Юнски бебета 2026 ☀

• 6 126
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
И аз съм така с дрехите.. нося три неща и отказвам да давам пари за дрехи в размер, в който не смятам да оставам… :д

# 286
Вие какво правите като се събудят мъниците след кратка дрямка и има доста време до следващото хранене? Аз гледам вече да го приспивам я на шезлонг, я в кошарката, но така спи 20-30-40 мин, постоянно се стряска и съня му е доста неспокоен като цяло, за дневния имам предвид. През нощта си спи в леглото и както откарваше до пет-шест сега започна да се буди в един … През деня като дремне малко и се събуди след това настава ужас. Играем си половин час и после едно кривене, нито иска да заспи, нито е време за кърмене .. направо изпадам в паника като се събуди, а то се случва постоянно ако не сме в количката и навън ..
Аз вече си влизам в старите дрехи, върнала съм си килограмите, но и зора до сега беше огромен. Гледам го предимно сама, мъжа ми рядко помага, просто не може да се справи. Около мен е, уж да ми помогне, но нито може да го приспи, нито му идва от вътре да го занимава, за упражнения да не говорим. Трябва да ходя след него и да казвам какво да прави, а аз така не мога да си почина. Затова съм се принудила само в краен случай да го занимавам и сутрин да мога поне да се изкъпя и да хапна нещо. Обяда го пропускам и евентуално хапвам към три, като го накърмя и господина благоволи да не е крив и да реве, макар, че напоследък вече го оставям да реве и аз хапвам. Относно колежките - всеки е свободен да прави каквото си иска, ако на мъжа ми му се иска да кривне, с моята ревност или без нея пак ще го направи. В цялата работа по-добре да не се тормозя и да го мисля, а стане ли и аз разбера то е ясно, че няма път напред..

# 287
Относно дрехите и аз много малко неща нося. То не стига, че си родил и имаш още килца за сваляне, но и дрехи подходящи за кърмене трябва да са. Въпреки че сега умно подходих като купувах дрехи по време на бременността, които да ми стават гледах да са с голямо деколте и евентуално да мога да нося след това.
А относно кърменето вие осмелявате ли да се кърмите навън. Откакто съм родила не съм видяла друга кърмеща майка, а и преди това много рядко. Аз кърмя сравително често и доста пъти ми се е налагало, но все едно съм изключение.

А за мъжа и заглеждането по други жени дори и не съм си помислила, но той моя мъж е супер семеен тип и голям моралист на тази тема. Имам му пълното доверие. Страшно много ми помага и е супер смел. Мен ме беше страх да изляза с 2те деца (1г9м) разлика. Той вече няколко пъти ги е извеждал сам. Оставям му ги за малко и като се върна е един мир и спокойствие. Все едно той се справя по-добре от мен дори.

# 288
Кърмя навън и даже не се покривам вече. И без това ми е трудно да намеря подходяща поза, остава и да съм с кофти дрехи или покривало. Дреме ми...
В нашия град обаче започнаха да слагат стикери на входовете на музеи, магазини и ресторанти, където кърменето е добре дошло. Самият факт, че са нужни такива стикери, си е срамен, ама...

# 289
Ние сме от малък град в който хората определено им е странно като те видят, но хич не се притеснявам сядам си на някоя пейка в парка и я храня, иначе трябва да се прибирам постоянно. Иначе и на София като ходим я на лекар, я на разходка ии по заведения си кърмя.

# 290
Аз успях веднага да върна килата от забременяването, но и качих само 10. Реално си имам едни 5 излишни от преди това и ми се иска да се върна да тренирам обаче страшно много ме мързи.

Нещо обаче страшно съм се изпъпчила ... и най вече по гърба, абе ужас.

Иначе по темата с ревността, аз съм от жените които никога не са ревнували и нямам прптив мъжа ми да си има приятели и да излиза с тях, нито ми пречат колежки и тн. В семейството ми всички са разведени и добре знам, че ако някой иска нещо друго няма какво да го спре. Иначе помага много, гледа я, храни я, занимава я, единствено не успява вече да я приспива.

Споделете как е при вас времето по корем. При нас е ужас страшни протести, ревове, седи седи и изведнъж просто забива главата и пищи, а иначе отлично си държи сама главата вече и седи по корем, ако я подпра с такава възглавничка за поставяне. Обаче без нея направо истерия голяма. Притеснявам се дали вече на 3 месеца не трябва да си стои спокойно по корем.

# 291
Аз не слагам по корем. Като го нося си държи главата, гледа си. Не виждам за нужно нарочно да си причинявам истерии. Днес ММ го обърна по корем и едвам го успокоихме после. Мерси съм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт