Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 445

• 24 164
  • 609
  •   6
Отговори
# 600

Един от любимите ми моменти.

# 601
  • Пловдив

Привет. Търси си фенките...

# 602

Направо се загубихме в дъжда.
При мен вече няколко часа си вали типичен есенен дъжд. Стана и студено.

# 603
А на мен ми домъчня за Санджар... Laughing Аз много го защитавах по форумите преди 5-6 години и и досега вярвам, че той беше много добър, честен, отговорен, емоционален и справедлив човек! Неслихан и номерата й да оставим настрана, но аз по принцип никога не разбрах и не одобрих поведението на Наре и отношението й към Санджар. Нито сръдните й оправдах докрай, нито  ревността й заради Менекше, нито каквото и да било друго от поведението й в последните петнадесетина серии, преди да си замине.

Добро утро на всички!

# 604
А на мен ми домъчня за Санджар... Laughing Аз много го защитавах по форумите преди 5-6 години и и досега вярвам, че той беше много добър, честен, отговорен, емоционален и справедлив човек! Неслихан и номерата й да оставим настрана, но аз по принцип никога не разбрах и не одобрих поведението на Наре и отношението й към Санджар. Нито сръдните й оправдах докрай, нито  ревността й заради Менекше, нито каквото и да било друго от поведението й в последните петнадесетина серии, преди да си замине.

Добро утро на всички!

+100

Добро утро 🙂

# 605

Добро неделно утро Two Hearts
Нека е добра неделята!

Присетили сте се за Санджар - още тогава /когато гледахме/ си имах едно предположение за "продължението" на историята, но Н.А. напусна, У.К. също поради причини които знаем. Дойдоха Ейлем Д. като СЦ и Т.Б. в продължаваща главна роля. Естествено видяхме и коментирахме новото развитие на историята.
Обаче, как ли щеше да продължи историята по първия вариант - с Наре и Гедиз? И СЦ - Ейлем Д.?
Мисля си, че всичко щеше да бъде преобърнато - т.е. всеки щеше по един или друг начин да "влезе" в обувките на другия.
Наре в нежелан, но обвързващ за 1 година брак, баща по-властен и от Халисе и съпруг с амбиции по-големи от тези на Менекшето, плюс това много по-умен и комбинативен, още повече с подкрепата на посланика.
Да си отговорим на един въпрос - откъде посланикът "извади" онова оневиняващо Санджар видео? Ами - от Гедиз, който също е бил там и е снимал всичко. Просто тази идея си остана за по-нататък.
Истините за Гедиз щяха да излизат една по една и Наре щеше да изпитва същото като Санджар с Менекше.
Гедиз най-вероятно щеше да иска да отидат някъде - Истанбул или чужбина, но Санджар нямаше да пусне Мелек, която едва ли вече щеше да харесва толкова Гедиз аби. Пак драма за всички.
Защо си мисля всичко това - ами старите СЦ оставиха много материал във вид на подсказки /специално за Гедиз/ и в резултат Ураз К. беше обосновал своето оттегляне от проекта с тезата, че героят му търпи негативно развитие и той не може да приеме това продължение. Обяви, че прекратява участие, с договорка да дозаснеме още  2 или 3 серии /което му прави чест, признавам/.
Всичко друго знаем, знаем кои всъщност спасиха прехода и презаснеха цяла една серия, за да продължи историята.

# 606
  • Пловдив

Здравейте, никога не е късно за още едно кафе...
Хем неделя, хем 13-и, дано имаме и новини.

# 607

Сетих се още нещо за Санджар Ефе. Помните ли как обсъждаха този скок на Санджар/Енгин  едни "вещи" разбирачки и по съвместителство фенки на двойката Гедиз/Наре - при положение, че такава нямаше в СЦ, а беше единствено в техните желания и фантазии.

# 608
  • Пловдив

Не мога да повярвам - Енгин в сторито си ни пусна тази снимка с Аслъ.

И Аслъ в сторито си.

# 609

Не мога да повярвам - Енгин в сторито си ни пусна тази снимка с Аслъ.

И Аслъ в сторито си.

Чудесно настроение ,смях до сълзи. И са със слънчев загар, ще гледаме нещо красиво ,сигурна съм 😍

Общи условия

Активация на акаунт