🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 25 178
  • 523
  •   6
Отговори
# 450
  • София
Как нова двойка, те са заедно от поне 4 месеца. А и какво излиза, Пешо я изпраща и отива по барове, а тя ще ходи да спи 😂

# 451
  • Яко в Матрицата...
Афра е много сладка, но малко свенливо го раздава. Младежът се представя добре - извел момичетата на разходка, кавалерски ги изпраща, грижи се за любимото Наги. Има 👍🏻 от мен 😎

Мерт да взема пример. Какво беше това: на ти една костенурка и един крак в лицето, наздраве с айрян, а после - няма такова нещо🤦

# 452
  • София
Афра е много сладка, но малко свенливо го раздава. Младежът се представя добре - извел момичетата на разходка, кавалерски ги изпраща, грижи се за любимото Наги. Има 👍🏻 от мен 😎

Мерт да взема пример. Какво беше това: на ти една костенурка и един крак в лицето, наздраве с айрян, а после - няма такова нещо🤦

Ахахахаха, вярно е това. Друго ди е да я изведеш на разходка и да я изпратиш до тях 😂

# 453
Здравейте, момичета!😊

Афра била учудена от журналистите, сериозно?😂😂😂 Извикала си ги е, ама после го играе изненадана. 😁 Много ми е забавно, честно. 😂

# 454
Мистери, за мен всеки път е един и същи шок, затова всеки път са ми като нова двойка Joy Затова и честитя Simple Smile
Не мога да ги харесам и това е. Но тя Афра ще си го гледа,та аз не съм фактор
Как нова двойка, те са заедно от поне 4 месеца. А и какво излиза, Пешо я изпраща и отива по барове, а тя ще ходи да спи 😂

# 455
  • София
😲😲😲😂😂😂

Скрит текст:

# 456
От фотографа

Щом се обичат  младите , нека се вземат
 Дано вече откачените фенки на Афра оставят Мерт намира Имат си зет като мед

Скрит текст:
Тук, например, би имало нужда от малко изкуствен интелект Joy

Репортажите едни и същи пред къщи Афра сменя мъжете ,Нагито сменя само бащите Grinning
Да ги обявяват вече тия проекти  
ОГМ ще имат нови 2
Мерт ли Афра ли , Протежето каза завръщат се

Аз чакам да видя каста на сериала на МФ с Vahide Perçin  - Джентълмен
Мирай се връща в ТВ сезона Да видим Асена Б кого е избрала

Един Off Campus
https://x.com/edebi_yaslar/status/2060636637898359221  
GrinningHeart Eyes

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 12:06 от KrasiAnna

# 457
Мале,яко е лапнал мухата тука Joy
С ИИ бих добавила едни течащи лиги Joy
😲😲😲😂😂😂

Скрит текст:

# 458
Истината е, че като изключим Мерт останалите гаджета на Афра са си не особено красиви (да го кажа мило 😁), така че не е учудващо, че и статистът й го избраха такъв "красотник". 😂

# 459
  • Яко в Матрицата...
Истината е, че като изключим Мерт останалите гаджета на Афра са си не особено красиви (да го кажа мило 😁), така че не е учудващо, че и статистът й го избраха такъв "красотник". 😂
Добре е, не засенчва нашето момиче, фокусът е Афра. Това е важното. Той днес е тук , утре го няма...

# 460
Мерт си плува безгрижно Grinning

Мерт У беше симпатичен като бяха гаджета Гледала съм го само  в Любов 101 и добре играеше

Като гледам радостта минала бързо Grinning пак Мерт е на линия Grinning при фенките на Афра

Последна редакция: пт, 24 юли 2026, 13:52 от KrasiAnna

# 461
  • Яко в Матрицата...
Ахахаха, МертО още ли е в Сицилия? 🤣

# 462
Хайде да пускат по-ясни снимки, че за тази трябва да вадя лупата. 😄

Принтера с тая проскубана брада ми е същия красотник като Пешо. 🤪

# 463

Принтера с тая проскубана брада ми е същия красотник като Пешо. 🤪

Принтера беше с бебешкото лице  Все го хвалеха как не мърда с годините Вечният гимназист Е вече и той мръдна Grinning

Прочетох , че скоро на 27-07 започва излъчването на Деликанли в Грузия и после в Казахстан 

Как Шнура продава 7 сериен сериал Joy

# 464
  • Яко в Матрицата...
Толкова си могат девойките. Пак от онези рускини е снимката.

Общи условия

Активация на акаунт