Как да засилим метаболизма си!

• 36 273
  • 354
  •   1
Отговори
# 210
благодаря ти.
Работата е там, че през деня съм на работа, а вечер съм на кростренажора у дома. Няма време за фитнесзали. Като казваш през 2 часа ядене, имаш предвид белтъчна храна или не?

# 211
Да newsm10
А кроса си го карай,не спирай,даже увеличи времето smile3501

# 212
# 213

Не мога да повярвам ,че няма ефект.
Доста хора го вземат,мои познати и непознати ,и до сега всички свалят!! newsm78
Изчакай още седмица,просто не знам кво да те посъветвам?

Явно съм изключение.  Wink Да, ще продължа да го взимам.
Не си само ти изключение  SickДнес започнах втора опаковка а нямам нито един килограм надоло.Ще испия и тази опаковка и ако е същото го спирам smile3515

# 214
Kakва е опаковката?

# 215
Бяла с черен етикет и една червена лента на която са разположени буквите "LIPOZAN"

# 216
Ами кво да ти кажа,спирай ги щом не ти помагат!
Сестра ми с тях свали 12 кг,без фитнес!
Нямам коментар.Просто до сега всеки е свалял с тях.   bouquet

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 16:09 от Поци

# 217
 Shocked  Колко време ги е пила?

# 218
4 месеца,но при всеки явно е различно щото виждам ,че пишат и дами при които ефекта е 0 newsm78

# 219
Кажете, моля, кардио всеки ден или 3 пъти седмично?

ПП. Междувременно прочетох статията в темата за велото, дават го 3 пъти. Така че, не ми отговаряйте, ако сте съгласни с нея.

Последна редакция: пн, 28 май 2007, 22:37 от valieta

# 220
Не съм съгласен! smile3513
Всеки ден кардио newsm10

# 221
  • Варна
Всеки ден кардио newsm10
Аз пък не съм съгласна с теб-3 пъти кардио е достатъчно, ако включи 2 тренировки с тежести и упражнения със собствено тегло ще гори много повече мазнини
Примерно 20-30мин кардио и 15мин гири, ластици, дъмбели, кофи, набирания, напади с тежести вършат много повече работа, отколкото въртене на колело или пътечка
С всекидневното кардио организма свиквва много бързо и стига до насищане, в което не гориш нищо, освен че се изпотяваш и обезводняваш, но не и обезмазняваш bowuu

# 222
  • София

С всекидневното кардио организма свиквва много бързо и стига до насищане, в което не гориш нищо, освен че се изпотяваш и обезводняваш, но не и обезмазняваш bowuu

ахам

# 223
Така е,и аз мислА като Тони4. Трябва си разнообразие,не може все боб,нали така беше лафа?

# 224
Всеки ден кардио newsm10
Аз пък не съм съгласна с теб-3 пъти кардио е достатъчно, ако включи 2 тренировки с тежести и упражнения със собствено тегло ще гори много повече мазнини
Примерно 20-30мин кардио и 15мин гири, ластици, дъмбели, кофи, набирания, напади с тежести вършат много повече работа, отколкото въртене на колело или пътечка

Аз дебели лекоатлети не съм виждал! newsm78
А ти?А те тренират всеки ден,даже и двуразово.
С кардиото организма не може да свикне! newsm10
Бягай ти всеки ден,пък да видим как ще ти свикне организма

Общи условия

Активация на акаунт