Мами в Гърция-4

• 34 017
  • 297
  •   1
Отговори
# 120
Интернет картата,която ползувам докато ни включат на постоянна такса е Smile от 10 евро за 22 часа (отделно ти отчита и на дом.тел.)С нея не мога да използувам Skype,както е писала и Теопр

# 121
Momi4eta,az vi pitam za tezi karti,koito se predlagat ot mobilnite operatori i se vkarvat v laptopa,za tqh mislq 4e ne e nujno da ima dom.tel. i ne minavat i prez mobilniq.Dnes vzeh spisanie na Tim(ve4e WIND) i tam sa napisani tarifite,no me interesuva dali ste polzvali takava i kakva to4no.Na men ve4e mi stana tapo da govorq za moq internet,predstavqm si kak sam vi otteg4ila i samo kato vidite,4e sam pisala si kazvate-pak li taq s neiniq internet...Izvinqvam se,vav vas mi e nadejdata.Pomognahte mi mnogo dosega,nai-tejkiq problem-zapeka na beb4o ve4e e re6en blagodarenie na vas i mlqkoto Novalak.Za rahodkite-pravim gi,no tezi dni hubavoto vreme e deficit.Utre sme navan.Lo6o e kato nqma park nablizo i da obikalqme tesnite uli4ki i da di6ame izpareniqta na kolite,a puk trotoarite edni trotoari... Mnogo se zahlasnah...Blagodarq za tarpenieto!

# 122
  • Гърция
liliana_R, не се притеснявай и от нас Wink, нали за това са форумите.
Не съм ползвала такава карта за интернет, но със сигурност трябва да е обвързана с някакъв тел. номер, дали ГСМ или стационарен. Просто няма начин да стане иначе, другия вариант е кабел или сателит, но едва ли са на този принцип. Имам позната, която имаше служебна такава карта и от нея знам, че освен да си провериш пощата и да пратиш нещо ти, не става, но може просто тя да е била на такъв абонамент.Питайте ги и четете какво подписвате, най-вече дребните букви в края на текстовете.
Успех.

# 123
  • В подножието на планината
Здравейте,
искам да попитам има ли ваксина само срещу Хепатит Б,защото според българският имунизационен
календар в 5(или 6)месец ни предстои 3-ти прием,а както чета на вашите деца им бият комбинирани ваксини(в които има Хепатит Б+други).
liliana_R тук рекламират такава карта за лаптоп на Мтел.Ако имам време ще проверя дали
е към дом. или мобилен телефон.В Гърция ще са на същия принцип картите,така че поне ще
знаеш,как става.За оператор в Гърция,явно ще трябва да избереш един,ако не ти хареса после да
го смениш.Според мен се върни към предложенията за постоянна такса,а докато чакаш да те
включат използвай картите.
Към мамите на Родос- има ли библиотека,където да се запиша и да взимам книги на английски(на гръцки скоро няма да зачета,всъщност мога да започна с детски книжки,тях поне ги разбирам).За
предпочитане в Ялисос.

# 124
Дата картите са мобилни карти. (примерно на водафон).  liliana_R знае какво пита Simple Smile
Не е необходим стационарен телефон. Но е много скъпо.

# 125
  • загубено

Никoй ли не е правил тази ваксина за хипатит А?
Тези карти за преносими компютри са вързани към моб телефон и са скпи.За качество незнам,но трябва тел да е с идеално покритие.Мисля че каза че живееш на К.Път ,има един парк,не много голям на пресечката на Патисион и Галатцио.Не е най-близо(15 мин) но е хубав с много зеленина.Има и една дет площатка с малко паркче,пресечка Аг.Параскеви с шерифо от едната страна.Ако не ги знаеш пиши на лични,ще се опитам да ти обесня как да стигнеш до там.
Det- За Hp Б -имаме отделна ваксина, слагана на 3-пати.Поне така пише в книжката на малкият.Ако те интересува ще попитам доктора.

# 126
# 127
Здравейте, мами!
Не си спомням, беше ли пускал някой линк за ваксините в Г-я? Ако да, в коя темичка да надникна?

# 128
  • В подножието на планината
Ха,прочетох статията за Керацинката.Голям смях падна. Joy(от линка на mummy)
За ваксините май не беше линк,а просто инфо.Мисля че е в предната темичка.

