Какъв е този нов тренд в запознанствата?

• 1 376
  • 38
  •   2
Отговори
# 30
В интерес на истината преди да се запозная с жена ми, бях излизал на няколко срещи така по разни запознанства. Изненадващо е, че даже жени на зряла възраст ми “влизаха” така с разни въпроси, които на първа среща звучат меко казано странно. Най-смешни ми бяха теориите на една, как трябвало да си продам апартамента и да живеем другаде понеже тя този квартал не го харесвала и нямало да живее там (това на първа среща). Ми права си беше - и сега не живее в този квартал…

# 31
И как така авторката е нямала проблем с мъжете в чужбина, а хем се връща, хем сама?
Или говори за секс с предварително уточнени показатели?

Само да и кажа, че не е сама. Не малко познати дошли от чужбина подхождат като нея. С изискванията като на интервю. Още са сами. Само повтарят как ние сме взели свестните мъжете когато са били млади и сега не могат да се вредят.
Това е причината.

# 32
Че то си е така. Първо се обира хубавото, останалото се пуска на промоция и пак не е ясно става ли.

# 33
Като има повече успех с чужденци може да се ориентира към чужденците у нас, за какво да се мъчи

# 34
  • София
Аз на първа среща се научих да слушам и да задавам въпроси. Изводите си ги пазя за мен.

# 35
Не си търсиш бизнес партньор, че да изреждаш още на първа или втора среща списъци с критерии, претенции и какво било "the bare minimum".
 Никой мъж няма да седне да държи изпит по твоя конспект, докато пие кафе с теб. Хората излизат, за да се опознаят, да им е приятно и да видят дали има химия, а не да попълват анкетна карта за съвместимост и изисквания.
​И да, бе, да, ще ти повярвам, че чужденците били много по-различни и там всичко е било цветя и рози, ама накрая се прибираш сама в България и то активно търсеща връзка, или там каквото точно си решила, че търсиш. Ако там е било толкова идеално и са покривали критериите ти без проблем, защо не остана при тях, а се върна да удряш на камък тук?
Проблемът не е в тренда сред мъжете, а в подхода ти. Като започнеш с изискванията от вратата, нормално е хората да се отдръпват с подобни груби реплики, просто им писва от високомерие още преди да е започнало каквото и да било.
Спри да се държиш като интервюиращ за работа, ако изобщо искаш някой да се задържи около теб.

# 36
Авторката се е регистрирала днес, пусна темата и изчезна.
Май ни пързаля.

# 37
Каквито и списъци да е изредила, ако беше избрала някой интелигентен и читав нямаше толкова грубо да отговори, а просто да приключи контакт. Такива просташки изказвания са от мъже тип кварталния батка с акъл на първокласник, а явно от живота в чужбина не знае как да ги разпознава и избягва.

# 38
Ако някой ми дойде и при мен със списък също ще ми е просташко.

Общи условия

Активация на акаунт