🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 24 998
  • 519
  •   17
Отговори
# 435
  • София
Здравейте, момичета!😊

Не знам кой къде и каква почивка кара, но за Пешо съм сигурна, че си прекарва супер в Инстаграм - отследва, последва. 😎

Ахахаха, не се спира по всяко време на денонощието. Кой толкова последва и отследва и почти винаги взаимно, много странен човек Joy

# 436
Здравейте, момичета!😊

Не знам кой къде и каква почивка кара, но за Пешо съм сигурна, че си прекарва супер в Инстаграм - отследва, последва. 😎

Ахахаха, не се спира по всяко време на денонощието. Кой толкова последва и отследва и почти винаги взаимно, много странен човек Joy

Сигурно заради работата, че нали е бизнесмен. 😃 То тези самолетни билети и скъпи почивки да не се плащат лесно, денонощно трябва да работи момчето. 😎

# 437
  • Яко в Матрицата...
Не завиждайте, вече е заето момчето... 😏

# 438
Здравейте, момичета,
Ех този Мерт значи Joy не го свърта да е с една жена.
Те и затова не са вече заедно с Афра. Той не може да е само с една. Тя не може пък да го дели. Та начесаха си крастата, омачкаха чаршафите и кой от къде Joy
Малко Сейфер за разкош.
Само Афра можеше да му пипа и разрошва косата на Мерт. За всички други беше строго забранено Simple Smile

# 439
  • Яко в Матрицата...

# 440
Мили дами, още малко Сейфер Simple Smile

# 441
  • Яко в Матрицата...
Dolu TV пусна предаване с Тюмай Йозокур. Ще го гледам цялото, но има и за Мерт. Тя е първата му мениджърка, тя го е открила. Казва, че много хубаво се смее МертО 😃 С това я впечатлил. Тонът на гласа му бил хубав, много си го обичала.

Между другото, отново се пуска инфо, че вървят преговори Афра да играе в 7-мия сезон на "Организация". Знаете, че Толга Саръташ е главният герой там в момента. Играли са вече заедно, защо пък не 😉

https://x.com/medyablogu/status/2080186768431751493

Последна редакция: чт, 23 юли 2026, 20:34 от Reni 🧿

# 442
Ще бъде супер Афра да играе в "Организацията" с Толга Саръташ.Но как ще го преживее пУрко да я гледа до толкова красив и харизматичен мъж?Нищо,че Толга е женен.Пак предизвиква ревност.Шегата на страна,но това ще е много добър избор.Дано се съгласи.Пък в сезон 8 може Толга да го заменят с Мерт,знае ли човек.Ей тогава на пУрко втора класа ще му се види като частен полет.

# 443
Прочетох че Тюмай Йозокур е една от най-влиятелните и известни мениджърки на актьори в Турция, основател на първата официална агенция за управление на кариерата и талантите в страната. И защо Мерт се е отказал ? И други известни артисти са били открити от нейната агенция.

# 444
  • София
пУрко днес цял ден си играе на отследвай-последвай.... Голям бизнес, голямо чудо 😂

Аз ще се радвам също Афра да участва в този сериал.

Явно тези дни ще обявят проекта на Мерт, подгряват. А и бил сам в Италия, миналия път ходи сам преди снимките на Метрука.

# 445
  • Яко в Матрицата...
Аз ще се радвам също Афра да участва в този сериал.
Нали? Познават се, сценарият на дизито не набляга на любов, освен на тази към родината. Най-много да ги накарат да се гледат продължително в очите 😁 Екшън сцените ще паснат на Афра. Не знам дали помните едни клипчета с Принтера на едно стрелбище, добре боравеше с оръжие... Защо да не опита нещо различно?

# 446

Дисни ТР имат да излъчат още 2 сериала и един филм
За 7 месеца са пуснали само ББО
Промотираха филма Öngörü   със Serkan Cayoğlu и  Hilal Altınbilek преди по-вече от месец Към края на 7 месец още няма никакви ПР акции и трейлър . Ако са ги оставили за 8 месец , това означава 9 месец излъчването на самия филм От там нататък има месец за гледане на платформата Та дали 10 месец ще започне ПР на Пера или другия сериал с Бирже А  не се знае Тази год не съм срещала инфо за поръчани и снимани нови сериали на Дисни ТР
Това е , ако следваме някаква логика на платформата
Не следя какво се гледа , но преди ББО се излъчи „Музей на невинността“  , Скоро беше пуснат 3 сезон на сериала на Серенай и 3 сезон на Zeytin Ağacı с Туба Б Това са си техни продукции Колко са гледани не знам само ББО виждам все на 1 място Grinning Не се наложиха другите

От доста време все гледам един напорист акаунт за Афра и Толга Викам си от къде се появи Grinning
В неделя има вече два сериала с висок рейтинг  Като този Даха 17 много го харесват
Като гледам колко много сериали ще има този сезон ,  Мерт  може и да изчака поне за мен за ТВ претенциите

# 447
  • София
Съученици на Афра за нея

Няма как да се конкурират сериали на Нетфликс с тези на Дисни. А и Нетфликс вадят реални часове, от Дисни нищо не показват иначе можеше да се сравнява пак нещо. ББСО съответно е без конкуренция в Турция откакто излезе, затова може и още една година да си стои на първя място. Важно беше какво ще направи поне в Испания и Латинска Америка, но за жалост нямаше успех.

# 448
  • Яко в Матрицата...
Няма как да се конкурират сериали на Нетфликс с тези на Дисни. А и Нетфликс вадят реални часове, от Дисни нищо не показват иначе можеше да се сравнява пак нещо. ББСО съответно е без конкуренция в Турция откакто излезе, затова може и още една година да си стои на първя място. Важно беше какво ще направи поне в Испания и Латинска Америка, но за жалост нямаше успех.
ББСО си изпълни до голяма степен предназначението. Колкото е успешно, все добре дошло 😉

И влюбената двойка 😎

https://x.com/TvDunyasii/status/2080535512926859282?s=20

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 09:22 от Reni 🧿

# 449
Здравейте, момичета,
Честит петък!
Хайде да ни е честита новата двойка, вече официално Joy
Само две неща ще кажа - много ми харесва на Афра аутфита. Много сладък.
И второто - Пешо си е все същия грозник. Милият хич не е фотогеничен
И трето ще кажа - явно Афра си пада по токсични връзки и мъже женкари, няма какво да я съжаляваме. Живот си живее. Само дано не е решила да сменя професията и затова да си е хванала бизнесмен Grinning

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 09:34 от Надя Б. Василева

Общи условия

Активация на акаунт