🌹Афра Сарачоглу🐑Мерт Рамазан Демир🤍АфРам🤍Тема 19🧿

• 29 163
  • 637
  •   9
Отговори
# 615
  • София
Ето какво основно пишат нейните фенки в Х, няма такова падение

Това ли е вдъхновяващото 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 616
  • Яко в Матрицата...
Нали писах вчера - майка плаче е положението...

# 617
Ето какво основно пишат нейните фенки в Х, няма такова падение

Това ли е вдъхновяващото 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Остави ги да се радват, щом им харесва Афра така, нали знаеш феновете ѝ, подкрепят всяко нейно действие и за тях винаги тя е най-великата😀

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 11:37 от anabeell

# 618
  • Яко в Матрицата...

# 619
Много ми е интересно дали Афра и Мерт четат какво се пише за тях из мрежите. И дали се забавляват ей така Joy

# 620
  • Яко в Матрицата...
Наде, и аз си задавам този въпрос, особено това лято. Мерт викаше: не четете в Х, той не четял и бил рахат, ама как знае какво пише в Х 😂😂😂

# 621
Не знам кой може да се забавлява, четейки подобни неща за себе си или за любимите си хора, на мен ми е безкрайно тъжно. Именно заради това се надявам тук да запазим и да търсим хубавото дори и в неприятните ситуации, в които нашите напоследък се забъркват.

# 622
  • Яко в Матрицата...

Ив, точно Heart

Ние винаги сме знаели много малко за тях. Само това, което са решавали да ни покажат. И сме си правили изводи само по картинки и няколкосекундни видеа. Репортажите, не ги вземам под внимание много. Кой знае те какви хора са всъщност и с какви несъществуващи качества сме ги оборудвали. Заради това много искам вече нещо различно от Пойраз и Селин да се коментира, т.е. проекти или някакви други активности, свързани с работата им. Личното да мине на заден, ама много заден план 😉

Последна редакция: вт, 28 юли 2026, 11:59 от Reni 🧿

# 623
  • София
Рени, много искаш, но гледай с какво се хвалят днес - глобален ранг на влияние

Забележете с какво е известна - мода и грим. Явно вече не е актриса....

Много ми липсва Broken Heart

# 624
  • Яко в Матрицата...
Грим и мода, няма лошо, макар и младо инфлуенсърството си е професионално направление Sunglasses

# 625
Момичета, явно личният живот е много по-интересен, затова цирковете са все с него свързани. Мен ме притеснява, че ако прекалят нашите с глупостите накрая няма да има нищо за работата им, което да се коментира. Дано не стигаме до там.
Почвам да вярвам на солотата,че Пойраз е Велик. Все пак е хванал Афра Simple Smile Също,че и Афра сияе. Сега като гледам снимката пак, сиянието си личи по челото на Афра Grinning
За ръката не съм сигурна, че е на мъжо й. Той нали е доста по мускулест.
Ако е решила да става инфлуенсърка разбирам защо си е хванала мъж бизнесмен. Трябват средства все пак.

# 626
  • София
Какви средства, човекът лети в икономична класа 😂😂

В Х още не са разбрали откъде е снимката, чакаме дъмпа да покаже, че е от Сен Тропе 😁

# 627
Феновете , а и не само те коментират това , което артистът предлага
Той филтрира това , което иска да се знае за него Личният живот  , клюката , интригата , винаги  се били интересни
Проекти и активности няма , затова усилията са хвърлени ден през ден да се занимава аудиторията със севгилито Grinning

И аз питам Мерт нерде , ама Мерт му е  все тая Grinning Кой знае къде се шляе с ракета в ръка по морските бризове Grinning

# 628
  • Яко в Матрицата...
Мерт и той не е невинен... Какво се покри? Я да се показва вече 😂 По-скоро да покаже менажерията, че те са ми по-интересни от тенис уменията му 😁

# 629
Сред коментарите за визията на Афра: Те накараха Афра да изглежда като парцалена кукла, безцелно привличаща последователи (автоматичен превод) /  They made Afra looking like a ragdoll , idle attracting followers
За съжаление красивото момиче разочарова с последните снимки.... дано е временно и скоро да видим Афра, която да ни радва с красотата и таланта си!

Общи условия

Активация на акаунт