🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 25 489
  • 534
  •   7
Отговори
# 510
Здравейте, момичета!

Според мен Мерт остава верен на своята висока професионална етика — да не се обвързва сериозно, докато не се утвърди напълно (според турските стандарти за възраст това е около 36–38 години). Дотогава той избира да влага цялото си сърце във всяка екранна любов, изживявайки искрено емоциите на своите герои. За съжаление, екипът на „Рибарче“ просто злоупотреби с тази негова чиста отдаденост, за да я осребри.

При Афра обаче ситуацията е по-различна. Според категоричното мнение на професионалисти в бранша, тя среща сериозни затруднения да създаде онази естествена химия и сексуално привличане, които са критично важни за ролите ѝ — нещо, което пролича и в „АБИ“. Критиците дори стигат по-далеч, заявявайки, че магнетичната химия в „Рибарче“ всъщност изобщо не се дължи на нея.

Голямото притеснение на продуцентите е, че след „ПЕРА“ критиците окончателно ще разкостят липсата ѝ на умение да изгражда такова напрежение с партньорите си. И сякаш точно това е причината в момента медийно да се форсира личният ѝ живот, както и да се бави премиерата на вече готовия проект „ПЕРА“.

# 511
Е,аз тук не съм съгласна  с тяхните критици /не,че някой ще ме пита/,но Афра в Рибарчетто даде всичко от себе си
Те да видятт другите си актриси,че нито един техен сериал  не може да се похвали с някаква химия,даже е нулева химията
Афра го може и го е доказала,но зависи с кого играе
С Кенан не и се получи,не съм ги гледала,но то се очакваше.Не знам защо се самозалъгваха,че ще им се получи на  млада,изгряваща звезда и актьор с огромен ореол от слава вече застаряващ любимец на бабите и лелите

# 512
Трейлърът в Грузия
https://x.com/TsuleMar/status/2080961152851300535

Някъде остана и този Мерт 

# 513
  • София
Е,аз тук не съм съгласна  с тяхните критици /не,че някой ще ме пита/,но Афра в Рибарчетто даде всичко от себе си
Те да видятт другите си актриси,че нито един техен сериал  не може да се похвали с някаква химия,даже е нулева химията
Афра го може и го е доказала,но зависи с кого играе
С Кенан не и се получи,не съм ги гледала,но то се очакваше.Не знам защо се самозалъгваха,че ще им се получи на  млада,изгряваща звезда и актьор с огромен ореол от слава вече застаряващ любимец на бабите и лелите

И аз след като вече е минало (преди това имах някакви надежди), не виждам как са очаквали да се получи между Афра и Кенан, който си изглежда много по-възрастен от нея.

В Пера съм сигурна, че ще й се получи с Фуркан.

Няма нужда да коментирам дори химията между Афра и Мерт и как там всичко е заради двамата по равно.

# 514
  • Яко в Матрицата...
Екстра си е Афра, не знам кои са тия специалисти, които твърдят някакви си неща. Малко повече инфо по този въпрос, ако може, че така са само думи хвърлени ей така в пространството.

# 515
  • София
Понеже засега видео все още няма, ще си споделя мислите относно вчерашните снимки. Разбира се е много вероятно да не е така, както го виждам

Снимка 1

Пешо чака на пътя с Наги, добре, че няма коли. Афра е зад тях на тротоара и се крие уж от камерите, въпреки, че изглежда, че й е смешно. Тя върви, а той стои мирно.

Снимка 2

Заснето е миг след първата, Пешо все още стои мирно с изненадана физиономия, Афра слиза от тротоара. Аварийните на колата са включени, вижда се ясно. Това е защото не му се занимава явно да седи долу и да си говори с нея, още по-малко да се качи у тях. Самата кола е спряна на главния път пред апартамента на Афра, качвам и снимка от Гугъл

Те се канят да пресекат улицата, която идва откъм ресторанта Сур Балък. Забележете, че фотографът е посредата на въпросната уличка, защото е чакал да изскочи, когато няма коли. Не е ясно кой кого е чакал за мен всъщност, с тази поза на Пешо.

Снимка 3

Афра изглежда много щастлива от факта, че я снимат пред тях. За Пешо няма какво да коментирам, той е най-печелившият в тази ситуация. Очевидно тук журналята са посредата на пътя, коли явно няма.

Сега ще обясня и защо всъщност мисля, че това са пози с журналисти, поканени специално за случая. Ирем онзи ден качи откъс от интервю на Афра

Връзката й с Пешо е всичко друго, но не и тайна. Защо толкова бързо си смени мнението и вече си вика журналисти... Ами защото трябва да я коментират.