# 129
Здравейте! Аз пак се откъснах от вкъщи за малко  Laughing
Момичета, сега проверихме в ТИМ - тези карти за лаптоп са с договор за 1 година...  Rolling Eyes
Повече няма да ви занимавам с моят Интернет - когато имам ще се похваля.  Peace Лошото е, че ще ви мъча с латиницата... Пробвах да пиша на кирилица през компютъра и да прехвърля в телефона - на мен ми излиза кирилица, но тук излизат ??????? въпросителни знаци...  Confused
мамКами , ще намеря това паркче и ще ти пиша - ако имаш желание може да се срещнем!  Wink
дет, ваксината срещу хипатит Б е отделна и се бие на 3 приема. Няма нужда да питаш в м-тел, благодаря ти много!
Теорг , благодаря за разбирането.
Прегръщам ви и отново ви благодаря за всичко!

bouquet

# 130
Здравейте мами и малки сладури!
Привет от България и от нас!
Моля ,който знае линк с гръцки детски песнички, да ми го пусне,защото сме на вълна песни и незнам от къде да намеря.
Ще съм ви страшно благодарна,защото малкият ми син ме "тормози" да му пея ,а аз знам само една за зайчето и вече ми се изтърка репертоара! Grinning

# 131
Здравейте мами и малки сладури!
Привет от България и от нас!
Моля ,който знае линк с гръцки детски песнички, да ми го пусне,защото сме на вълна песни и незнам от къде да намеря.
Ще съм ви страшно благодарна,защото малкият ми син ме "тормози" да му пея ,а аз знам само една за зайчето и вече ми се изтърка репертоара! Grinning
имам много детски песни- на СД.
Ще ги кача някъде и ше ти дам линк да си ги свалиш-но ще е утре.
Сега малката спи,а в стаята и са СД-тата.
После пък няма да съм в къщи.
Но утре ти обещавам ,че ще имаш детски гръцки песни:)

# 132
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета Hug
аз отдавна не съм се вклю4вала ,но ви наблюдавам редовно Grinning
най ве4е Shrew и Liliana_R  Hug
ние преди 3 дни се върнахме от Бг и си прекарахме страхотно.стояхме един месец,но можеше и пове4е (само пари да има) Grinning
патувахме с колата и бебка се 4увстваше добре.само ядеше и спеше и слава богу не и се отрази пътя зле, но за сметка на това мама и тати бяха скапани ooooh!
надявам се 4е ве4е ще мога да се вклю4вам редовно в темата  bouquet
Liliana_R как е мъника  bouquet

# 133
Здравейте, сладури!
Добре дошла на Добито!
Време е да се похваля - благодарение на една добра жена от форума имам интернет - тя ми обясни как да ползвам незащитените мрежи и с лаптопа да си имам интернет - е, не е с добра връзка и е непостоянен, но мога да влизам тук, да чета, да пиша, дори вчера теглих игри за мъжа ми - той докато не видя играта не вярваше че имаме интернет и то безплатно. Много съм щатлива. Докато си прекараме нормален телефон и интернет ще я караме така.
Сега лошото е друго - малкия вечер реве и се дере - както спи прави гримасата за рев и започва да пищи. До скоро си спеше - все едно бебе няма вкъщи. Добито предположи че са зъбки. Имаме и много гъсти сополи, които не се виждат дори и пратих таткото днес да търси нещо за втечняване от някоя дежурна аптека, също и Новалак против повръщане, че сега пък се обръща сам и често повръща.
Духа отвратителен вятър - и за разходка не става...

# 134
Пак съм аз сладури.
Нова тема - имали руси мами и не мами в Гърция? Моля споделете с какво се боядисвате! Аз също ще ви кажа - първо се боядисвам с Палетте анти ориндж 100 , косата ми става ориндж, после се боядисвам с Лонда 87 за да се убие жълтото и става пепеляво, което се измива мнооого бързо... Това са бои купени от БГ, боклуци. Моля кажете с каква боя се боядисвате и знаете ли с какво да постигна този пепеляв ефект? Ходила съм само по суперите и гледам боите, но не виждам пепеливи нюанси. От скомните съм, в Хондос център не съм ходила досега...

Общи условия

Активация на акаунт