Естетични процедури за лице и тяло – 69 тема

• 39 865
  • 749
  •   2
Отговори
# 675
Lolo, хлътване е. При мен е 1:1, генетично. Имам го от бебе. Моят син (на 1 г) също го има, милото.
Единственото решение е филър, нищо друго не може да запълни хлътването

# 676
  • София
Благодаря! Да, и аз така си мислех  (винаги ми е било така,не е с възрастта..) но пък филър малко ме притеснява с тези миграции...Иначе знам,че има специални за тази зона,но все пак..  Teosyal Redensity II Pure Sense, мисля,че е такъв. Ако някой има добри или лоши отзиви от него може да сподели.. 🙏 Въпреки, че то си е и до техника и анатомия,но все пак..
И това означава ли,че всякакви мезотерапии и прочие се обезсмислят.. освен за хидратация де,че и бръчици има доста (динамични все още )

# 677
Момичета, привет! Имам нужда от съвети препоръки. На 42 години съм и от 4 години слагам ботокс. От около 2 години обаче започна увисване на средна и долна част на лицето. Появи ми се и увиснала кожа под брадичката и съответно контурът на лицето ми се промени. Искам някак да стимулирам колаген, за да се стегне и лифтира кожата. Може ли да споделите процедури, които дават добри резултати за това? Доколкото проучвах може би Морфеус или хайфу,  но не мога да преценя кое е с по-силен ефект. По принцип ходя при Ванеска и тя ми препоръчва да сложа конци (не прави горните две процедури), но ми се струва твърде рано за конци като за старт. Ще съм благодарна ако ми препоръчате процедури и специалист в София.

# 678
Колагенстимулиращи филъри, според вашите нужди- Скулптра, Хармоника или Радиес, пишете ги в Дженини или друг АI и кажете да ви разясни кое  от тях как работи. После си изберете лекар и се консултирайте с него.

# 679
Благодаря! Да, и аз така си мислех  (винаги ми е било така,не е с възрастта..) но пък филър малко ме притеснява с тези миграции...Иначе знам,че има специални за тази зона,но все пак..  Teosyal Redensity II Pure Sense, мисля,че е такъв. Ако някой има добри или лоши отзиви от него може да сподели.. 🙏 Въпреки, че то си е и до техника и анатомия,но все пак..
И това означава ли,че всякакви мезотерапии и прочие се обезсмислят.. освен за хидратация де,че и бръчици има доста (динамични все още )

Аз съм с филър от 10 години,отвреме на време допълваме с бустер, сега на едното око пак е хлътнало и трябва да се допълни. Нямам никаква миграция, нито личи, даже напротив.

# 680
  • София
KPP, това е чудесно. Аз съм чела повече лоши отзиви май.. Може ли да споделиш кой е филърът, дали teosyal или друг и като цяло сменяла ли си ги във времето?

# 681
Момичета, а чували ли сте за XERF. Попадат ми няколко топ мацки в Инста, които казват, че поддържат долна част и с XERF. Гледах за резултати - ми то някакви чудеса прави по снимки, като гледаш. Проверих за България - излезе ми https://www.instagram.com/molekula.bg?igsh=cDRpa3VhOXQ0b3d2 това студио. Писах им, казаха, че септември ще има лаунч на XERF в Европа и съответно ще го имат в тяхното студио, с преференциални цени за първите записали се клиенти. Записах се да ми пратят мейл Grin
Някакво корейско е. Какво мислите, дали е скам?
Писах един дълъг пост, но изтрих, исках да питам за същото.
Аз лично преди години от RF за тяло имах резултат 0. Тук обещават чудеса наистина, 2 процедури първоначално и после веднъж годишно. Интересно ми е каква ще е цената.

# 682
  • София
KPP, това е чудесно. Аз съм чела повече лоши отзиви май.. Може ли да споделиш кой е филърът, дали teosyal или друг и като цяло сменяла ли си ги във времето?
аз имам миграция, но никой, освен лекари, не я вижда, на мен не ми пукса, защото сравнено с хлътването преди, е суупер. Изобщо не го смятам за проблемно. Веднъж сгреших и разградих,заради лекарката,която вика- аууу ужас мигрирал е , приличате на алкохолик-и я послушах, огромна грешка, след 3 дни сложих пак.
Също така вече си има специалисти, които си имат апарати-ехографи, с които разглеждат мястото и много добре могат да видят ъде и колко е необходимо да се сложи без да се прецака друго. нямам идея какъв филър е,никога не съм се вълнувала.

# 683
Може ли пресни мнения дали сте доволни от лазерната епилация в дерма акт?

# 684
Juvederm, но към днешен ден бих сложила Restylane. Juvederm задържа малко вода, Restylane не

# 685
  • София
Аз съм си правила там преди няколко години на интим, мишници и крака и до ден днешен нямам нищо. Правя една поддържаща процедура на година-година и половина. Единственото, което не ми допада е, че за процедура трябва да се ходи с косъмчета, които са няколко милиметра.

# 686
Аз съм си правила там преди няколко години на интим, мишници и крака и до ден днешен нямам нищо. Правя една поддържаща процедура на година-година и половина. Единственото, което не ми допада е, че за процедура трябва да се ходи с косъмчета, които са няколко милиметра.
Как ли ходят инфлуенсърите, които се снимат по време на епилацията и са с гладки като коприна крака? :д
И ако си за поддръжка? Как ще ги пуснеш..

# 687
  • при Arctic Monkeys
Jalupro е хубав продукт, включително и за очи. Има ефект няколко месеца.

# 688
На мен всичко ми е гладко по време на епилацията ,защото ме инструктират да се бръсна предния ден.

# 689
Здравейте, влизам с един въпрос за момичетата от Варна. При Савченко може ли да се плаща с карта? Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт