Мами в Гърция-4

• 34 010
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
mihaela-stella

Да си ни жива и здрава  и много щастлива!

# 181

Ето ни и нас - миналото лято на плажа  Sunglasses

Честит рожден ден на mihaela-stella   bouquet   bouquet   bouquet

# 182
Това съм аз преди 2 години на едно гости - минус 22 кг...    Cry Простете софрата...
Благодаря на  OLYMPIA   bouquet
Хайде, още смели има ли?

# 183

Последната снимка е от февруари, скоро не съм се снимала, и нямам намерение да го правя  Grinning

Аххх младини  Simple Smile
А не беше толкова отдавна Sad
Успях с диета да разкарам 7кг., но имам още 16  ooooh! Поне успявам да задържа фронта за момента.
Заинатила съм се, докато не се вмъкна в някоя дреха от тогава когато бях 48кг., няма да спра да гладувам.

Иначе експериментирам постоянно с косата ми, и с цвета, и с прическата. Но определено съм фен на късите прически. Simple Smile

# 184
shrew, благодаря ти! Много сте сладки всички, хайде другите да не се срамуват  photo - така ме гризе това пусто любопитство - как ще спя тази нощ незнам  1countingsheep

# 185
  • В подножието на планината
Браво! Всички сте много сладки.Ето ни и нас с Алекс.

# 186
Честит Рожден Ден mihaela-stella !
Бъди здрава и щастлива,обичай и бъди обичана! newsm51 newsm51 newsm51

Поздравления за всички прекрасно изглеждащи малки и големи,руси и тъмнокоси! newsm10 smile3525
Това съм аз преди 2 години и сега с моята принцеса.  Flutter

Поздрави от нас!  Hug

Det,хайде идвай най-после!Дано имам време да се видим.
Извинявам се за големите снимки   Embarassed

# 187
Здравейте, момичета! Много сте хубави всички, това е за вас

# 188
  • Гърция
Това съм аз преди месец.

# 189
  • В подножието на планината
Кой още не се е осмелил да пусне снимка?
А я кажете как сваляте килограми?Бях си харесала една диета тук във форума,обаче се оказа,че
не мога да спазвам диети.Ден-два и до там.През късните си тинейджърски години бях свалила
20кг за година,но вече не намирам сили и воля за диета.Може би трябва да изчакам сина ми да
проходи,за да тичам след него.   animal037

# 190
  • Гърция
Никога не съм спазвала диети. Преди година обаче се оказа, че съм с хранителни алергии и вече не ям никакви млечни продукти ( само козе и добре, че тук го има под всякаква форма), соя, ядки, консерванти и оцветители. Това пък на свой ред означава, че не ям никакви глупости от сорта на шоколади, бисквити, снаксове, газирано и т.н.. Е, наложи ми се да се науча да спазвам вид диета, но пък ми се отрази добре, свалих 5кг и се храня здравословно Mr. Green. Преди да забременея бях на килата от 11 клас.

# 191
Teopr, разбрахте и пола на бебчо?
За диетите аз не мога да давам съвети...  Embarassed

# 192
  • Гърция
Не съм ли ви се похвалила- момиченце. Купихме и първите неща, бодита и две одялца. Таткото като луд се лепи само на розово, казвам му "ние момиченце ли ще имаме или бонбон Laughing", а той отговаря "принцеса Wink".
Тук ( в темата ни) преобладават юнаците, сега ще има и още една мома за цвят Wink.

# 193
Това е чудесна новина! Браво! Сигурно много се вълнувате при покупките! Много се радвам за вас! Разказвай ни повече, ако имаш желание, разбира се!

# 194
Тeopr,наистина  чудесна новина   bouquet сега на теб се пада по-голямата отговорност освен да я възпиташ като достоен човек,да я научиш на естетика и красота. smile3522Пък и казват,че момичетата в сравнение с момчетата  не били толкова проблемни като пораснат. reverance

Общи условия

Активация на акаунт