Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 445

• 11 299
  • 303
  •   4
Отговори
# 285

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден неделя!
Нека е слънчев и усмихнат!

Пилотите на "Скудерия Ферари" ще стартират днес от 2 и 3 стартова позиция - успех!!!

Скрит текст:

# 286
  • Пловдив

Нова снимка на Енгин с Емре Туранлъ.
Надявам се наистина да имаме интервю.

Добавям нещо, което прочетох, че всички присъстващи и поддържащи екипите на Ферари, трябва да носят нещо червено. Гледах и видях - каишката на часовника на Енгин е червена.

И нещо интересно от https://www.facebook.com/EnginAkyurekRD/posts/pfbid0MAuHhxhx5ZXo … 4a2pT57jpbJ4xvWUl

Знаем, че Енгин Акюрек е в Унгария като гост на Shell за Гран При на Формула 1. По-долу ще намерите информация за тазгодишното събитие и малко от неговата история.

Стартови позиции за Гран При на Формула 1 2026.

Ландо Норис ще стартира от полпозишън в Гран При на Унгария. Настоящият шампион победи Люис Хамилтън с 0,012 секунди в квалификацията на унгарската писта, а Шарл Льоклер беше трети.

След квалификацията обаче Хамилтън получи наказание от три позиции на стартовата решетка за възпрепятстване на други пилоти. Антонели беше наказан с три позиции за това, че не е намалил скоростта под жълт флаг.

Луис Хамилтън е най-успешният пилот на пистата в Будапеща с общо осем победи.

Какво прави Гран При на Унгария специална и защо трябва да я гледате?

Гран При на Унгария е основен елемент в календара на Формула 1 от 1986 г., когато става първото състезание от Формула 1, проведено зад Желязната завеса, исторически момент в разширяването на спорта в Източна Европа.

Тясната, криволичеща писта представлява едно от най-уникалните предизвикателства за шофиране във Формула 1, придавайки на състезанието отчетливо тактически характер. Изпреварването е трудно, така че квалификациите, управлението на гумите и стратегията за боксовете често са от решаващо значение.

Унгарската писта винаги е имала репутацията на взискателна и с право, тъй като е известна като „Монако без стени“. Това е тясна, технична и изключително взискателна писта, почти непрекъсната поредица от завои с малко значителни прави, което означава, че пилотите имат малко време за почивка и трябва внимателно да набират инерция от един участък към следващия. Една малка грешка може да се окаже много скъпоструваща.

Пистата е построена в естествена депресия близо до столицата Будапеща, а състезанията обикновено се провеждат в средата на европейското лято. Следователно, жегата представлява допълнително предизвикателство за отборите и пилотите.

Запомнящи се моменти на унгарската писта:
1989 г. – Когато британецът Найджъл Мансел, стартирайки от дванадесета позиция след трудна квалификационна сесия, бързо се изкачи през полето, преди да надделее в битка с Айртон Сена 🙏, за да спечели с 26 секунди.

1998 г. – Мика Хакинен в Макларън сякаш контролираше състезанието, докато Ферари не промениха стратегията си и Михаел Шумахер във Ферари успя да вземе победата.

2006 г. – Дженсън Бътън постигна дългоочакваната си първа победа във Формула 1, след като стартира от 14-та позиция.

2014 г. – Даниел Рикардо грабна победата от Фернандо Алонсо в последните обиколки.

2021 г. – Естебан Окон постигна първата си победа във Формула 1 след хаотичен старт на мокра настилка.

Последна редакция: нд, 26 юли 2026, 14:27 от mariana51

# 287

Пълен релакс днес...
Аз обаче отивам на работа.

Формула 1 видях, че върви. Пилотите на Скудерия Ферари остават извън челната тройка, но има още няколко обиколки до финала.
Надявам се все пак на някоя и друга снимка на един определен човек от публиката...

