🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 26 294
  • 545
  •   2
Отговори
# 525
Добър вечер Kissing Heart
Момичета изчетох ви с кеф ,лайкнах ви до където ми стигнаха лайковете ,а останалите имате по ето един такъв лайк Hands Plus1  Simple Smile
Мистери поста ти със снимките много хубаво обрисува всичко  така както си е Hands Plus1  Simple Smile
Наде ,момиче ти с това във скритото стана враг номер едно на фенките на Пойраз Simple Smile  Simple Smile   Simple Smile
Ох ,Арки си е най-добре  Heart ма как хубавичко се овъргаля в тревичката ,браво на момичето Simple Smile
Хайде да идва вече тази Пера и да се задвижват новите неща около патроните ,че тия личните работи почват и те да доскучават.Е ако бяха личните работи за правилните хора щеше да е къде ,къде по-интересно ама не става.

И докато се завърти нещо ново и интересно аз ще заложа на старото което си е още доооста интересно. Simple Smile

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 21:12 от Eny87

# 526
От акаунта , който е споделил Арки

"Арки е в отлично настроение 🧿❤️

Когато куче лежи по гръб, това е един от най-красивите знаци, че се чувства в безопасност и комфорт. ❤️ Ако у дома има спокойствие и щастие, кучето го отразява "

Принцесите на Мерт

Всички бяхме и все още сме защитници на непрекословенния личен живот на всеки СМ гърмяха Афра беше ограбена в този период Но всичко тече , всичко се променя Преди години в предаването на Ибрахим Селим Афра е споделила , че не обича да крие личния си живот После пък промени вижданията си Сега се върна към предишните си мнения Животът е кръговрат
Отдавна съм приела ситуацията Дали ще е вятър , дали ще е мъгла или мараня все тая Grinning

# 527
Eny87, не знам за какво говориш. Кой е този Пойраз Grin
Както съм написала - всички прилики с реални хора са напълно случайни Grinning
Много се радвам, че видяхме Арки. Липсва ми времето, когато Афра и Мерт пускаха постове с животните си. Сега нито Арки, нито Хари, нито Лиз, нито Широ. Добре, че поне Наги виждаме Simple Smile

# 528
Така е ,така е Наде ,объркала съм се всички прилики с реално съществуващи личности са случайни Simple Smile
Още малко СейФер Heart

# 529
Арки е такова сладко меченце. 😍😍😍

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 21:51 от Lilia*

# 530
  • София
Афра на всичките си интервюта тази година по летищата обясняваше, че пази личния си живот в тайна. Много бързо променя решенията, които взима, не е ок така.

Този клип на Арки нов ли е?

# 531
  • Яко в Матрицата...
Да, от собственика на развъдника.

# 532
От Турция до Франция 🇹🇷➡️🇫🇷

#BizeBiŞeyOlmaz е представен в AlloCiné, една от най-известните френски платформи за филми и телевизия, която достига милиони зрители, търсещи нови сериали за откриване. Още една стъпка в нарастващото международно пътуване на предаването. ✨

Скрит текст:

"🇧🇷 Отлична рецензия от бразилското Caderno Pop

„Ще бъдем добре“ (Bize Bi’ Şey Olmaz)

#MertRamazanDemir предлага изключително крехко изпълнение. Героят му, Актан, носи тиха умора, която се задълбочава от епизод на епизод. Героят явно е емоционално нестабилен, но има нещо дълбоко човешко в начина, по който се опитва да поддържа връзката жива.

Актьорът избягва преиграни, карикатурни емоционални изблици и вместо това изгражда болката чрез фини детайли. Загубен поглед, момент на колебание по време на разговор или постоянната умора, отразена в езика на тялото му, съобщават далеч повече, отколкото някога са могли дългите драматични монолози.

Химията между Мерт Рамазан Демир и #MirayDaner носи почти цялата сериала. Дори най-простите моменти между тях изглеждат емоционално опасни, създавайки тревожно напрежение. Те изобразяват историята на двама емоционално сломени човека, които, докато търсят спасение един в друг, само задълбочават раните си.

Сериалът изобразява емоционалната умора с забележителна финес. Всичко това се събира чрез софистициран визуален стил, мощни изпълнения и режисура, която превръща емоционалната умора в нещо почти кинематографично.

