Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 18 441
  • 325
  •   2
Отговори
# 315
  • в 1001-та нощ
След като сте направила избор на лекар - доверете се Flowers Hibiscus Д-р Чилингирова е професионалист с опит, който ще Ви препоръча процедура след преглед в непосредствен контакт с Вас. Каквото и да Ви предложат тук хората, които не са професионалисти и не са Ви виждали, ще е ирелевантно Simple Smile

# 316
За ботокса на гневна и чело гледай много да не ги бавиш ,ако има индикации ,защото гневната задълбае ли се с нищо не се маха ,може само да се омекоти.
Иначе juvederm е хубав мек бустер за хора които нямат особени проблеми с кожата само за глоу ъп.Нз какво имаш предвид с това ,че не се повтаря -абсолютно може да се повтори по препоръка на лекаря ,ако кожата го изисква .На мен ми препоръчаха след два месеца да сложа още една спринцовка ,а на някои слагат направо две .Аз отказах ,не ми се занимаваше и според мен ефекта не е толкова уау за парите си.Трае от 6 до 8 месеца и пак зависи от много неща ...
Хиляди пъти предпочитам лонг ластинг въпреки,че то вече не е само а бустер а и хибриден филър ,с канюла ми го сложи в назолабиални и депресорни и беше уау ,но пак зависи от човека  ,кожа,възраст ,проблемни зони...

# 317
Ох, започва да ме пуска ботсока в маестри, а може би и ежедневните масажи и йога за лиже дават ефект и контурът ми е малко по- добре. Само да си ми стане като преди и никога вече нищо!
Аз от скин вайв съм доволна. Този с дългият ефект не съм слагала, звучи добре, но ме плаши това че има филър, дали няма да отека от негоЬ

# 318
Съвсем нова съм в тези неща, някакви много проблемни зони нямам, искам някакъв цялостен 'glow' ефект. Иначе гневната бръчка и челото като правя мимики си личат, в спокоен момент също се забелязват, но съвсем леко. Аз имам голямо чело и може би това също е някакъв фактор.
Като цяло нямам някакви кои знае какви неща за корекция, просто си гледам снимки от 20+ годишна и сега и виждам разликата.
Мисля да запиша час при д-р Чилингирова и да ме носочи.

# 319
Ох, започва да ме пуска ботсока в маестри, а може би и ежедневните масажи и йога за лиже дават ефект и контурът ми е малко по- добре. Само да си ми стане като преди и никога вече нищо!
Аз от скин вайв съм доволна. Този с дългият ефект не съм слагала, звучи добре, но ме плаши това че има филър, дали няма да отека от негоЬ

А масажите и йогата за лице съкращават ли времето на действие на ботокса?

# 320
Не мога да кажа, вероятно да, но аз това целя.

# 321
Да, съкращават за мен.

# 322
Не мога да кажа, вероятно да, но аз това целя.
Ако имаш някакъв уред за домашна грижа като хайфу,  RF , които загряват кожата още по-бързо ще ти отмине ботокса, аз така си го прецаках един път.

# 323
Масажи сауни спа горещи басейни и уреди намаляват силно ботокса.

# 324
И остеоестетиката.

# 325
На мен д-р Геортиевски ми предложи филър в долната част на лицето, за да оправим контура. Но аз се притеснявам, не искам изобщо филъри. Сложих 2 пъти Хармоника преди няколко месеца, но не виждам кой знае какъв ефект. Нещо да предложите за контура? От скинбустерите съм доволна, но пак не е много траен ефектът.

Общи условия

Активация на акаунт