# 288
  • Пловдив

Енгин е лайкнал този пост от инстаграма на Аслъ, сякаш казва „до скоро“.
Снимките са 10 - ето линк, който иска да ги разгледа: https://www.instagram.com/p/DbQA5IHjEAK/?hl=bg&img_index=1

# 289
  • Варна
Привет, момичета !

Благодаря за всичко, което сте донесли Two Hearts
Имаме си доста снимки, доволна Smile

Енгин е супер, Ще се разходи из Будапеща, хубав град е, има какво
да се види !
Аслъ си почива активно, голяма сладурана е !
Туба  не спира, постоянно пътува, работи, страшно енергичен човек е Two Hearts

и Хазал е в Унгария с нея и още доста актьори ...

# 290
  • Пловдив

Енгин в сторито си отрази тази победа.
Волейболният женски тим на Турция спечели Лигата на нациите за втори път в историята си, след като победи тима на Бразилия във финала с 3:1.

# 291

Добро утро момичета 💕
Хубав и успешен понеделник!

# 292
Добро утро и от мен. Много усмивки ви желая!

# 293
  • Пловдив

Добро утро в понеделник, успешен да е.
Чакаме си новини, както винаги.
За сведение:
На Гран при на Унгария пилотите на Ферари завършиха на четвърто и пето място. Шарл Льоклер се класира четвърти, а съотборникът му Люис Хамилтън остана пети след наложено наказание/5 секунди наказание за превишена скорост в питлейна. (Питлейнът (pit lane) е специална алея на състезателна писта, където отборите спират за смяна на гуми, зареждане с гориво и ремонти.)

# 294
  • Варна
Привет, момичета !

Турецкия сериал "#Meu Nome é Farah" (#AdımFarah), в котором участвуют Эгин Акюрек и Демет Оздемир, започва да привлека вниманието среди бразильских зрителей после своего релиз на каталоге Netflix Brazil.
Представленная в прошлую петък, продукция достигла 7-ма позиция в Netflix Top 10 в Бразилия, демонстрируйки интереса бразильского зрителя к турецким продукциям, а особено к работам двух главных героев.

Успех на Фара в Бразилския Netflix Two Hearts

Не си падам по Формула, не съм в час така да се каже, чакам си
някоя снимчица още Smiley
Хубав ден !

# 295
  • Пловдив

Също не си падам по Формула 1, но уважих посещението на Енгин в Будапеща и с предния си пост е логично да знаем как завърши тя. Извинявам се, ако съм ви натоварила излишно.
Не знам, да попитам, радвате ли се на успехите на Никола Цолов във Формула 2? По тв ни информират за него.

# 296

Също не си падам по Формула 1, но уважих посещението на Енгин в Будапеща и с предния си пост е логично да знаем как завърши тя. Извинявам се, ако съм ви натоварила излишно.
Не знам, да попитам, радвате ли се на успехите на Никола Цолов във Формула 2? По тв ни информират за него.

Аз лично се радвам на успехите на Никола Цолов, както и на всеки успех на български  спортист!

# 297
  • Пловдив

Нови снимки на Енгин в Будапеща.
Тези снимки си ги е сложил в инстаграм профила си: https://www.instagram.com/p/DbSmhzZiOIu/?img_index=1

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 13:59 от mariana51

# 298
Привет!

Аз подкрепям всеки талантлив българин ,но успехите в агресивните спортове не ме радват особено, в смисъл че не харесвам тия спортове.
Всяка вечер след 11-12 часа слушам форсирането на двигатели по близкия булевард до нас и е много дразнещо когато искаш да спиш.

Сякаш не са минали 10 години 😍

На Туба дънките много ги харесах, а бе красива жена ,без дори да се опитва 😍

# 299

Момичета Two Hearts
Докато във Формула 1 се състезаваше Михаел Шумахер всичко сме гледали. Купуваха се специалните списания с програмата за годината /къде, кога,кой/. Дори синът ми имаше шапка и шал с инициалите на Ферари, че и някаква специална чаша бяхме му купили /стои за сувенир/.

Общи условия

Активация на акаунт