Какъв е този нов тренд в запознанствата?

• 2 900
  • 92
  •   2
Отговори
# 60
Прекалено са културни за нея, прекалено е претенциозна.

# 61
Какво ще рече без нищо насреща? Ако дойде с електрическо Порше и е финансов директор на холдинг, може ли да има изисквания? Нашата ФД е под 30, завърнала се от чужбина. Не знам всъщност какво кара, поршето е за драма, но и без него девойчето е твърде висока топка за 99.9% от мъжете.

Пак не мoже. Grinning Едно, че изискванията са си за нас. Ако толкова не те кефи човекът отсреща - намираш си друг, както са правили мъжете около нея вместо да мрънкат, че никой не ги харесва. Ако имаше алгоритъм за успешна връзка, вече щяха да са го намерили. И второ - мен като мъж грам не ме бърка дали до мен ще седи Пепеляшка или директорката с поршето. Не знам кой излъга жените, че тва колко сте успешни има значение във вашия случай за връзките ви. Има значение до толкова, че да се чувствате добре в кожата си.

Ако беше само за топката - все някой с по- състезателен дух щеше да я хване просто за спорта. Просто никой не ще да си играе с нея.

Последна редакция: пн, 29 юни 2026, 16:02 от duhduh

# 62
Тя ако е казала секс след 6 месеца най- рано, и аз щях да кажа нещо за ръкоделието.

# 63
Жените обясняват как героинята не е пуснала да си играят с нея, мъжете обясняват как не искали да си играят.
Ми тя пък да не си я е намерила на улицата, че да дава на всеки случаен, сакън да не му падне нещо?

# 64
Ами нормално така да се чувстваш. А и в нашата страна сякаш все още има този полъх от миналото, че жените трябва да се примиряват с всякакви ситуации, че иначе никой няма да ги вземе и светът ще се свърши... Но пък, погледни го от добрата страна - нима би искала да бъдеш с някакъв, който при първия лек сблъсък на характери или разбирания, ти казва "по-добре едисикакво"?! На мен ми се стфува, че това е бил чпвек, който се е надявал някакви неща фа му се случат много бързо и лесно и като е усетил, че няма да стане така, си е бил дузпата сам на себе си. Но за да те накара да се чувстваш кофти и ти, защото подсъзнахелно хой се е засегнал, че ти имаш някакви критерии, на които хой явно не е отговарял, се опитал да те уязви с подобна реплика. Самият той, ако не намери някое момиче с ниска самооценка и мазохистични наклонности, най-вероятно и на това мото и реалност ще си остане доста дълго. А и честно... би ли завиждала на жена, която ще бъде с такъв човек?!
М/д, аз даже не мога толкова от личен "романтичен" опит да говоря, но само на мен ли ми се струва, че мъжката част на населението нещо хич не им издържат нервите? Някак много немотивирани и лесно отказващи се за всичко са... Ако не им се случва всичко на мига, изпадат в много странни кризи на личността. Нервозни, лесно раздразними. И на работа - по-трудно отиграват спокойно ситуации в комуникацията с клиенти, партньори и тн. Сърдят се като малки деца. На моменти имам чувството, че мотивация им идва само за някоя далавера или простотия. Странични наблюдения, но не знам - малко не окей ми изглеждат нещата на мен поне. Уж по-силният пол, с по-големите мозъци, по-смели, ала-бала - къде ги проявяват тези качества? Май не е в ежедневието.

# 65
Ами нормално така да се чувстваш. А и в нашата страна сякаш все още има този полъх от миналото, че жените трябва да се примиряват с всякакви ситуации, че иначе никой няма да ги вземе и светът ще се свърши... Но пък, погледни го от добрата страна - нима би искала да бъдеш с някакъв, който при първия лек сблъсък на характери или разбирания, ти казва "по-добре едисикакво"?! На мен ми се стфува, че това е бил чпвек, който се е надявал някакви неща фа му се случат много бързо и лесно и като е усетил, че няма да стане така, си е бил дузпата сам на себе си. Но за да те накара да се чувстваш кофти и ти, защото подсъзнахелно хой се е засегнал, че ти имаш някакви критерии, на които хой явно не е отговарял, се опитал да те уязви с подобна реплика. Самият той, ако не намери някое момиче с ниска самооценка и мазохистични наклонности, най-вероятно и на това мото и реалност ще си остане доста дълго. А и честно... би ли завиждала на жена, която ще бъде с такъв човек?!
М/д, аз даже не мога толкова от личен "романтичен" опит да говоря, но само на мен ли ми се струва, че мъжката част на населението нещо хич не им издържат нервите? Някак много немотивирани и лесно отказващи се за всичко са... Ако не им се случва всичко на мига, изпадат в много странни кризи на личността. Нервозни, лесно раздразними. И на работа - по-трудно отиграват спокойно ситуации в комуникацията с клиенти, партньори и тн. Сърдят се като малки деца. На моменти имам чувството, че мотивация им идва само за някоя далавера или простотия. Странични наблюдения, но не знам - малко не окей ми изглеждат нещата на мен поне. Уж по-силният пол, с по-големите мозъци, по-смели, ала-бала - къде ги проявяват тези качества? Май не е в ежедневието.
Проявяваме ги там, където сме преценили, че си заслужава и си струва. Човек може да си направи сам изводите ако лесно се отказват от него…

