Сполучливи имитации на маркови парфюми - 68

• 38 954
  • 655
  •   2
Отговори
# 645
Имам Angel's Share от Гиза. Топъл, плътен, пикантен, вкусен. Много наситен, траен, шлейфов. Не мога да се изкажа дали е близък до оригинала, обаче. Горещо препоръчвам да се пробва. Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 646
Пробвайте на Zimaya Sharaf Blend , според мен е добра и бюджетна алтернатива на angels share.

# 647
Аз мога да препоръчам Lattafa Niche Emarati Zikra. Според отзивите, които съм чела, бил най-добрият клонинг на Angels' Share. Не познавам оригинала, обаче. Днес бях със  Zimaya Sharaf Blend. Сигурно 10 пъти се напръсках, но едва го усещам, много близо до кожата стои. При дъщерята същото положение. Аз съм го купувала от тук, а тя нейния от Нидерландия. Различни партиди, но явно си е такъв парфюма.

# 648
Днес в Дъглас пробвах Angel's share, досега само от блотер го познавах но сега за първи път можах да се пръснах с него и съм безнадежно влюбена😍Това е най-красивият и луксозен парфюм който съм срещала досега и на неговия фон всички мои притежания ми изглеждат банални и скучни, за съжаление цената му сериозно надвишава психологическата ми граница за парфюм😭 Дали може да се намери някакъв приличен дюп?
Пробвайте
KILIAN PARIS Angels' Share On The Rocks,също е много хубав.

# 649
Днес в Дъглас пробвах Angel's share, досега само от блотер го познавах но сега за първи път можах да се пръснах с него и съм безнадежно влюбена😍Това е най-красивият и луксозен парфюм който съм срещала досега и на неговия фон всички мои притежания ми изглеждат банални и скучни, за съжаление цената му сериозно надвишава психологическата ми граница за парфюм😭 Дали може да се намери някакъв приличен дюп? BTW в тази връзка се чудя защо Камра се спряга за негов аналог като те нямат нищо общо 🤔
Menerva, и аз като теб /но преди няколко години/ се влюбих в този парфюм. И от тогава изпробвах какво ли не като негова имитация. Khamrah Lattafa /във всичките и разновидности/ няма нищо общо като прилика с него, така е. Едно направление, но нищо друго. Далечни братовчеди. Имитацията на Гиза е близка, но е малко по - груба. След едно ревю на ютуб блогер американец, открих MONTAGE INTENSE. Наистина супер близък като аромат до оригинала. После и Заг Зодиак пуснаха своята имитация 432 AS. Пробвах я и се влюбих конкретно в нея, защото в нея аз усещах в по - голяма степен аромата на "тиква" Flowers Jack O LanternSmiley /без значение дали я има или няма в обонятелната пирамида във фрагрантика, аз тиква усещам!/ Дебело подчертавам, обаче, че този Заг Зодиак съм го купила още от Иво, а не сега. Защото тук се чуха мнения, че качеството на Заг Зодиак се е влошило. И след всичко това, не се сдържах и купих и още една имитация - Kismet Magic Maison Alhambra, където /според мен/ тиквата, която се усеща е с добавена и лека сладост...Yum
П.П.: от  MONTAGE INTENSE съм изпръскала цяло шише 100 мл., това ми е второто. На снимката, по средата е имитацията на Заг Зодиак , като това също е второ пълнене на шишенцето.

# 650
  • BG-DE
Много благодаря на всички за препоръките, страхотни сте 💐 Соларче, започвам да търся веднага този MONTAGE INTENSE, а междувременно поръчах Teriaq intense пък да видим дали няма да е пак греда😊

# 651
Здравейте!

Търся аналог на този парфюм🤗

# 652
  • русе
Да похваля трайността на L'ATELIER PARFUM, пръснаха ми за проба от si -Armani  и цял  след обяд продължава да мирише.

# 653
  • Бургас
Привет на всички 😊
С години не съм писала в темата, понеже залитнах към арабските парфюми и отливки на оригиналите.
За аналог на Angel's share споделям мнението на Solar fields- все нещо им липсва в развитието.
Правила съм успореден тест на оригнал и аналог - на моята кожа най-голямо сходство има версията на Заг Зодиак ( купена от Иво. Сега разбирам, че вече не продава 😭 Ще се върна назад да прочета- сигурно е коментирано).
Иначе идвам с въпрос от кой сайт си поръчвате парфюмите на Yodeyma?
Подариха ми мостри на Lido ( аналог на Impadia), Dorian (Imagination) и Mint ocean ( Torino 21). Доста съм впечатлена и искам да поръчам още количества, да ги разнося.

# 654
  • София
От Ivayla.bg съм поръчвала Yodeyma.

# 655
  • Бургас
От Ivayla.bg съм поръчвала Yodeyma.
Благодаря Innocent Отивам да напълня количката Relaxed супер е, че имат и мострички по 2,5,10мл.
Menerva Blush Teriaq intense ми е любим аромат за студено време- сладък, тежък, опушен, с много добра трайност 💖 Обожавам парфюми с канела за по-хладно време.

Общи условия

Активация на акаунт