🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 31 913
  • 701
  •   8
Отговори
# 660
  • София
Смешна история, наистина 🤦‍♀️

# 661
# 662
Преди години имаше един сериал Фантазиите на Вероника Grinning
Навсякъде  и ежедневно го играят GrinningИ винаги има сюжет за нови серии
Сега избраха нов ГГ , но се оказа доста невзрачен , не може да изпълни ролята И разбитите мечти  и страданията пак се върнаха към предишния Joy
От време на време и още по назад в миналото изплуват миражи Joy

# 663
  • Яко в Матрицата...

🤍🧿

# 664
Да споделя, че дори тези солота на Мерт, които не понасят Афра не биха я унижили така, че да твърдят, че тя е търпяла "изневерите" на Мерт. Афра каква е, някаква "глупачка" на която й изневеряват, ама тя стои милата и прощава, видиш ли.🙄 Това е толкова унизително да се твърди, че съм без думи. 🤐 А за "изневерите" на Мерт в Бали е най-нелепо. 😁 Какво правеше Афра в леглото на Мерт две седмици след като той се върна от Бали, че после и на почивка в Сими отиде с него? Лютфие защо продължава да го следва, щом е изневерявал на детето й? Пак казвам, че дори хората, които не харесват Афра не биха я унизили изкарвайки я някаква, която седи при някой 3 години, докато той й изневерява.

# 665
  • Яко в Матрицата...
Лили 👍🏻

Не знам защо се претоплят стари манджи. Тия всичките неща толкова са дъвкани, дъвкани, че... Имам чувството, че яка скука е налегнала феновете и от двете страни и се пише само за да се пише нещо 🙄

😎🧿

# 666
Да споделя, че дори тези солота на Мерт, които не понасят Афра не биха я унижили така, че да твърдят, че тя е търпяла "изневерите" на Мерт. Афра каква е, някаква "глупачка" на която й изневеряват, ама тя стои милата и прощава, видиш ли.🙄 Това е толкова унизително да се твърди, че съм без думи. 🤐 А за "изневерите" на Мерт в Бали е най-нелепо. 😁 Какво правеше Афра в леглото на Мерт две седмици след като той се върна от Бали, че после и на почивка в Сими отиде с него? Лютфие защо продължава да го следва, щом е изневерявал на детето й? Пак казвам, че дори хората, които не харесват Афра не биха я унизили изкарвайки я някаква, която седи при някой 3 години, докато той й изневерява.

Иди че разбери солотата и, в старанието си да изкарат Мерт най-големия изневерител карат Афра да изглежда глупава, дето позволява да я разиграват и изневеряват

Последна редакция: ср, 29 юли 2026, 13:00 от anabeell

# 667
  • Яко в Матрицата...

Анабел, наистина ли се ангажираш с тези писания? Да си пише всеки каквото иска. Ако не ти е приятно, не чети. Аз само ще напомня, че интернет помни 😉

# 668

Анабел, наистина ли се ангажираш с тези писания? Да си пише всеки каквото иска. Ако не ти е приятно, не чети. Аз само ще напомня, че интернет помни 😉

Да, защото ме дразни и не само заради БГ мама го казвам, а и заради хората от X, пак гледах в Инстаграм как онзи ден са казвали че Мерт е бил с онази рускиня и тя трябвало да обяснява че е там с мъжа си. А и аз по принцип и в живота си съм така, доста често обръщам внимание на неща които не трябва да им се обръща внимание и да им се придава значение, така че не е нещо ново при мен 😂

# 669
  • София
Тя онази нашенка паднала на скалите, те го изкараха, че Мерт я насинил. Аз разбирам мюсюлманските защо мислят така, повечето са подтискани, но тези, които нямат общо с тях като култура, не ги разбирам.

# 670
Тя онази нашенка паднала на скалите, те го изкараха, че Мерт я насинил. Аз разбирам мюсюлманските защо мислят така, повечето са подтискани, но тези, които нямат общо с тях като култура, не ги разбирам.

А това беше пък най-тъпото нещо, само защото Инстаграм беше направил тази грешка и някой си решил че тя го тагнала на снимката, нищо че ако той го направи защо би го тагнала

# 671
Моята любима фотосесия на Афрам. Много ме е яд, че не успях да си купя списанието. Много късно разбрах за него. Моля ви, ако видите нещо,някъде да го има или някой да го продава,ще съм благодарна да ми сигнализирате Simple Smile

# 672

Иди че разбери солотата и, в старанието си да изкарат Мерт най-големия изневерител карат Афра да изглежда глупава, дето позволява да я разиграват и изневеряват

Изкарват я точно някаква глупачка. 🤐🙄

# 673
На мен ми е смешно,че въобще не се усещат, че всъщност изкарват Афра глупачка. Хич май не си разбират писанията.
И не се помни какво е писано.
Това май е проблема на човечеството - с краткотрайна памет сме. Затова се повтарят едни и същи грешки.

# 674
  • Яко в Матрицата...
За последната една година разбрах следното:
1. Мерт е по-черен от дявола.
2. Афра е кралица.

Точно в тази в тази последователност. Толкова 😃

Общи условия

Активация на акаунт