Мами в Гърция-4

• 34 017
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Фредочино - студено капучино

Аз съм по hard кафетата  Mr. Green

# 166
pepelja6ka, 4akame te! Da ne ni zabravish! Uspeh i popaten vqtar!

мерси  Simple Smile
сега се сетих,че най-ароматното фредо съм пила в Evergreen в центъра на атина,май смилат зърната точно след като си поръчаш кафето...там правят и много яки crepes --- течният шоколад в тях има невероятен вкус,nutella e нищо в сравнение с тоя шоколад..

ПС: фредото не е фредочино (,но и него го обичам)..абе всичко обичам  Grinning

# 167
За захранващите - намерих интересен link с примерни схеми и други интересни неща

http://karmene.greatnow.com/zahranvane.html

Hug

# 168
обърни внимание на държавата производител.
Първо да уточня,че използувам памперси на "Памперс" от зелената серия.На опаковките и на двата текста не се различава,дори по големина на шрифта и си имат щампа "Произведено в Германия".Май сами са започнали да си правят ментета  Laughing ..... Thinking определено разликата е огромна(има и още няколко различия,за които се сетих по-късно).Ако това е новата серия на същия модел значи са си направили доста спестяване на разходи за сметка на качеството  Cry 

# 169
  • Гърция
Фредото на мен ми е много силно - еспресо с бита сметана, но аз така и така не съм голяма кафеджийка Wink.

mummy, и аз от много приятелки чувам оплаквания от Памперс и масово минават на Либеро.

# 170
Явно е нова серия на Памперс,защото днес забелязах,че вече  на всеки памперс между ограничителите вдясно слагат някакъв 14 цифрен код. newsm78

# 171
аз ползвам Памперс ,но не съм забелязала някаква разлика,
въпреки, че вчера ,след като прочетох за впечатленията ви ,
специално се загледах в лентичките:)
Тъй като не обичам кафе-от време оно ,когато отказах цигарите,
не мога да кажа кое кафе е добро .
Пия само шоколад-топъл или горещ в зависимост от сезоните.
И то от дъжд на вятър:))
Обикновено като излизаме-сами или  с приятели,
 предпочитам да ходим там ,където с е и яде:)

# 172
Привет на всички от нас!
Много благодаря на всички момичета,които ме поздравиха за рожденият ми ден!  newsm51 smile3525 newsm51
Виждам,че обсъждате качеството на памперсите,Ванеса вече не носи  Heart Eyes и не мога да ви споделя опит,но преди използвах основно Pampers и бях доволна.Явно сега нещо са развалили качеството,което  е много неприятно,но на пазара има толкова много други марки така ,че имате избор. Peace
Някой се интересуваше от руса боя за коса.Аз съм много доволна от'' Koleston perfect''  на Wellaномер 12/81.Това е професионална боя и цветът е страхотен,но е и доста силна така че който я използва да не прекалява със стоенето с боята на главата,да не остане без коса.И още един съвет.Аз първо намазвам корените,постоявам оклоло 20 мин. и след това разреждам останалата боя с малко вода,зада не ми се опърпат върховете понеже след това нанасям на цялата коса за да се освежи цветът. newsm10
Можете да намерите боята в'' Hondos center'' струва към 10Е
Да ви споделя и една програма за безплатни разговори до статични телефони в БГ www.12Voip.com ,има добро качество на връзката поне за сега.
Поздрави от нас и много късмет на всички!

# 173
Я да се преброим русите  Laughing Пу първа!
Може и по една снимка да си пуснем , да се видим  Sunglasses

# 174
  • В подножието на планината
Аз така като чета,май сме малко тъмнокосите.Хайде пуснете по една снимка,че ще се спукам от любопитство.
Ами остава да опитам фредо,поне крепес знам какво е.
В Гърция продават ли памперси на Либеро?Какви други  марки памперси има(качествени)?
Да се похваля,имаме резрвация за полет на 11.07.Идваме icanfly icanfly icanfly

# 175
Излъгахте ме, дайте сега и вие по една, ама не само русите, че се броим на пръсти... Аз не съм ли любопитна мислиш... дет, хайде, чакаме те, има Либеро, ама аз като един кон с капаци - нито цени гледам нито марки. Ама Памперс нещо ме съмняват - този код 14 цифрения го няма сега на тукашните ми памперси, а в БГ го имаше! Даже на пипане усещам едни като топчета на абсорбиращия слой... Минаваме на Либеро (били по-дебели)... Жалко че вчера купих 1 кашон Памперс Sad((

# 176
  • Willebroek, Belgium
ето ни и нас с тати

Последна редакция: чт, 14 юни 2007, 07:41 от dobito

# 177
Аз в момента съм с руси и червени кичури,така че не знам дали мога да се броя към русите. newsm78

# 178
mummy, всички, всички, не само русите!
dobito, благодаря за подкрепата, много сте сладки с татито!

# 179
  • Willebroek, Belgium
liliana_R  smile3525

Общи условия

Активация на акаунт