💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 60/

• 38 042
  • 640
  •   1
Отговори
# 585
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 586
Здравейте, 🌞

Знаете ли това откога е, дали е ново?

- Ханде, Роузи и Кели Ръдърфорд бяха гости на първия ред на ревюто на Elie Saab

Хубав ден на всички 😃

# 587
Нова снимка от Баку:

Ново/старо
"Родителите на Керем присъстваха на дипломирането на Каан, синът на най-близките им приятели, от програмата за бизнес администрация в Йейл"

Simple Smile
От Based Istanbul Simple Smile

ДУЙГУ: Разкажете ни за момента, в който осъзнахте, че актьорството ще стане вашата професия.

ХАНДЕ: Всъщност, може да се каже, че го знаех от момента, в който за първи път започнах да мечтая за актьорство. Нямаше нито един съдбовен момент, който да ме накара да кажа: „Това е!“ По-скоро беше любопитство, което започна в детството и никога не избледня. През годините този интерес се разви първо в желание, а след това в решителност. Така че, не казах един ден: „Това е моята професия“. Просто вдъхнах живот, стъпка по стъпка, на това, което беше в мен от самото начало.

ДУЙГУ: Накъде води този път?

ХАНДЕ: Вече не възприемам това пътуване като движение към някаква крайна цел. По-скоро то е състояние на битието, което непрекъснато се развива. Във всеки проект, във всяка история, във всяка среща научавам нещо ново за себе си. И именно този процес на учене е моята основна движеща сила.
Скрит текст:

# 588
  • София
Здравейте! Flowers Leaves

Здравейте, 🌞
Скрит текст:

Знаете ли това откога е, дали е ново?

- Ханде, Роузи и Кели Ръдърфорд бяха гости на първия ред на ревюто на Elie Saab

Хубав ден на всички 😃

С любезното съдействие на AI, /надявам се, да не в сгрешил!/ Grinning

Ханде Ерчел, Роузи Хънтингтън-Уайтли и Кели Ръдърфорд бяха заедно на грандиозното модно шоу „The 1001 Seasons of Elie Saab“, проведено в Рияд, Саудитска Арабия.
Събитието отпразнува 45-ата годишнина на ливанския дизайнер и се превърна в едно от най-емблематичните модни събития. Трите звездни дами седнаха една до друга на първия ред (front row), а моментите и кадрите им заедно бързо станаха вирални в социалните мрежи.
•   Ханде Ерчел заложи на архивна рокля от висшата мода на Elie Saab от колекцията за 2003 година.
https://www.instagram.com/reel/DCUbQ0aS-JR/?hl=bg
•   Роузи Хънтингтън-Уайтли блесна в елегантен бял тоалет, украсен с детайли от рози.
•   Кели Ръдърфорд допълни блясъка на вечерта в изящна рокля на ливанския дизайнер.
Шоуто беше едно от най-мащабните модни събития за годината, съчетавайки представянето на над 300 нови дизайна с музикални изпълнения на световни икони като Селин Дион, Дженифър Лопес и Камила Кабело.

Събитието „The 1001 Seasons of ELIE SAAB“ се проведе на 13 ноември 2024 г. в Риад, Саудитска Арабия, като част от фестивала Riyadh Season, за да отбележи 45-годишнината на модната марка.

Снимки и подробности за събитието има в нашата тема 41   https://www.bg-mamma.com/?topic=1704552.330
Sunglasses

Спокоен ден на всички! Grinning

# 589
Дилеми, 💐

# 590
Ханде в списание N46 Based Istanbul ICONS
https://basedistanbul.com/inner-landscapes-w-hande-ercel

Вътрешни пейзажи с Ханде Ерсел

Мечтите на някои хора са по-големи от живота им. Но това пътуване не е отправна точка или препратка към миналото, а състояние на промяна. Точно както някои пътувания нямат крайна цел. Някои хора просто се трансформират, създавайки свой собствен свят.

Можете психологически да разделите времето на две равни части: минало и бъдеще. Но всичко, което имате, е настоящият момент. Можете да откриете себе си само тук и сега, а не в следите на миналото или в дълбокото синьо на бъдещето. Ханде Ерчел ни подхожда точно от такава вселена. Осъзнавайки, че животът е баланс между причина и следствие, тя подхожда към себе си със състрадание. Това е първото нещо, което забелязвате, когато се доближите до света на Ханде Ерчел, свят, който черпи силата си от открития в собствената си реалност. Постоянно движещ се вътрешен свят, в центъра на видимостта, но оставащ верен на себе си. В рамките на една история, която изглежда ясна отвън, други истории тихо се наслагват. Ханде, която никога не е оформяла мечтите си според измеренията на живота, който е живяла, е избрала вместо това да се трансформира в някой, който може да носи тези мечти. Може би това е, което все още я тласка напред днес: не желанието да стигне до заключение, а постоянно развиващото се състояние на идентичност.

Тази история носи белезите на принадлежност, а не на успех, на самоличност, а не на видимост, и на уязвимост, а не на сила. Ханде Ерчел ни напомня за деликатния баланс, необходим, за да чуем гласовете на другите, без да загубим своя собствен. Защото животът се отнася с теб така, както ти се отнасяш със себе си. Мисля, че човек е толкова силен, колкото може да остане верен на себе си, и толкова решителен, колкото може да чуе собствения си глас. Никой успех не е и не може да бъде случаен. Докато създаваш своя собствена икона във всяка епоха, най-дълбокото пътешествие е да можеш да продължиш да чуваш собствения си глас на място, където светът се опитва да те убеди кой си. Ние сме в емблематичната вселена на Ханде Ерчел. Това е свят, който се простира от миналото към бъдещето, но също така познава стойността на настоящия момент.

Скрит текст:
ДУЙГУ: Как хората, чиито мечти са по-големи от живота им, успяват да ги превърнат в реалност?

ХАНДЕ: Мечтите ми винаги са били по-големи от живота, който живеех; затова вместо да ги свивам, избрах да стана някой, който може да носи това бреме. Мечтането е мимолетно, но носенето на тази мечта изисква усилия и търпение.

ДУЙГУ: Как защитаваш Ханде от Ханде Ерчел? Кой я познава?

ХАНДЕ: За мен защитата на Ханде от Ханде Ерчел е въпрос на баланс. Има тънка граница между това да бъдеш видим и да останеш верен на себе си. Хората те наблюдават, говорят за теб, пишат история… Но ти не винаги си напълно присъстващ в тази история. Мога да споделя истинското си аз само с много ограничена група хора, на които имам доверие.

ДУЙГУ: Върни ни в момента, в който осъзна, че актьорството ще стане твоята професия.

ХАНДЕ: Всъщност мога да кажа, че знаех, че актьорството ще бъде моята професия от момента, в който за първи път мечтаех за това. Нямаше сцена, в която да си кажа „Това е то“; имаше любопитство, което се зароди в мен, когато бях много малка, и никога не изчезна. През годините това любопитство се превърна първо в желание, а след това в решителност. Така че не казах изведнъж „Това е моята професия“; аз вдъхнах живот на това, което беше в мен от самото начало, стъпка по стъпка.

ДУЙГУ: Накъде води това пътуване?

ХАНДЕ: Вече не възприемам това пътуване като „дестинация“. То е по-скоро като постоянно развиващо се състояние на идентичност. Във всеки проект, всяка история, всяка среща, научавам нещо ново за себе си. И това състояние на учене е основната мотивация, която ме тласка напред.

ДУЙГУ:  Какво кара сърцето ти да бие учестено, когато започне да чете нов сценарий?

ХАНДЕ: В един нов сценарий това, което ме вълнува най-много, не са перфектните герои, а по-скоро крехките и нерешителни хора, които се открояват със своите недостатъци и вътрешни конфликти. Повече ме привличат истории, които оставят нещата недовършени, неизказани и които избягват лесното даване на отговори.

ДУЙГУ: Как героите, които срещате във всеки нов проект, оставят своя отпечатък върху личния път на Ханде?

ХАНДЕ: Всеки герой, когото играя, остава с мен. Понякога е поглед, понякога изречение... Те стават част от мен, без да го осъзнавам. Ето защо не мисля, че някога съм успявала напълно да оставя някой от тях зад гърба си.

ДУЙГУ: Колко важна е способността да изразяваш себе си в реалността си?

ХАНДЕ: Изразяването на себе си е незаменима нужда за мен. Когато не мога да изразя чувствата си, те се натрупват в мен и стават все по-тежки. Може би затова често изразявам чувствата си чрез рисунките и картините си; изкуството често не е избор за мен, а необходимост.

ДУЙГУ: Колко място отделяте вие ​​лично за мисли в умовете на други хора?

ХАНДЕ: Винаги се опитвам да оставя място за мислите на другите хора; различните гледни точки ме обогатяват. Но с течение на времето научих, че има много тънка граница между това да чуеш гласа на всеки и да загубиш собствения си глас в тях. Отне ми години, за да намеря този баланс.

ДУЙГУ: Успя ли да спазиш обещанията, които даде на Ханде, когато беше малка?

ХАНДЕ: Спазих всички обещания, които си дадох, когато бях малка; но тази малка Ханде е все още с мен и аз продължавам да ѝ давам нови обещания.

ДУЙГУ: Как бихте определили успеха?

ХАНДЕ: Моята концепция за успех се промени през годините. Преди беше по-видима, по-измерима. Сега е много по-вътрешна; моменти, когато съм в мир със себе си, когато се чувствам удовлетворена от работата, която върша... Това е, което наистина определя успеха за мен.

ДУЙГУ: Какво означава страстта за теб?

ХАНДЕ: Страстта е нещо, от което не можеш да се откажеш. Тя те предизвиква, уморява те, но винаги те зове обратно. Това е мястото, където логиката замлъква и сърцето ти те води.

ДУЙГУ: Влияе ли концепцията за власт на решенията?

ХАНДЕ: Властта никога не е била моя цел. Но когато станах по-видима, осъзнах, че тя носи със себе си област на влияние, а това влияние идва с отговорност. Винаги предприемам стъпките си с това чувство за отговорност.

ДУЙГУ: Каква роля играе вдъхновението във вашата кариера?

ХАНДЕ: Не намирам вдъхновение; то ме намира в потока. И често точно когато най-много имам нужда от него. Понякога насън, понякога на разходка, а понякога и в най-уязвимия си момент…

ДУЙГУ: Ти си на страната, която вдъхновява хората, как това ти влияе?

ХАНДЕ: Вдъхновяването на хората е много ценна, но и чувствителна област. Защото хората виждат не само успех, но и искреност. Ето защо за мен все по-важно е да не се отказвам от това да бъда себе си.

ДУЙГУ: Идентичността не е просто свързана с това да си индивид, а и с принадлежност. От тази гледна точка, доколко смятате, че сте успели да реализирате потенциала си?

ХАНДЕ: Сега разбирам много по-добре, че идентичността се формира не само от въпроса „Кой съм аз?“, но и от въпроса „Къде чувствам, че принадлежа?“. Себереализацията не е завършена цел за мен, а непрекъснато пътешествие. Днес се чувствам много по-близо до себе си, отколкото преди, защото мога да нося заедно своите недостатъци, противоречия, силни страни и уязвимости.

ДУЙГУ: Като артист и жена, при какви обстоятелства според теб си се свързала най-пряко с истинското си аз?

ХАНДЕ: Като артист и жена, се свързвам най-дълбоко със себе си, когато съм сама. Когато съм далеч от шума, очакванията, това, което всички искат да видят в мен... Там се появява едно по-просто, по-автентично аз. Това пространство е ценно за мен, защото всичко започва оттам.

ДУЙГУ: Във вселена, където всичко изглежда еднакво, как запазвате своята уникалност?

ХАНДЕ: В свят, където всичко изглежда еднакво, не се опитвам да правя нищо допълнително, за да остана уникален; просто се опитвам да не се отклонявам от себе си. Защото в момента, в който човек се опита да бъде като другите, той губи собствената си история. За мен оригиналността е, на първо място, да бъдеш верен на себе си.

ДУЙГУ: Страхувате ли се да не правите грешки?

ХАНДЕ: Не се страхувам да правя грешки; защото грешките често не са недостатък, а форма на осъзнаване. Именно там израснах най-много. Наистина трудното е да игнорирам това осъзнаване, да остана заседнал в същата грешка. За мен най-важното е да мога да продължа напред.

ДУЙГУ: Какво ви е научила за вас самите връзката ви с вашата уязвимост?

ХАНДЕ: В свят, където да изглеждаш силна е толкова важно, приемането на моята уязвимост беше повратна точка за мен. Осъзнах, че това, което години наред бях възприемала като слабост, всъщност беше самата смелост. Не можеш да изградиш истинска връзка, без да отвориш сърцето си и да поемеш рискове. Днес научавам най-много за себе си в най-уязвимите си моменти и през повечето време избирам да остана жива, дори когато това означава да рискувам да бъда наранена.

ДУЙГУ: Отнасяте ли се със себе си грубо или мило?

ХАНДЕ: Да се ​​науча да бъда състрадателна към себе си не беше лесно. Защото хората често не успяват да се научат да показват към себе си същото разбиране, което лесно показват на другите. Преди бях по-строга към себе си; по-критична, по-малко разбираща. Но с течение на времето осъзнах, че начинът, по който се отнасяш към себе си, е начинът, по който гледаш на живота, и нищо наистина не се променя, освен ако вътрешният ти глас не се промени.

# 591
Миси, 💐

Момичето на Flormar

# 592
Не знам, от къде е, но сладка.

и това:

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 19:26 от Poli Hristova

# 593

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 594
Здравейте, 🌞

( Ханде на заден фон 😃)

Според мен Мета и Ханде ни готвят нещо 🤔

Хубав ден на всички 😃

# 595
Ново:
"Керем Бюрсин за кампанията на Under Armour"
https://x.com/MarinaSaley/status/2080898119399625082

# 596
Здравейте момичета!!
Някой знае ли дали ще снима тази есен филм Ханде ? Говори се ,че имала предложение!! Благодаря ако знаете  да ми  отговорите!!
Хубав ден!!

# 597
Все още няма никаква официална информация.
И на мен много ми се иска да видим Ханде в нов проект ☺️

Родителите на Керем още са в Бодрум

Зад кадър

# 598
Все още няма никаква официална информация.
И на мен много ми се иска да видим Ханде в нов проект ☺️

Родителите на Керем още са в Бодрум

Зад кадър

Благодаря за информацията!!

# 599

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт