🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 26 220
  • 544
  •   5
Отговори
# 540
Привет в неделния следобед!  
Прави ми впечатление в последно време, сякаш Афра се е отдалечила от своите приятели,
с които много често публикуваше снимки от различни лични събития или по време на почивка с тях.
Мисля, че миналото лято бе споделила снимки от морето...
Дали е настъпила някаква промяна в отношенията на компанията...?!

# 541
Здравейте, момичета!😊

От толкова ПР няма време за приятелите си това лято. 😄

# 542
Стар ТВ пак са на вълна Сейфер

# 543
Надя,гледай ББСО
Не казвам,че ще ти хареса,не настоявам
Но,когато свърши едната серия,прииска ти се да гледаш другата от любопитство какво ще стане и така 8 серии
На мен лично ми допадна
Върнах се много години назад,в младостта
Само при.младостта се среща тази лудост.После си отива с нея.....

# 544
Снощи гледах 1-ви еп. на ББСО за пръв път с българско субтитри.Първия път го гледах с дублаж и то на руски и не успях много да доловя емоцията.Но снощи със субтитрите още съм под влияние на емоциите.Забелязах  и един гаф обаче.След като избяга от сватбата Лал се качва в апартамента с асансьор и то доста време,а Актан по стъпалата се качи само на първия етаж.Не им съвпаднаха нещо етажите.Въпреки това все още не мога да се настроя да преживея емоциите от еп.2 и явно ще ми трябва малко време за да изгледам сериала до край със субтитри.Уникален Мерт.Въобще няма нужда от реплики,те са слаби в сравнение с езика на тялото му.Не можеш да разбереш кога играе,кога инпровизира,защото в едно интервю беше казал,че идеята за сцената когато пее седнал на земята в бара,им е дошла след дълго снимане и на сутринта им е хруманала,върнали са се и са я заснели.Между другото,новия летен сериал "Всичко това е Истанбул" мисля,че се снима на същото място където и Деликанлъто.Даже ползват и същия покрив където се срещаха Юсуф и Хазан.Сценария до тук е супер,има логично развитие,има екшън,има много добри попадения в каста,но главните преиграват и емоцията не е истинска.Особено камилата,с всеки изминал епизод все повече личи как просто се мъчи да подражава на Мерт.Чак ми става смешно.Явно още не е забравил хейта от 3-ти сезон на Рибарчето.Жалко за добрия сценарий и не типично по турски тертип.

Общи условия

Активация на акаунт