☀️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Лято '26

• 2 698
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Нека да е лято..

Mimy8809 чакам те Wink

Футбол не гледам, последно гледах 94г.

# 31
Оооо, обичам роклите, дрехите, сандалите...най ми е кеф нахлузваш поредната, гащички, сандали и пей сърце...
Днес в Бургас чакаме Джулая, невероятна атмосфера..! Юрая Хиип, Пърпъл, Рейнбоу....далееееч от Бангаранга!🤮
И една нова придобивка...100 % лен! 😉

# 32
  • Street of Dreams
И на мен днес ми мина през главата тъжната мисъл, че трябва да разкарам бодикон роклите от гардероба, демек почти всички. Нова съм в занаята, нямам идея какво се носи на "нашата" възраст.

# 33
Ондин, аз съм на 49 и си нося такива.

# 34
  • Street of Dreams
Ондин, аз съм на 49 и си нося такива.
И си супер секси, между другото. Simple Smile

# 35
Цитат
Оооо, обичам роклите, дрехите, сандалите...най ми е кеф нахлузваш поредната, гащички, сандали и пей сърце...
Да, подкрепям, роклята - най удобната дреха през лятото, ако е дълга още по добре.
Мими, хубава рокля, честита!

Мими88, и аз вече не нося впити дрехи, но има и широки дрехи без да си хипи. Например нещо за лятото - леко. широко, удобно и стилно /по мой вкус/.

Днес видях на живо това, за което писах, млечножълт аутфит /панталон и блуза/, сатен падащ свободно - разкош. Нещо подобно беше

Последна редакция: вт, 30 юни 2026, 23:29 от Sweta

# 36
Запис и от мен.
Тук вече температурите се нормализират.
Не гледам мачове. Загледах първия мач на Хърватска, в 10тата минута се намеси прекалено много техника и АИ и се отказах.

# 37
  • тук-там
Мими, от кога чакам мнение за Рада Динеф. Даже питах и тук. Как ти се стори модела и материята?

Общи условия

Активация на акаунт