Спойлери от риалити предавания - тема 29

• 117 622
  • 736
  •   6
Отговори
# 480
  • София
Аз в предния пост се оптплеснах и забравих да напиша най-важното.
Да, ние сме "нещастниците" които изпитват удоволствие да развалят кефа на другите, обаче тук е редно да се спомене че през годините най-големите спойлери ВИНАГИ са идвали от продукцията, списът е безкраен и няма нужда да го изреждам.

# 481
  • Sofia
Не искам да си причинявам глупостите на изрисувания "всеможещ" водещ, който бързо забрави глада и срама с вагонетката, и който колкото и да се пъне не може да малкия пръст да стъпи на Димо. Та в този ред на мисли ще бъда благодарна, ако някоя добра душа каже какво е казал, и какъв точно му е проблема?🙏

# 482
Каза ,че всички които пишат спойлери и издават са "нещастници,които нямат работа и само следят ."

# 483
Тия нещастници са им основната зрителска аудитория.

# 484
Хм, Йоана се спаси ?!  
А Марио на блатото Sad Поне ще се върне ли ?

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 20:25 от rady_plovdiv

# 485
ИВ

Тази сутрин гледах сторита на една инфлуенсърка Йоана Петрова, която е на нещо като ретрийт/лагер на Гуспата този уикенд. На сторитата се виждаха двамата близнаци и Тома (май?). Предвид, че финала е бил съвсем скоро, никой от тях не изглежда омършавял или пък с рани по тялото си, а тези неща знаем, че не се оправят за седмица. Simple Smile

# 486
Жанка до кога ще я гледаме в игрите? Simple Smile

# 487
Ужас, като чета какво ще става няма да е за гледане. То се видя тенденциозното бутане на Жаба,  и прецакването с двойните гласове за близнаците Rage
Всяка година бутат жените и накрая дават победата на някъв сульо, като МирослаБ

# 488
Ужас, като чета какво ще става няма да е за гледане. То се видя тенденциозното бутане на Жаба,  и прецакването с двойните гласове за близнаците Rage
Всяка година бутат жените и накрая дават победата на някъв сульо, като МирослаБ

ИВ: Къде прочете какво ще става! Аз виждам спойлери само от днес за утре, и че евентуално Велизар бил видян на летището ден след финала!
Не пишеше ли в темата и че днес Йоана отива на блатото, което беше грешка!

# 489
Тук прочетох, за матриархата при канарите

# 490
Някой да знае , Марио успява ли да се върне ?

# 491
  • София
Това за Йоанна на блатото беше лично предположение, а не спойлер. За да не обърквам никого ще спра да правя подобни импровизирани предположения.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 22:25 от dido2k

# 492
Аз за днес съм чела само, че психоложката днес си тръгва

# 493
ИВ: Лятото не чета темата, защото изобщо не познавам играчите и реално си чаках да започне сезона! Сигурна съм, че скоро ще излезе и името на победителят... Според мен много трудно ще спечели по-противен играч от Мирослав. Не защото няма кофти играчи, а защото в сезона няма някой като Калин, който да искаме всички да спечели!

# 494
Сериозно ли такива неща е говорил оня татуираният... 😳 Еййй, много го е яд, че не могат да се скрият, ама няма капацитет горкият да схване, че ние сме ходещи реклами на ШОООЛ-то. Няма друго такова, заради което, както каза Дидо, "ненормалници" като нас ден и нощ да нищят, за да бъдете максимално информирани. Да разпознават участници по лакиран нокът или по синки на крака. Да се радват като малки деца на всеки "хванат"... във всяко едно отношение. Лично на мене лятото ми е далеч по-интересно с целия упорит труд, който влагаме, от излъчването на дирижирания сезон.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2026, 22:44 от Bilyana14.

Общи условия

Активация на акаунт