Терапия за коса - Каква и къде

• 59
  • 3
  •   1
Отговори
Привет мами,

Наближава юбилеят на моята мила майка, която полага много грижи за своята коса. Поради това желая да й подаря някоя качествена терапия, но си нямам и понятие какво би било подходящо за нея. Ежедневно я мие и третира със сешоар и преса, боядисва се редовно. В доста теми тук разглеждах, но като че ли попаднах на повече мнения за фризьорски услуги тип прическа, което не е точно това, което търся. Тъй като сме от провинцията, би било по-удобно ако препоръчате нещо в региона на В. Търново, Габрово, ала мога да си представя, че има по-добри възможности и в София, така че приемам всякакви препоръки и насоки. Благодаря! Purple Heart

# 1
А няма ли да е по-добре да ѝ купиш някаква серия за бондинг на косата от типа на Олаплекс, щом я третира ежедневно, плюс някакъв продукт, който вътрешно подобрява състоянието на косата?

# 2
  • София
И аз мисля, че една торбичка с професионална козметика за коса, шампоан, балсам и кристали би била чудесен подарък.

# 3
Вижте в околността ви дали някъде се предлага Head Spa. В Казанлък (мисля, че не ви е много далеч, спрямо посочените градове) сестра ми ходи преди няколко месеца, каза че е много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт