🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 29 530
  • 644
  •   6
Отговори
# 630
Мерт направо прекали с покриването. То бива, бива, ама чак толкова е извън пътя вече.🤪

# 631
Значи и Мерт хич не ми е невинен. Миналата година и той ми опъна яко нервите и ме ядоса. Сега се е изпокрил. Да вземе да се покаже малко. Явно нашите ще се редуват сега да ни ядосват. Бял ден не сме видели Joy
Ужас значи ужас

# 632
  • Яко в Матрицата...

# 633
Спортният клуб ENKA , където Мерт каза , че тренира и играе мачове ще има турнир от 03-09.08
Тъй като летният проект е на почивка Grinning може да се е преквалифицирал вече Да гони корта вместо сета Joy

Кои са тези , които карат Афра да прави каквото и да било
Афра е 28 г , голям , осъзнат човек Никой не я кара насила нищо да прави Изборите са си нейни

Наде , опъна ти нервите мин лято  с финес Grinning Появи се 2 пъти и цяла година влага държи Grinning
Това лято си е лежерно  направо GrinningТук там някой вятър Joy

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 14:11 от KrasiAnna

# 634
Дори и така поправена нещо пак не ме кефи снимката Joy

# 635
# 636
  • София
Още Африни и на какво се кефят. Няма да слагам умишлено превод

# 637
Важното е, че те са доволни, защото я виждат щастлива и сияеща.😂

# 638
  • Яко в Матрицата...
Saran Magazin е писал, че се водят преговори за проект на Афра, всеки момент може да ни изненадат. Айде дано 😊

# 639
  • София

На тази снимка аз щастлива не я виждам, ама щом казват.

Нова снимка на Мерт на връщане от Франция от рд на Афра, дори тя се вижда отзад

# 640

"Тя излъчва щастие и удовлетворение"

Всичко е на мястото си
Много успех в новите проекти

Скрит текст:
Да не пренебрегваме истинските фенки
"Пойраз е мъж, който не крие авторитета и мъжествеността си в живота ѝ и винаги е на мястото си.  
Значи, тя си взима селфи и той се появява в него – това не е по нейна воля, той винаги е до нея, пресата я хваща, намират я с него в колата му или ги снимат, докато той я връща до дома ѝ и я оставя.  
Кратко казано, Афра живее нормална, истинска връзка до момента" 

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 23:03 от KrasiAnna

# 641
Това пътуване до Франция на Афрам е и единственото,от което не се появиха никакви снимки. Никой не пусна дъмпове или други неща. Ето това е лично, тишина и спокойствие. Каквото са изживяли и преживяли Афрам си е между тях,там остава. Със сигурност можеше Афра или Мерт да пуснат снимки или стори от Франция. Но са избрали да не го правят. Това е красивото в случая. Няма пози, няма дрехи, няма ръце, няма филтри. Тишина и спокойствие. За мен е показно,че от това пътуване нищо не излезе. Значи е прекалено лично, интимно, за да бъде споделено просто ей така с всички.

# 642
  • София
На моменти имам чувството, че коментарите за Афра и Пешо са ги писали 12 годишни.

Дано е вярна новината на Саран и Афра да има проект през сезона, че ако не работи е страшно.... Гледах, че след сторито вчера пак е много надолу, бяха закрепили положението по един или друг начин

# 643
Добър вечер ,момичета Hug  Hug  Hug
"Живот изпълнен с пътувания и секс "-явно това е мечтания живот за някоя фенка на Афра Thinking  Малко е тъжно ,че след години на усилен труд и множество пресъздадени силни героини сега нейна фенка се радва ,че Афра води такъв начин на живот .Дано наистина в най-скоро време Афито да ни изненада с някой силен проект и да остави инфлуенсърстването    на инфлуенсърите,а тя да се върне към нейната истинска работа ,а именно да бъде актриса . Hands Pray
А и ето едно видео което илюстрира колко точно нещастна  беше Афра до преди да срещне принца на белия кон или по-скоро бизнесмена с черната кола  Simple Smile И в този предишен "нещастен" живот също имаше много пътувания и със сигурност  и секс ,но всичко беше премерено показано и доколкото се може скрито от очите и на папараци и на фенове.

https://x.com/senaanr_6/status/2082120491142123658?s=20

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 23:59 от Eny87

# 644
Интересно ми е като започне Афи да снима,пУрко къде ще стои до нея?На снимачната площадка и ще виждаме в кадър някоя част от тялото му за да знаем„ че е плътно до нея ли?Или ще я чака в колата за да я изпрати до тях?Погледнах по-внимателно фотографията.Видях това за което се твърди,че е част от ръката на любимия,но да си призная в началото ми приличаше на задницата на кола.Както и да е.Не искам Афра да се превръща във втората Ханде.Хандето май,след провала на сериала и не е снимала повече.Ако не съм права ме опровергайте.То май и Баръш не се е снимал от тогава.Но иначе скандалните и раздели с нейния бизнесмен след едва ли не очаквана сватба„ гърмяха навсякъде.Не се чува и в новия сезон някъде да има роля.Връзката и с Онурчо май се оказа фейк.Чудя се какво обаче чака Мерт.Дали няма да ни изненада с някой сценарий написан от него?Ще е жалко за таланта му от актьор да стане сценарист,но пък ще е по престижно си мисля.Не знам защо имам някакво такова предчуствие.Ще видим.От Афра очаквам да не си прави ПР-и с разни бизнесменчета,а да се захване сериозно с образованието си защото сега има възможностите и средствата да го направи и няма  да се налага мама Лютвие да я брани когато и зададат въпрос какво е завършила.Крайно време е да си "размрази" студенстките права и да си дозавърши университета.Вече може да го направи и в Америка при тати.

Общи условия

Активация на акаунт