Визуално, сериалът установява поразителна идентичност. Режисурата кадри всяка сцена, сякаш се опитва да затвори героите в собствените им емоции. По много начини продукцията напомня европейски романтични филми, превръщайки емоционалния дискомфорт в рафинирано естетическо изживяване.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 юли 2026, 22:09 от KrasiAnna

# 533
Афра на всичките си интервюта тази година по летищата обясняваше, че пази личния си живот в тайна. Много бързо променя решенията, които взима, не е ок така.

Когато заиграят финикийските знаци и интересите нещата се променят.

# 534
KrasiAnna страхотни отзиви си ни донесла за играта на Мерт.Този човек наистина не играе,а живее героите си и ролите си.Не знам как излиза от образ след това.Това е таланта.Въпреки,че не харесвам Мирай като актриса,наистина направиха страхотно шоу.Гледаш я до Мерт и и прощаваш всичко защото той те е убедил,че наистина това е неговото момиче и щеш,не щеш се поддаваш на неговата емоция.Това той го владее до съвършенство.Смееш се с тях,плачеш с тях.Така беше и в Рибарчето.Ферит и Сейран ни поглъщаха изцяло и за около 2ч.и половина забравяхме кои сме и изживявахме само техните емоции.Очаквам много от "Пера" защото Фуркан също е много талантлив и харизматичен.Гледах го в "Сладко отмъщение" и изгледах целия сериал.Освен това с Афра вече са играли заедно и първоначалните притеснения няма да ги има и могат само да надградят.В АБИ още в началото се знаеше,че няма как да се получи химията между Кенан и Афра.Но аз съвсем не съм съгласна за отсъствие на такава.Имаше химия,но като баща и дъщеря,особено в сцената където Чагла снима оня професор и последвалия разговор между нея,Доан и бившата му.Имах чувството,че непослушното дете разказва за невинната си беля на своите родители.Добре,че навреме го разбраха и продуцентите.Шапка свалям и на актрисата изиграла сестрата на Чагла.Не талант,а талантище.Скоро гледах филм с Айтач Шашмаз,където играе глухоням.Голяма излагация.Имах чувството,че героя му освен глухоням е и полуидиот.По-скоро ми беше смешен отколкото да предизвиква съчувствие.Еми не го можа момчето.И изведнъж ми се прииска да видя Мерт в такава роля.Колко ли сълзи и сополи ще излеем пак,кое полукълбо на мозъците ни ще изподраска пак.Искам да ги гледам в роли,да ми създават емоции,макар и илюзорни,а не да ми се развяват с някакви безлични особи и да правят циркове под път и над път.

# 535
  • Яко в Матрицата...

Wink

# 536
Здравейте, мили дами,
Спокойна неделя пожелавам Simple Smile
Сейфер Heart

# 537
  • Яко в Матрицата...

Вечният въпрос 😁

# 538
Ако все още имам мерак да видя Пера, когато най-накрая благоволят да я пуснат,ще е от любопитство да видя ролята на Афра и как ще се получи химията с Фуркан. Харесвам ги с Фуркан. Би било яко,ако Афра пак играе и с Толга. Също са готини.
За ББСО все още не съм го гледала Joy Нещо не мога да се навия да го гледам. Звучи смешно предвид, че обяснявах,че нямам търпение да го пуснат. Явно ми е минал мерака за него.
За Метрука, това, което ми хареса е че беше история без любов и задължително да има главна двойка. Фокусът беше любовта между дете и чичо му. Но типично по турски не бяха доизпипали сценария. На мен ми беше мудно през повечето време. Очаквах повече борба от страна на героя на Мерт за детенцето. И доста неща останаха неразбрани и недообяснени.
АБИ и Юсуф за мен не бяха успешни проекти. За АБИ - по никакъв начин не помогна на Афра да си покаже изцяло таланта или по някакъв начин да надгради себе си. Като гледам сега назад филмографията на Афра май повечето й проекти все с по-възрастни мъже от нея са, което на мен не ми харесва. Хайде дано следващите й проекти да са добри. За Юсуф - нищо общо с това, което рекламираха и обясняваха за какво ще е историята. Щеше да бъде жесток проект. Но пак турски акъл го провали. Превърна се в историята на Мелис.
Играта на Афра и Мерт не я коментирам,там забележки няма.
Бих гледала пак Мерт с Мина в някой проект. Химията не беше уау. Но ми стояха добре заедно Simple Smile
Опитвам се в момента да загледам и Шахмаран ама и това не ми се получава Grinning

# 539
Дневната доза СейФер, това е от мен за днес 💕

Общи условия

Активация на акаунт