Качвам и една естествена реакция от същото място през нощта, но от 2024-та година. Изводите може сами да си ги направите.

https://x.com/i/status/2080659616761806952

В момента става някаква гадост в Х. Може да излязат още неща, около Афра и Пешо, може да е свързано с Мерт, не знам. След последването на Бейза снощи, това няма да свърши скоро. Освен това разбирам, че на нея все шипърите са й виновни. Аз като един шипър с главно Ш обещавам повече да не гледам нищо с нея и да не купувам нищо, което рекламира, така няма да й преча. Мисля, че и голяма част другите шипъри са на това мнение. Да видим какво ще прави след договора с Булгари. Дано не започне инфлуенсърски реклами на хладилници или прахосмукачки 😂

# 516
Връзката й с Пешо не е тайна, защото Афра връзка с Пешо няма. 😎 Има разиграване на циркове, за да я коментират, защото АБИ никой не го коментира, а Пера даже нейните солота вече не я чакат, защото са заети с Мерт, както винаги. Иначе Афра може да е спокойна, че личния й живот и разголените й дъмпове винаги привличат кликвания, там е пушка. 😃

# 517
666
Понеже засега видео все още няма, ще си споделя мислите относно вчерашните снимки. Разбира се е много вероятно да не е така, както го виждам

Снимка 1

Пешо чака на пътя с Наги, добре, че няма коли. Афра е зад тях на тротоара и се крие уж от камерите, въпреки, че изглежда, че й е смешно. Тя върви, а той стои мирно.

Снимка 2

Заснето е миг след първата, Пешо все още стои мирно с изненадана физиономия, Афра слиза от тротоара. Аварийните на колата са включени, вижда се ясно. Това е защото не му се занимава явно да седи долу и да си говори с нея, още по-малко да се качи у тях. Самата кола е спряна на главния път пред апартамента на Афра, качвам и снимка от Гугъл

Те се канят да пресекат улицата, която идва откъм ресторанта Сур Балък. Забележете, че фотографът е посредата на въпросната уличка, защото е чакал да изскочи, когато няма коли. Не е ясно кой кого е чакал за мен всъщност, с тази поза на Пешо.

Снимка 3

Афра изглежда много щастлива от факта, че я снимат пред тях. За Пешо няма какво да коментирам, той е най-печелившият в тази ситуация. Очевидно тук журналята са посредата на пътя, коли явно няма.

Сега ще обясня и защо всъщност мисля, че това са пози с журналисти, поканени специално за случая. Ирем онзи ден качи откъс от интервю на Афра

Връзката й с Пешо е всичко друго, но не и тайна. Защо толкова бързо си смени мнението и вече си вика журналисти... Ами защото трябва да я коментират.

Качвам и една естествена реакция от същото място през нощта, но от 2024-та година. Изводите може сами да си ги направите.

https://x.com/i/status/2080659616761806952

В момента става някаква гадост в Х. Може да излязат още неща, около Афра и Пешо, може да е свързано с Мерт, не знам. След последването на Бейза снощи, това няма да свърши скоро. Освен това разбирам, че на нея все шипърите са й виновни. Аз като един шипър с главно Ш обещавам повече да не гледам нищо с нея и да не купувам нищо, което рекламира, така няма да й преча. Мисля, че и голяма част другите шипъри са на това мнение. Да видим какво ще прави след договора с Булгари. Дано не започне инфлуенсърски реклами на хладилници или прахосмукачки 😂
Hands ClapHands ClapHands ClapHands Clap

# 518
  • София
Иначе Афра може да е спокойна, че личния й живот и разголените й дъмпове винаги привличат кликвания, там е пушка. 😃

Щом така й харесва, да продължава.

Забравих да напиша, че на тези снимки си личи, че Пешо не е чак толкова висок, защото нали това е много важно 🤦‍♀️

# 519
Мистери, докато ти четях поста бях ей така Grinning
Скрит текст:
Всички прилики с реални личности са напълно случайни.

Слагам и една стара снимка на Афра, много ми харесва

# 520
  • Яко в Матрицата...

# 521
Ще качвам само СейФер, че ако тръгна да казвам нещо за Афра и Пойраз няма да се хареса на някои хора, че нали той е на пиадестал и е добро момче 😇

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 19:16 от anabeell

# 522
Анабел, пиши си каквото искаш. На който не му харесва какво пишем да не ни чете темата, има лесно. 😎

# 523
Анабел, пиши си каквото искаш. На който не му харесва какво пишем да не ни чете темата, има лесно. 😎

Предпочитам да си запазя мнението за мен, защото иначе ще предизвикам нещо което не искам 😀

# 524
  • Яко в Матрицата...
Добре че са другите акаунти, че да ни покажат Арки 🥰🧿

https://x.com/LumeraMrd/status/2081069558002024545

Общи условия

Активация на акаунт