми отговори. Grinning Пита ме как да ми съдейства, казах че искам да ми пренасочат пратката в друг конкретен клон, където гишето за пенсиите е отделно и са с нормално работно време.

# 134
Denis, имам молба към теб! Средата на юни дъщеря ми я оперираха по спешност - спукан, двойно уголемен далак в следствие на Еп Щайн вирус/мононуклеоза/. Оцеля благодарение на бързото и адекватно отношение на докторите! Отстраниха и далака! Сега се възстановява у дома, но трябва да приема дълго време добавки за подпомагане на черния дроб като Карсил и някакви мултивитамини за имунитета и за повишаване на хемоглобина.
  Моля, да ни насочиш към такива добавки!
Благодаря предварително!  Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт