Мами в Гърция-4

• 34 017
  • 297
  •   1
Отговори
# 150
а случайно да можеш да ми пратиш покана?
Че там без нея не мога да направя регистрация:)

# 151
  • В подножието на планината
    Beborina,честит рожден ден и от мен!!!
     newsm59  ura newsm59

и аз рядко поглеждам към рожденните дни(ще ме извините)

# 152
Честит рожден ден, beborina!  newsm67

А български песнички иксате ли? Simple Smile
Аз също се обзаведох с гръцки детски песнички, до сега не ми е хрумвало, все български тегля  Grinning
Хипатия, благодарско и от мен   bouquet

# 153
Честито на Беборина и от нас с Костаки   bouquet   bouquet   bouquet

# 154
 nbirthday Tada baloni hbday
ЧРД на Беборина и от мен!
Тези,които ползуват памперси"Памперс" за децата си забелязали ли са,че вече има два вида от един и същи модел. Thinking
Аз преди 2 дни го открих и не съм много възторжена,незнам дали е имитация единия от двата вида,защото на опаковката не намирам абсолютно никаква разлика,но определено в качеството и количеството,което събира има разлика.
Едните имат червени лентички за ограничител,а другите сини и хартията,от която са направени се различава по еластичност,нарисуваните животинчета са с различна големина.

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 18:23 от mummy

# 155
  • Гърция

Не съм сигурна, но обърни внимание на държавата производител. В Бг качеството и материала се различават от тукашните и разликата е, че едните се произвеждат в Полша, а другите в Англия. Така беше преди време, да не са започнали да внасят и тук от полските Thinking.

# 156
здравейте Simple Smile
не знам дали му е мястото тука на моя пост,обаче искам да ви питам нещо:
с приятелят ми (грък) обмисляме идеята да се преместим в Гърция..как стои въпросът със започването на работа -->искам да работя нещо свързано с образованието ми:имам завършена германистика в БГ и догодина живот и здраве икономика в Германия.. той е оптимистично настроен,казва че задължително ще ме вземат на работа...какъв е вашият опит?интересувам се само от Солун и Атина...не говоря гръцки,обаче за 1г се надявам,че ще го науча приемливо...нямам поглед върху здравната система -- някакво сравнение с българската може ли да направите?Дано не са много въпросите ми,обаче това решение ще обърне живота ми в съвсем друга посока и добре трябва да съм го обмислила.
иначе там ми харесва адски много( имала съм 7-8 престоя от по 1 месец)....обожавам фредото, морето е чудесно, клубовете също...
Мерси за отговорите Simple Smile

# 157
Na nashite pampersi pishe made in Germany i sa sas sinq lentichka, s chervena ne bqh vijdala...
mummy, koi sa po-hubavi?

# 158
  • Гърция
pepelja6ka, вероятно ще си намериш работа. По-лесно ще ти е в Атина, а и има значение дали имаш кой да те препоръча. Ако разчиташ на работа в гръцка фирма едва ли година ще ти е достатъчна за да научиш езика достатъчно добре, но разбира се това зависи от теб Wink.
Здравното е както беше преди в Бг, т.е. на държавни дотации. Щом започнеш работа, започват да ти одържат и здравна осигуровка. Нямаш семеен лекар, все още не е стартирала реформата, която е изискване на Европейския съюз и не се знае кога ще стане.
Ами, това е в общи линии, за което се сещам.

# 159
  • Willebroek, Belgium
здравейте Hug
и на нашите памперси пише made in Germany и са със синя лентичка. досега не съм попадала на червени  newsm78

а от Българските памперси на Pampers изобщо не съм доволна.няма нищо общо с тези тук.никакво качество и много гадна материя.едно че няма Pampers active fit,второ лепките не са разтегливи.ние сме на номер 4 и тука са и добре а там 4 номер са толкова малки че чак милата се цапаше постоянно,защото като ги залепя лепките остава много голямо пространство отстрани на коремчето.направо съм възмотена от Българските памперси,но си мисля че те се произвеждат такива за да са на стандарта на България или се лъжа newsm78

# 160
Ne se lajesh...Sashtoto e i s mlqkoto...za NAN 1 govorq.  Confused

# 161
Teopr, мерси за отговора. Весело и безпроблемно лято ви пожелавам на всички:)

# 162
pepelja6ka, 4akame te! Da ne ni zabravish! Uspeh i popaten vqtar!

# 163
  • В подножието на планината
Ние сме на номер 3 на Памперс,но сега сме на Либеро(понеже ни подариха 1 пакет).Нямам от
тези на Памперс да сравня,но номер 3 вече ни умалява,стягат го ластичетата на крачетата.Дали
тези тук не са по-малки,защото следващият размер ни е голям,а този малък?
Какво е "фредото"?

# 164
фредото е вид студено кафе, не е така силно като фрапето, но е мн освежаващо...
тук се пие само топло кафе направено на машина с филтер  подсладено и  с малко мляко и някои пият през лятото айскафе...та гърция ми се видя като рай  Simple Smile с толкова рановидности на тая напитка,въпреки че не пия повече от чаша на ден...
фредо
милхкафе (кафе с мляко)

Общи условия

Активация на акаунт