# 66
Забелязвам изключителна трудност мъжете да си направят изводите, когато н брой жени не се навие на секс на мига; има едно надъхване един-друг тая ква е и пр., вкл.и тук.
Някои по-умни оправят половината град и ги изпращат с кафе и закуска на другата сутрин, докато другите обясняват как било по-добре на чекии. То самият факт, че могат да сравнят и оценят чекията по-високо говори много къде са и защо са там.

# 67
Скрит текст:
Проявяваме ги там, където сме преценили, че си заслужава и си струва. Човек може да си направи сам изводите ако лесно се отказват от него…
Така де... то затова светът става все по-смотан. Защото вече и социално-приемливите норми ги оставяме за там, "където сме преценили, че си струва и заслужава".
А иначе по същата логика човек може и сам да си направи изводите, ако не му се получават лесно нещата. Например, един такъв, който на 4-5 опита за срещи с момичета се оказва, че все на ч.... ще му е по-добре, защото момичетата не го харесват като човек - също спокойно може да се самоанализира малко защо така става.
А и аз не разбирам какво има да се съжалява за някой, който се е изразил така. Ами то щом му е било само за това така или иначе - бляк.

# 68
  • София
Само да кажа, че като общо, нивото на възпитание при младите хора е спаднало драстично.
Липсват елементарни правила и норми как се кани на среща, какво се говори на срещата и какво се прави по-нататък. Просто бяло поле!

# 69
Не съм  много съгласна. Според мен имат нужда от леко подбутване. Говоря за тези около 25. Това за някакви по-дълготрайни отношения, нали, не за еднократен секс. Докато тези над 35 са в крайностите и с ясен превес на счетоводителите с тънки сметки някоя да не ги извози да я черпят повече кафета, отколкото сексове е дала.

# 70
Добре де, някой може ли да хвърли светлина върху тези прословути изисквания, които се предоставят още на първите срещи. Дайте някакви примери, че започнах да си представям какви ли не списъци с претенции.
То е ясно, че всеки си има някакви критерии, по които отсява, но питам конкретно за изискванията, озвучени към проектогаджето. Или направо към проектосъпруга/та, че кой ще си губи времето за гаджелъци?
Какви са изискванията на жените и какви – на мъжете, точно и ясно?
Защо ли ситуацията ми навява асоциации с уредените бракове от едно време – семейството на жената дава това и това, семейството на мъжа осигурява това и онова, накрая стисват ръцете, подписват договора и да живее новото семейство.

# 71
Ако аз изляза на пазара за нови връзки, на 45 +, ще искам мъжът да има свое жилище, стабилна работа, хобита и занимания, да не живее с мама и тати, освен ако не се налага да се грижи за тях, да не е луд геймър, да не злоупотребява с алкохол, да не взима наркотици, да не играе хазарт и по възможност да има деца.
Това са за мен обективни критерии. Субективните са да интелигентен, възпитан, симпатичен и с чувство за хумор.
Разбира се, не бих му изсипала този списък на първа среща. Но бих задала съответните въпроси в подходящ момент.

# 72
Добре де, някой може ли да хвърли светлина върху тези прословути изисквания, които се предоставят още на първите срещи. Дайте някакви примери, че започнах да си представям какви ли не списъци с претенции.
Преди години, една колежка казваше, че на първа среща някакъв лъскав момък имал списък и вербално го артикулирал.
Тя отпаднала на изискването "да няма ипотечен кредит".
Май си е сметкаджийство, ако се оженят вноската щяла да излиза от семейния бюджет, а собствеността да е само на жената. Тя го беше дала под наем, кажи-речи се самоизплащаше, но и за това имал отговор - по-добре мома с изплатено жилище, така наемът ще влиза в семейството. Та така.

# 73
Нали мъжете не се интересували от тия неща Grinning

# 74
Боже, какви идиоти ходят по тая земя!
Ами да иде да живее у момата с ипотека, а неговият апартамент да дава под наем. Така направо ще е на печалба!

Общи условия

Активация на акаунт