🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 26 625
  • 548
  •   4
Отговори
# 540
Привет в неделния следобед!  
Прави ми впечатление в последно време, сякаш Афра се е отдалечила от своите приятели,
с които много често публикуваше снимки от различни лични събития или по време на почивка с тях.
Мисля, че миналото лято бе споделила снимки от морето...
Дали е настъпила някаква промяна в отношенията на компанията...?!

# 541
Здравейте, момичета!😊

От толкова ПР няма време за приятелите си това лято. 😄

# 542
Стар ТВ пак са на вълна Сейфер

# 543
Надя,гледай ББСО
Не казвам,че ще ти хареса,не настоявам
Но,когато свърши едната серия,прииска ти се да гледаш другата от любопитство какво ще стане и така 8 серии
На мен лично ми допадна
Върнах се много години назад,в младостта
Само при.младостта се среща тази лудост.После си отива с нея.....

# 544
Снощи гледах 1-ви еп. на ББСО за пръв път с българско субтитри.Първия път го гледах с дублаж и то на руски и не успях много да доловя емоцията.Но снощи със субтитрите още съм под влияние на емоциите.Забелязах  и един гаф обаче.След като избяга от сватбата Лал се качва в апартамента с асансьор и то доста време,а Актан по стъпалата се качи само на първия етаж.Не им съвпаднаха нещо етажите.Въпреки това все още не мога да се настроя да преживея емоциите от еп.2 и явно ще ми трябва малко време за да изгледам сериала до край със субтитри.Уникален Мерт.Въобще няма нужда от реплики,те са слаби в сравнение с езика на тялото му.Не можеш да разбереш кога играе,кога инпровизира,защото в едно интервю беше казал,че идеята за сцената когато пее седнал на земята в бара,им е дошла след дълго снимане и на сутринта им е хруманала,върнали са се и са я заснели.Между другото,новия летен сериал "Всичко това е Истанбул" мисля,че се снима на същото място където и Деликанлъто.Даже ползват и същия покрив където се срещаха Юсуф и Хазан.Сценария до тук е супер,има логично развитие,има екшън,има много добри попадения в каста,но главните преиграват и емоцията не е истинска.Особено камилата,с всеки изминал епизод все повече личи как просто се мъчи да подражава на Мерт.Чак ми става смешно.Явно още не е забравил хейта от 3-ти сезон на Рибарчето.Жалко за добрия сценарий и не типично по турски тертип.

# 545
И пак малко фен арт от мен Simple Smile

# 546
Добър вечер ,момичета Kissing Heart
Наде изобщо не е лош "Нищо няма да ни се случи",пробвай го няма да сбъркаш. При "Шахмаран" нещата са малко по-особени защото той си е в друг жанр -фантасмагории и малко ужасия със змийчетата и затова лично на мен ми беше малко труден за преглъщане ама го изгледах до края да видя  как ще свърши историята  Simple Smile .Обаче честно казано малко ми се губи финала та мисля пак да го гледам сериала ,а също и Йшилчай с Афра и Чаатай съм намислила да изгледам.Ми какво да правя докато дойде "Пера" да си уплътня времето Simple Smile
Афра и нейните героини Heart

Юсуф и Дила Heart

Ферит и Сейран  Heart

# 547
Сейфер са в тренда Grinning

Благодаря на всички за споделените мнения за ББСО. Ще се постарая да го изгледам някой ден. Не обещавам,но ще се пробвам Simple Smile

# 548
Привет!Аз отдавна не пиша , но ви чета редовно!Благодаря на всички които споделят информация и превеждат!🌹
Аз си имам теория за отношенията между Афрам.
За мен виновната там е Афра, от хиляди километри си личеше Мерт колко е хлътнал по нея, тя обаче май изживя само страстната и славната част на тази връзка.Детайлите те си ги знаят със сигурност , но поведението им в трети сезон според мен беше огледало на реалността.Тя го е зарязала , той го е понесъл много тежко , но все пак се е съвзел.И според мен в края вече си личеше отчуждението им.До средата на трети сезон се усещаше още химията между тях .. но след това.. бум!И не не мисля , че е само сценарии било.
От края на сериала , човекът с повече плюсове остана Мерт , Афра някак олекна.. и не говоря за тоалетите й.Млада е , красива е , страхотно тяло има .. ако ще , ще си го показва.
Но тя се отдръпна полека от приятелите си , постоянно забъркват името й с разни мъже , нито тя , нито мениджъра й правят нещо в тази посока.Пробивът й бяха Баленсиага ,YSL ,и Bulgari .. брандове на световно ниво!Но освен снимките с тях , всяко нещо което качва , споделя е някак комерсиално , все едно гледам някоя Кардашиян приятелка.
Сега си има гадже , супер .. ама и него плюят , пак ли не ти пука ?
Така и не гледах АБИ, не ми допадна още от първия епизод и бях до там, но за мен тя не беше излезнала от Сейран.
От друга страна Мерт се изложи със Селин, но според мен той си взе поука.На този етап ми изглежда много професионално насочен , сериозен и дисциплиниран .
Рибарче беше и ще бъде за тях според мен , винаги най-известният им сериал.Той ги изстреля , тази магия СейФер!Там имаше и истински чувства , всички го видяхме и усетихме , там има и много скрита болка между реплики .. за мен и двамата съжаляват , че е приключило .Явно няма връщане назад , въпреки мераците на нас феновете.
Пожелавам им да са щастливи , да си гонят кариерите защото имат огромен талант и потенциал , да бъдат професионалисти , да не бъдат пешки в ръцете на луди хора .. и дано намерят щастието си!

Аз пак си преглеждам стари сцени и просто исках да споделя , че наистина усещам , че някои реплики си отговарят за реалността по същото време.
Лека нощ , прекрасни момичета!🤗

Последна редакция: пн, 27 юли 2026, 00:39 от Marbellaa

Общи условия

Активация на акаунт